Bucurii de sept-oct 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata,

Aici si eu la cafea; Beatrix multumim de cafea

ma pun pe citit si revin

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili
[
Ramo, cand pleci si spre ce destinatie? Espana? Da, Maty evada din spatiul de joaca si-si clatea ochii la prajituri.[/limegreen]

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate. [/font=Arial]

prin 9-10 februarie plec in Grecia de data asta, Espana pe mai tarziu, adica in martie [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

[quote]Originally posted by Sephora

Monique -Bomboloni = gogosi umplute.Reteta,uau tre sa platesc bine barbatu ca mi-a zis ca nu-mi mai da nici o reteta ca divulg toate retelele pe forum si "el daca asi deschide restaurant nu mai vine nici o forumista la el"

Io mami de Matteo

hai ca vezi tu cum ii zimbesti lu Ste sa ne dea reteta.....spune-i ca este pt copii ca mamicile sunt grase si nu maninca.

Beatrixmultumim de cafeluta.

princess se joaca si nu se joaca depinde ce chef are. Mai mult bilele le imprastie prin toata casa ii plac cum fac pe gresia de pe hol. Arata-i cum se baga formele alea in casuta poate incet incet o sa se joace. Cosmi s-a jucat un pic cu ea acum nu prea.

Noi cu olita stam binisor adica o punem dimineata la trezire si face. Doar daca cumva este constipata si ii vine mai tirziu nu o mai prind, ca daca o apuca nu mai vrea sa stea pe olita.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

so...

Sephora multumim pentru retete, dar musai sa il rogi pe sot sa ne dea si reteta la bomboloni, ca arata bestial si ma gandesc ca sunt si foarte buni

ma bucur ca au aparut unele mamici. Am vazut si multe poze: Sandra si gargarita ei, mi-a placut enorm cea in care doarme pe mama ,
am vazut-o si pe Adelina la schi, pe Rares cel frumusel si cu plete rebele si pe Vladone cum papa singur, cum rade si mai ales cum se uita la tV
lilina multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!

Nici Patricia nu vrea sa mai stea deloc pe olita, cum vreau sa o asez, cum isi indreapta piciorusele si incepe sa planga. Dar, nici nu o fortez cu ea, cand va vrea atunci va face. Are si ea un coltisor unde se ascunde si face, vad ca si David al Mirabelei adopta aceiasi tactica.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

si-o saptamana frumoasa!

Andra, am aruncat ambalajul dar pot sa-l descriu usor. Bombonelele se gasesc in zona cu zahar vanilat/praf de copt, decoratiuni ptr tort si alte chestii asemanatoare. Sunt ambalate in pungute mici transparente. Ele arata cam asa: mici, cam de forma bomboanelor Cip pe vremuri, inauntru cu un fel de napolitana sau orez expandat (nu-mi dau seama exact) si invelite in ciocolata alba, maro si neagra. Sunt ffff bune la gust, zau!

Beatrix, inca nu l-am luat pe Tobi, dar soon voi face achizitia. Nu-s hotarata daca va fi Tobi sau Priori XP.

Ramo, drum bun in Grecia! Poate-o sa prinzi si putin soare si-o sa te bronzezi.

Seph, zi-i sotului ca tot o sa venim la restaurant ca sa gustam retetele originale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor ma tot tin sa va intreb. A inceput vre-o bucurie sa bea lapte normal sau de la vaca direct ???

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Fetelor ma tot tin sa va intreb. A inceput vre-o bucurie sa bea lapte normal sau de la vaca direct ???

Cum adica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lilina am vazut aseara pozele cu Vladone, e superba poza aia de la masa, ne-am amuzat toti trei, David se invartea printre noi si striga "bebe". Sambata seara se uitase la o poza a lui cu Mathias si striga de mama focului "dadi" si "mati", era asa de fericit, apropo, se bucura asa de tare cand vede pozele cu Bucuriile lui.

Cu olita noi am inceput mai mult cu partea teoretica (cu practica mai sa avem rabdare), adica ii explic de fiecare data cand face in pampers ca exista olita, ca si noi oamenii mari avem olita noastra, ii arat wc-ul si-ii explic, punem ursuleti/iepurasi pe olita si-i felicitam/pupam/aruncam in sus de fericire cand au facut kk (pun un obiect acolo care tine loc de kk). Eu am considerat ca e momentul, mai ales ca el are o putere de intelegere care ma uimeste, deja cand il intreb ce a facut in pampers spune "caca", v-am spus ca spune intai si apoi face (in pampers of course). Eu zic ca e important sa constientizeze macar ce inseamna chestia cu olita, apoi cand o vrea sa faca o s-o faca. Eu zic ca odata inceput procesul e bine sa fie continuat, in ritmul in care doreste copilul si daca nu se impotriveste prea tare.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nici eu nu am reusit sa-l pun pe olita, am incercat de cateva ori fara sa insist dar pur si simplu nu a vrut sa stea asezat. Olita am luat-o cu luni bune in urma si am lasat-o printre jucarii, sa se familiarizeze cu ea. Deocamdata prefera sa se retraga si el in spatele televizorului pentru number 2 . A, si dupa ce-i schimb pampersul se apleaca cu respect asupra scutecului murdar si sopteste (mereu spune numai in soapta cuvantul asta, si asa pe silabe) "ca-ca".

Monique, adica direct de la ugerul vacii? Eu am renuntat de 2 zile la laptele de vaca. Ii dadeam oricum numai dimineata, seara formula. Dar se constipase rau de tot, inca nici n-am scapat de pb asta.

Si nici canita buna pentru servit laptele n-am gasit. Pe cele de la Nuby cu cioc din silicon le rupe in cateva zile, tragand cu dintii de ele.

Vorbind de dinti, noi avem dantura de lapte completa de vreo 2-3 luni deja...

A, si de 2 zile a invatat si el sa dea pupic. La cerere Da si pe obraz, si de la departare, reproducand o tzocaitura.. e asa scump...

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata

Scriu abia acum pt ca am avut de recuperat ...ati avut ce scrie in WE...am vazut si TOATEEEEE POZELE (SUTELE)

Mamilili am vazut pozele postate de tine cu gachca de la Iasi...suuper haiosi...ma uitam la ei ...si nu imi venea sa cred ca au numai un an...pareau toti de 2-3 ani...frumosi foc toti. voi aveti acolo numai baietei si o fetita si la noi in gasca e invers ...numai fetite si un baietel...Vladone...caci Dudu (Adriana_mica) desi este si el vecin de bloc cu noi ...ne intelneste mai rar...

Tanima bine ai revenit din Spania, ...frumos pe acolo dar nicaieri nu e ca acasa nu? Odihna placuta acasa

Lilina ce figura e....tot aia murdarel mi-a placut si mie cel mai mult...

Gety si Xandrutzaam vazut papuceii...f frumosi , insa eu o tin cu sandalutele de asta-vara ca au baretele reglabile...si ii mai vin ink...in casa e f cald si ar transpira cu botosei...plus ca vreau sa aiba ceva care sa ii tina bine glezna...

Alina am vazut si pozele voastre.Toate ca tare frumoase erau...macar asa am revazut-o pe Gabitzica cu bucuria ei Ioana ca pe aici nu a mai aparut...Frumoase peisaje, Adelina si Ioana erau niste dragalase pe sanie si cum se imbratisau si se mai pupau...pana au cazut...

Princess foarte frumoase si pozele voastre...le-am vizionate pe toate...chiar si cele de asta-vara. se vede ca e un mare strengar Rares. Tu arati ff bine, esti f draguta si seamana cu tine...In rest...mi-a placut faza ca este gagicar...auzi tu...ii plac mamicile si intoarce capul dupa liceene si doamne elegante...super tare...!!!!

Monique pai tocmai tu ma intrebi ce am avut de am tuns-o? Stiai de intentia mea de asta vara cand discutam...Plus ca ei ii creste fff repede...din sept de la turta si pana acum o tunsesem cu foarfeca de 2 ori ...asa ca pana la var va fi iar

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput