*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 6
miki_baby spune:
Noapte buna, Stancuta! Ma bag si eu la citit pana se trezeste DJ Saara.
Pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
irinouka spune:
noapte, sancutz!
irina 41 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ven spune:
miri, si pe mine ma doare la fel la pishu....asa m-a durut si dupa prima ceza....si dupa ambele mi-a facut dr urocultura, dar n-a iesit nimic....asteptam sa treaca de la sine....eu zic ca e de la cum se re-aranjeaza organele pe acolo
si tot miri :) - si brontozaurul asta mik al meu tot asa face :(( ziua super ok, colici asa, insignifiante, somnic din belsug, zambete, alea-alea.........DAR NOAPTEA, UN COSMAR!! dupa fiecare masa urla cam 1h de colici, dupa care i se face foame, si inca 1h ma chinui sa-l fentez cu suzeta sa mai astepte pana la urm. papa.....cu alte cuvinte, mananca noaptea din 2 in 2 h (lapte praf, 100 ml!)si urla.....ieri noapte am dormit 1h!! deja sunt cu nervii praf, cred ca si tensiune fac de nervi si nesomn....
zici ca de la 8 sapt. putem incepe "instructia"? :)) asa zice moasa de briusel? :) si in ce consta ea? ma foarte intereseaza subiectul!
in alta ordine de idei, individul care se afla la mine in brate chiar acum mananca 8 mese / zi a cate 100 ml. deci 800 ml/zi! mare fomist poate fi! a si luat in greutate vreo 850 g in 3 sapt!!! are 4200 g....
off, as mai zice multe dar in sf. a adormit asa ca ma duc sa-l pun jos, poate prind si eu 1h de somn....daca nu, revin :)
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
AngeliquedeS spune:
hop si noi.
v-am citit dar nu am avut timp de scris pt ca il tin aproape non stop la san sa facem mai mult laptic, sunt terminata dar sper sa reusim. si acum scriu cu el in brate
Mitsuuu, felicitari!!!!
Nour durerea de spatte poate fi de la poz posterioara a lui bb, eu am avut dureri infioratoare de spate si inasinte si in timpul travaliului
Am vb cu Doc, sunt bine doar ca o doare operatia, in plus patul de la spital e fff jos si ii e tare greu sa se ridice/coboare. Are colostru la greu, deja tb sa il colectze in borcanase, bb e destul de puturos si papa ff putin zice ea. oricum cat o invidiez pt productia de lapte!! si cred ca nu sunt singura.
Ellenuta, curaj!
Am mai intrebat dar cred ca mi-a scapat raspunsul vostru sau poate nu stiti: e safe sa il tin pe bebe in scoica pe post de balansoar? ca mi se pare ca sta cam ghemotosit, el nu se plange, dar...
Azi am fost la prima plimbare cu carutul, s-au topit nametii...
Pup toate fetele!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
cati_magureanu spune:
va pup dragi zuzici!
N-am reusit sa mai dau nici un semn de viata..ultimele zile au fost "crazy"...
Noi suntem bine, ieri ne-am externat...Bebe este un cumintel si un dragalas...insa...avem probleme cu alaptatul.refuza sanul..nici nu vrea sa auda...Am incercat ib disperare in maternitate, impreuna cu specilalistele in breastfeeding sa-l convingem..si, nimic....le-a adus la exasperare si pe ele...Ata este..Eu o sa mai incerc sa-l pun la san, zilnic...poate dupa ce vine laptele ca lumea, o sa vrea...
Mi-am luat pompa si ii dau macar colostrul ala amestecat cu formula...
Eu stau cam nasol cu cezariana, in sensul ca se pare ca nu prea sunt genul care sa ma recuperez asa repede...sunt frustrata de durere si ca nu pot face nimic...in fine..gata cu vaietatul..
Am pus pozici la link-ul din semnatura..N-am reuist sa facem f. multe inca..doar ce-am reusit in spital..
Felicit noile mamici Ellenuta, Monicuta-doc, Breaz si Mitsu si bun venit noilor clopotei, sa creasca mari, sanatosi si frumosi!
Va pup acum si revin zilele urmatoare si cu impresii de la nastere si cum am ajuns de la nastere naturala la cezariana...
Cati
(40+)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
cati_magureanu spune:
Va multumesc din suflet pentru felicitari si urari! Am ras si am plans cand am citit mesajele de la voi!
Nu stiu cine urmeaza caci n-am mai apucat sa mai intru insa, le doresc fetelor care sunt pe baricade sau se pregatesc zilele astea, nastere usoara si fara probleme, bebei sanatosi si mancaciosi!
Cati
(40+)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
honey79 spune:
Pupici zuzici.
Cati bine-ati revenit acasica. Va doresc ca lapticul sa vina cat mai curand, iar bebelui Matei sa inceapa sa-i placa la san.
Noi am fost la doctor... thank God ..n-a mai avut nici o Urgenta. Ba chiar a stat destul de mult timp cu noi.
Mi-au luat o alta proba pentru Streptococul B, desi cea facuta in Decembrie a iesit negativa.Au zis insa ca... vor sa fie siguri ca..ramane asa... negativa.
Apoi, am trecut la ecograf.A luat-o pe segmente, de la capusor..spre picioruse. Totul e ok, i-a masurat stomacelul, capusorul,femurul. Majoritatea au iesit ca bebe ar fi de 33saptamani si 3 zile.... nu 35 cat am eu acum dupa UM.
Anyway... bebe cantarea 2230g... femurul lung de 6,45.. calculat cu formula LF x 7 = undeva la 45cm.
Ne-a intrebat apoi daca stim ce e... si... am cam dat din buze... caci DA vroiam sa aflam si o a doua parere. La care el a reactionat prompt si a zis ca si daca stim, sa nu-i spunem si sa-l lasam pe el sa ne zica ce crede.
In proportie de 99% e baiat. I-a facut 2 poze din 2 unghiuri... pe una din ele scriind "GREAT BIG BIG BOY". Baiatul meu nu-i shy deloc, dupa cum s-a exprimat doctorul... si..are ce arata manca-l-ar mama pe el .
Ne-a facut pozica si din profil si..de-acum sunt tare curioasa...caci are niste buze de Angelina Jolie si-un nas de Cyrano de Bergerac. Nu stiu cu cine seamana la nas..caci nimeni din familia mea sau a sotului n-are nas acvilin.
E asezat pe pozitie de intrat in lume...adica cu capul in jos si cu fata spre coloana mea.
Si... mai avem o poza tare haioasa... cu talpa lui bebe... unde se vede un deget mare.... chiar mare !!
E bine deci. Doctorul m-a laudat pentru sarcina, si mi-a zis ca totul merge foarte bine.
Mergem Miercurea viitoare iarasi, pentru a-mi controla colul... caci el nu zicea nimic. Noroc ca am intrebat eu... (facand pe proasta, daca imi poate vedea colul la ecograf). Dar nah...daca el nu zicea nimic... am zis ca sa nu ii zic clar... "hey, dar cand imi verifici colul"...sa nu creada omul ca-mi place.
Sunt curioasa insa, cum e..daca e lung, scurt,tare,moale,etc.
La sfarsit, i-am spus ca s-ar putea sa fiu un pacient problema, caci am atacuri de panica si anxietate,si ca desi vor incerca sa vorbeasca cu mine, nu mai reactionez la nici o chestie. M-au asigurat ca totul o sa fie bine, ca asistentele si el vor face tot posibilul sa am parte de-o experienta de care sa-mi aduc aminte cu placere si ca.... vor avea epidurala pregatita pentru mine... la dilatatie 4.
Cam atat,cred...despre noi.
Am scris un roman... scuzati si iertati.
Va pup dulce dulce pe toate si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
darene spune:
Neata fetele!
Multumesc Nour si Irinouka pentru urari!
Nour abia astept sa vad daca a fost travaliu fals sau nu,sper sa mai stea bebelina in burtica pana se intoarce sotul tau.
Miki_Baby are Saara niste buzici dulci de-ti vine sa le mananci!E o frumoasa!
Cati_M bine ai revenit!Am vazut pozele...mi se pare mie sau ai slabit super mult?Sa-ti traiasca printisorul frumos si dulce!
Honey felicitari pentru vestile bune !Sunt sigura ca nasterea o sa decurga bine,daca o sa te gandesti tot timpul travaliului la bebe o sa fii puternica pentru el.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
anca.b spune:
Buna dimineata zuzici.
Va scriu dupa ceva pauza, motivata ce e drept...Bebe Stefan s-a decis sa vina pe lume mai repede, asa ca din 13 ianuarie sintem in "formula completa"Am nascut natural, destul de greu, dupa un travaliu indus de 20 de ore (mi s-a rupt apa, insa nu m-am dilatat si nici nu am avut contractii) si o epidurala de urgenta dupa 16 ore, cind eram prea epuizata ca sa-l mai pot ajuta pe bebe sa iasa.
Stefan e un voinic, chiar daca a venit cu 3 saptamini mai devreme. la nastere a afvut 4 kg si 57 cm, apgar 9.
De ieri sintem acasa.
Mai sint ceva probleme cu lapticul, pt ca nu am suficient sa se sature Stefan de la sin. Probkema e la alaptarea de noaptea, cind se pare ca sinii mei refuza sa produca ceva. In disperare de cauza am apelat la supliment, putin 30-60 ml, pt ca piticul tipa de foame dupa ce il tinusem o ora la sin. sa speram ca situatia se va imbunatati...
Acum ma duc sa-mi beau ceiul pt stimularea lactatiei
va pupam
PS: nu am apucat sa va citesc in urma, asa ca pina voi reusi...FELICITARI TUTUOR NOILOR MAMICI SI BINE ATI VENIT IN LUME CLOPOTEI!!!!!
Anca 37+ cu Stefan
numeioana spune:
Felicitari pentru copoteii aparuti in ultimele zile Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!
Fetelor, am si eu o intrebare: ce Pampers ati cumparat la bebe, new born (nr 1) sau nr 2? Eu am fost ieri la Carrefour si am gasit numai nr 2, asa ca am luat un pachet mare, ca oricum o sa-i folosesc. Vroiam sa stiu daca merg de la inceput sau trebuie mai micuti pentru prima luna...
Ioana
34+ si David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.