Bucurii de sept-oct 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
Monique_new spune:
Sephora am inteles ce ai vrut sa spui. Explica-i ce a gresit si daca si ei ii pare rau poate a doua oara nu se mai intampla.Poate si-a dat si ea seama si regreta. Se mai intampla.
Imi pare rau ca te simti asa naspa. In mod normal nu ar trebui sa ne acapareze copii astia in asa fel incat sa uitam de noi si de barbatii de linga noi dar na in realitate cam asta se intampla, mai ales daca nu avem pe cineva linga noi sa ne ajute macar sa mai stea cu ei din cind in cind sa avem si noi timp liber pt sufletelul nostru. Ni i-am dorit si suntem in stare sa facem orice pt ei a.i uitam de noi.Incerca sa-l lasi cu cineva macar o zi si sa faci ceva din ce faceai inainte singura doar pt tine macar asa sa-ti mai ridici moralul si dupa fa-ti un program du-te la sala 1-2h, du-te cu o prietena singura in oras nu stiu ceva ce iti place,ce te relaxeaza. Lasa ca vine ea primavara si rasare soarele si pe strada ta.
Pe mine cind ma apuca starile astea de depresie zic ca intru in greva, o las pe Cosmi cu tati si plec . De luna viitoare vreau sa ma duc si la sala asa pt tonus.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Sephora spune:
Uau Mamilili asa veste imi ridica moralul,oriunde ai fi numai zi-mi si viu.
Monique asa-i dar uite vine Mamilili vine si sormea miercuri si poate asa ies din strada,ce ma macina cel mai rau e problema ca nu am nici o traire,nici o vrere nik,lipseste cu desavarsire,v-am mai spus io noroc de barbat,dar ma tot intreb oare pana cand o avea si el rabdare si cu cate povesti aud in jur,ma ia capu!
Sephora spune:
Ati vazut la Maruta?am inteles io bine sau ala era copilul Ronei Harner (scuze nu stiu cum se scrie) a venit oare nebuna cu copil de nici o luna in studio,i l-a pasat lui Maruta si ea a cantat si dansat pe scena.Asa da!
Sephora spune:
Am sunat pediatra mi-a zis ca,clar e in perioada aia naspa de reactie la vaccin,sa-i dau zinc si apoi laptisor de matca.Aveti mare grija ca e o epidemie naspa de viroza dar destul de nasoala cica in scoli sunt doar jumate din copii in clase.
MamiLili spune:
Da, Sephora, m-am transformat intr-o Peg Bundy care se uita la show-uri, am vazut prima emisine a lui Teo (exact cum era la Pro tv, zau!), apoi pe-a lui Marutza. Fetita e a Ronei, are 16 zile, a venit cu ea in de la Paris. Sa mai zica lumea ca eu-s nebuna...
Gety, merci ptr interes, nu-i mare diferenta intre M netuns si M tuns. Daca gasesc o poza buna v-o arat.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Monique_new spune:
Sephora...mda ce sa zic chiar nu stiu daca nu va gasiti timp si pt asta sau "nu aveti loc de copil", sau cind aveti loc nu mai aveti chef. E un lucru f important intr-o relatie chiar daca exista si un copil ca altfel ajung barbatii sa se duca cine stie pe unde. Culca copilul devreme si sari pe barbat nu stiu ce sa zic.
Nu l-am vazut pe Maruta dar la cat e de zuza femeia aia nu ar fi imposibil.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Sephora spune:
Mamlili am vazut si io ieri pe Teo si io am zis la fel.Maica dar chiar ca e dilie.
Monique ce bine ar fi cum spui tu,numai ca eu ma tot plang de ceva vreme ca copilul adoarme numai pe la 00 noaptea asa sotul doarme demult,aseara de exemplu a adormit la 2.de asta ce mai zici?
Mirabelac spune:
In primul rand sa va fie rusine ca scrieti asa de mult, nu mai poate omul de munceste sa va urmareasca! Pfui, de acuma tre sa intru si de acasa sa tin pasul cu voi. Va pup!
M-am amuzat teribil cu interpretarile fetelor legate de laptele de vacutza, Monique noi am trecut de la san la formula pe care n-o manca mai deloc, apoi la lapte de vaca pasteurizat, nu are cine sa ne aduca lapte de tara, apropo de asta, cine stie ce grasime medie are laptele natural (de la tzatza vacii), stiam de un 5% dar nu sunt sigura.
Itzy iti vorbeste acuma experta din mine in tiramisu , eu o fac altfel, nu pun mascarpone de ceva vreme deoarece este prea gras, are 85% grasime, ceea ce este infernal pt. silueta mea. Eu fac cu smantana pasteurizata de 20% grasime si iese super, reteta Sephorei nu am facut-o inca, o s-o incerc curand. Plus ca galbenusurile amestecate cu zaharul eu le pun la bain-marie pana se fac ca o crema groasa, iar in albusurile spuma incorporez 1 sau 2 prafuri de frisca. In fine, v-am mai spus ca eu nu am respectat niciodata o reteta, daca vrei reteta ti-o pot da. Si nu iese deloc moale, e delicios si nu ingrasa... asa de tare.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Monique_new spune:
[quote]Originally posted by Sephora
Monique ce bine ar fi cum spui tu,numai ca eu ma tot plang de ceva vreme ca copilul adoarme numai pe la 00 noaptea asa sotul doarme demult,aseara de exemplu a adormit la 2.de asta ce mai zici?
Io mami de Matteo
NU MAI SPUN NIMIC....SA ASTEPTI SA-SI SCHIMEB COPILUL OBICEIURILE nocturne. Hai ca glumesc chiar e naspa nu stiu ce sa faci.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monique_new spune:
Mirabelac depinde de tzatza Habar nu am ce grasime poate avea, se poate cum spui tu 5 % ca oricum e mai gras decit ala pasturizat din comert de 3,5%.Mai depinde si de ce maninca si de sezon am inteles. oricum peste 4 %.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe