Bucurii de sept-oct 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara buna seara ......hop si noi

Am vazut niste poze minunate la zapada cu Alina si familia. L-am mai vazut si pe Rares cu toate jucarioarele lui.

Sephora nici eu nu vad poza cu bomboloni.. nici nu stiu ce sunt alea.

Vai Lilina ce m-am distrat cu poza aia in care Vladut papa singur iar tu ai cam slabit, am vazut pozele de la revelion. Nu te mai vaiata ca nu ai de ce pe bune.

Noi la capitoul papat stam bine. Cind ii e foame imi maninca si urechile. Nu am avut probleme cu ea niciodata din punctul asta de vedere.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alina, vaaai vaiii ce poze frumoase! Mi-a placut tot: protagonistii, peisajul, pensiunea, ce frumos e acolo!

Princess, ti-am vazut printul si-n pozele de azi, vad c-ai facut ieri un shooting special pentru noi, nu?

Lilina, ce sa zic, m-am uitat iar la toate pozele lui Vladone. Are o fetisoara de nazdravan, asa ca nu ma mir cand citesc ce pozne face. Imi place poza in care rade frumos. Tu cum te simti? Sper ca mai bine. Pe cand poze cu Black Panther?

Sephora, yammy! Grazie ptr retete! Pozele cu b... nu se vad.

Xan, sa poarte sanatoasa Narci papuceii!

Noi am facut ski pe iarba...s-a topit toata zapada, era inchis si teleskiul, nimeni pe partie, doar noi. L-am invartit pe M cu saniuta putin, pe unde inca mai era putina nea, ne-am mai plimbat si back home.

Am gasit azi la Kaufland niste bombonele pe care eu le stiu ca fiind drept desheuri de la fabricile de dulciuri din Germania. O prietena de-a mea primea saci intregi cu ani in urma si noi pocneam mancand. Pe ambalajul de la Kaufland scria: "tara de provenienta: Germania, ambalat in Romania la...". Deci, e clar, un roman intreprinzator ia deseurile gratis sau la pret de nimic din G si le vine in Ro drept bomboane decorative. Am cumparat o punguta si le-am mancat deja, sunt identice cu ceea ce stiam de-acum cativa ani...foarte bune la gust, de altfel.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sandra, asa-i de scumpa Ruxa, e o frumoasa! M-a distrat cum mixa ea la biberoanele alea Si mie imi place poza cu voi doua adormite!

Princess, foarte faine si pozele voastre; vad ca baietii nostri sunt tunsi la fel.

Lili, cum adica deseuri? Ce fel de bomboane, zi-le pe nume sa le stim si noi, sa le facem de rusine, nu de alta ...

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lilina, cel mai mult mi-a placut pozitia lui de telespectator.

Adelina, grozave poze, se vede ca ati petrecut de minune!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am lucrat se vede poza cu Bomboloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

sephora ...yami yami am reusit sa vad minunatele bomboloni...ce sint de fapt niste gogosele cu gem inauntru nu ???? vreau si eu reteta daca se poate .

Eu in seara asta am facut niste clatite pufoase cu ciocolataaaaa....asta da cura de slabireca asa ziceam zilele trecute sa mai dau jos citeva kg.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Monique -Bomboloni = gogosi umplute.Reteta,uau tre sa platesc bine barbatu ca mi-a zis ca nu-mi mai da nici o reteta ca divulg toate retelele pe forum si "el daca asi deschide restaurant nu mai vine nici o forumista la el"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Princes, exact asa si Adelina, papa 4-5 lingurite si apoi vrea jos din scaunel, daca ma plimb dupa ea prin casa cu mancarea mai mananca ceva, dar nu as vrea sa facem din asta un obicei (daca nu l-am facut deja ).

Sephora, multumim pentru retele de pizza.
Wow ce super arata Bomboloni!

Mirabelac,Xandrutza,Monique,Lili, Eloise, multumim ca ne-ati vizionat pozele si pentru aprecieri!
Noi n-am inceput "operatiune olita" inca, nu stiu can o vom face, pe Dragos l-am pus la 7 luni si am avut rezultate bune.

Lilina, sanatate multa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata!

Eloise, da, freza baietilor nostri seamana. Eu nu am vrut neaparat sa il tund intr-un anumit fel, dar asa mi-a iesit cand i-am taiat bretonul si mi se pare haios asa.

Monique, am primit si noi casuta de la Quelle, am vazut ca are si Cosmina, dar Rares nu este foarte atras de ea. Cosmina se joaca cu ea?

Xandrutza, majoritatea pozelor noastre sunt facute la noi acasa, insa mai sunt si din alte parti, cred ca de asta ti s-a parut mai spatioasa.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Wow, am ocazia sa dau si eu cafelutza! Mamici de bucurii, poftiti la cafea de toate felurile!

Vazut pozele Alinei, apoi Vladone, Rares si papuceii Mariei!
Lili, felicitari ca ai strigat catalogul! au mai reaparut mamici! si am citit ca al ales Tobi de la maxi cosi! eu zic ca e buna alegerea! sa-l stapaniti sanatosi!
Sephora, multumim de retete!
Tanima, bine ati revenit acasa si reacomodare rapida!
Lilina, insanatosire grabnica!

Apropos de olitza ca tot se discuta pe aici! Si pe mine ma batea gandul sa incep operatiunea pe la 1 an jumate si drept urmare am vorbit cu cei d ela cresa, ca s afim pe o mana ca degeaba ma chinui eu acasa daca la cresa face tot in pampers! Mi-au zis ca nu au voie sa-i puna pe copii pe olitza pana la varsta de doi ani pt ca nu au muschii sufienti de dezvolatati si nici capacitatea de a tine! Degeaba copilul ajunge sa constiientizeze si sa spuna ca face daca el nu e capabil sa si controloze! Asta e exact ce mi-a zis si pediatra la ultima vizita cand am intrebat! Asa este regulamentul dat de medicii pediatrii! Deci nu cred ca e vorba de a face vanzare firmelor de pampers! La urma urmei, ce ar avea de castigat pediatrii ca le fac vanzare?
Cand va face doi ani chiar doi ani si 2-3 luni ca depinde de copil evident, atunci da, si educatorii si noi ca parinti colabaram sa invete cu olitza! Mi-au zis ca e treaba mea ce fac acasa, dra la cresa va face in pampers pana la 2 ani ca ei nu se risca sa le inchida cresa ca sunt copii mai mari care deja vorbesc, pot povestii acasa si nu se stie nicioadata!

O saptamana minunata,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput