Bucurii de sept-oct 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirabelac spune:
Adina ce-mi place cand povestesti tu de mandretile tale, imi imaginez ce simpatici sunt pe olita fata in fata. Si David ma prinde de gat si ma strange tare, supe faza cu tandretea baietilor.
Princess bafta multa la operatie, tinem pumnii sa fie totul bine.
Xandrutza papucii de casa buni (nu sunt scumpi si calca bine cu ei) si cei cuparati degeaba.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Monique_new spune:
Mirabelac da vad ca ai facut colectie cu papucei nefolositori nu gluma.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mirabelac spune:
Sephora ma bucur ca te-ai impacat cu prietena ta, mi-ai adus aminte de singura mea prietena adevarata de care nu mai stiu nik de cativa ani, e prin strainataturi. Despre starea ta nu stiu ce sa zic, si noi mai avem momente cand ne neglijam din cauza de copil si oboseala, probabil se intampla si ceva fizic in organism dupa nastere, nu stiu...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Sephora spune:
Mira se poate varia pe retete,nu pui mascarpone de ricotta ce sa mai zic si deci e alta reteta,modul de preparare e altfel,io le-am dat pe cele de la mama-lor.Asa si in romania punem pe pizza o gramada de ingrediente ca si americani(pizza-hat),dar aia nu e pizza de la mama ei.),blatul e gros si pufos cand trebuie sa fie subtire si crocant.Acu nu ca-s io mare Madam Italianca dar cand mananci produsele facute la mama lor ati dai seama clar de diferenta,important e sa acceptam noul.Ex Sunt multi oameni care au mancat la cine stie ce restaurant rucola (e o salata cu un gust mai special)si au venit la noi si-au zic ca ce le-am dat noi nu a fost rucola.E explica-i lu ala sai fa-l sa inteleaga!
Sephora spune:
Mira vazut crescatoria de papuci,noi n-am ajuns inca la atatia dar avem si noi cativa,vad ca cu astia ca ai lui Gety sta,ai asteptam si pe cei de la sormea.
Mirabelac spune:
Sephora asa este, cu riscul de a ma face cat , tot fac si eu reteta originala, insa ceva tot tre sa fac eu ca sa nu fie 100% ca la carte, ca de, asa mi-i samanta de bucatareasa. Apropo de pizza, abia astept sa fac si eu in week-end, niciodata nu mi-a iesit aluatul cum trebuie. Mie nu mi-a placut pizza din Italia de ex, tot la noi am mancat cea mai buna pizza, clar ca e vorba de gusturi aici.
Asteptam primavara
GETY spune:
Mamici, atatea retete delicioase...
Va mananc la propriu pe toate, nu va e mila de mine?
Sephora, e un subiect delicat cel discutat intre tine si Monique_new, dar trebuie sa ne gandim si la ei, barbatii nostri, fara de care nu erau copilasii langa noi. Sa stii ca nici la noi nu mai e ca inainte, dar noi avem noroc ca Maria se culca la pe la 22,30 si se rezolva.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Sephora spune:
Gety e discutat intre mine si voi,Monique era doar pe faza,calare ca si mine.Asa-i io stiu asta dar daca libidoul a scazut.
Mira normal,oricum fiecare reteta are secretul ei,oricat ai incerca sa o faci ca la carte,fiecare bucatar pune o farama din el acolo.Normal depinde de gusturi,mie de exemplu niciodata nu mi-a plact pizza noatra sau cea americanizata,ptr ca gaseam o amestecatura de gusturi,nu-mi spunea nik.Io sunt cam dispe dupa pizza vera.Chiar sunt curioasa sa vad ce parere ai dupa ce ai sa-l faci pe cel dat de mine.
Adriana mica spune:
Buna seara,
Raspund la apel, cu vesti mai putin bune: Dudu a cazut cu fruntea de perete. Este vina bonei, ca nu intelege sa nu ii dea anumite lucruri periculoase pt el (mopul, spre exemplu), dar in final nici nu mai conteaza asta, ci faptul ca ne-am ales cu www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.c9m4kwup&Uy=7pts7l&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">o vanataie de toata frumusetea (ultimele doua poze).
Nu a avut vreun simptom ingrijorator, dar pana nu vad ca incepe sa se vindece, nu reusesc sa ma linistesc. In realitate, arata mai rau ca in poza: in jurul locului in care s-a crapat pielea, este rosu, apoi vanat in jos, spre ochi. A mai avut vreo alta bucurie o lovitura care sa lase asa urme? Ce ati folosit ca sa se vindece mai repede?
In plus, cred ca suntem "codasi" la vaccin; de cate ori a venit pediatra, de atatea ori a facut puseu febril. Ce-i drept pediatra noastra cam are obiceiul sa vina seara, noua ne ies dintisorii... Ultima tentativa esuata a fost sambata, dupa ce vineri seara a facut 38.2. Acum nu are pic de febra, dar are ceva mucisori si iar am amanat. Un peste alta, nu am facut nici Pentaxim nici Priorix, dar pediatra pare destul de relaxata si prefera sa fie precauta. O fi bine?
Am vizionat pozici, am incercat sa recuperez ce s-a scris in urma.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
AdinaF spune:
Ramomar, supozitor= "Zäpfchen" für Fieber und Zahnen (pt febra si dintzalit :) -probabil asta te interesa.
Lili, aici toti nemtzucii sunt pe strazi cand e zapada afara, ca e raritate (mai ales in zona noastra). Eu as fi vrut s-avem zile cu ger, sa-i mai calesc putzin, dar nimic .
Sephora, e musai sa schimbi programul de somn al teroristului. Eu as incepe prin a-l trezi dimineatza la 8, fortzat, dupa care la 13.00 zvarirea in pat si nani (o ora) si seara la 20.00 iar la nani - doar n-o sa sara din patutz - are voie sa si protesteze putzin. La amiaza eu nu l-as lasa sa doarma mult.
Eu cred ca asta te termina pe tine de fapt - eu una as innebuni sa n-am seara libera - pai tu cand te mai odihnesti si-ti incarci bateriile? clar n-o sa functioneze din prima zi, dar poate treptat ... roag-o pe Petra sa te ajute, sau pe noua veche prietena poate invingetzi.
Pai eu chiar sunt boiereasa - de la 13-15 nani, de la 20.00-8.00 nani - lejer!
Eu pe ai mei nu i-am invatzat sa pupe, imi era frica sa nu-i mozoleasca pe toti cei care le cer lucrul asta. Dar azi Alex a primit pupic pe obraz de la Fabi - asa cu zgomot, pt ca i-a indesat o lingura de mancare in gura. Apropos, Fabi este si el in greva foamei, nici macar nu vrea sa incerce gustul mancarii, azi a "servit" doar ce a primit de la Alex, nimic altceva - ciudat!
A, si cu mancatul de unul singur - Fabi imi fura tot timpul linguritza si farfuria, de aceea l-am lasat sa incerce, altfel nu m-as fi grabit, sincer. Iar Alex a dat "Copy" si "Paste", ca de obicei.
Itzy, si toate cele din "campul muncii", cred ca asa cu drag mergeti in fiecare zi de la servici acasa... Uneori si eu am o faza cand simt ca trebuie sa mi se faca "dor" de ei, si dispar cateva ore de-acasa, iar sentimentul in clipa "revederii" e asa fain...
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)