Bucurii de sept-oct 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Xandrutza, eu ii dau Adelinei in casa sandalute normale, de vara(nimic deosebit).

Lili, (si cine mai doreste), aici poze de la Arieseni.

Cristina, nu mi se pare slaba, dar ma streseaza ca f greu mananca, in timpul mesei stam cu o gramada de jucarii, linguri, castroane...am vazut ca si alte Bucurii fac asa, deci nu suntem singurii.

Sephora, sa-ti fie de bine masa, astept si eu retetele de pizza.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Alina, exact de asta ma oftic si eu, ca nu mananca o portie de mancare, ci doar cateva lingurite. La noi deja nu mai functioneaza pacaleala cu jucariile, s-a prins ca asta e vrajeala ca sa il fac sa manance, acum incerc sa ii explic ca trebuie sa pape, ca este bun etc, dar cu cine? Dupa cateva minute cere jos din scaunel. Of! Este tare greu uneori!

Am mai adaugat cateva poze noi:

http://www.flickr.com/photos/ialina74/2206291026/in/set-72157603414873829/

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Reteta blat pizza Napoletana

faina 500 gr
drojdie 40 gr
lapte 300 ml
sare 1 lingurita rasa
zahar 2 lingurite pline

faina cu sarea si zaharul,drojdia se desface in 30 ml lapte,se amesteca si se pune restul de lapte,se lasa la dospit 2 ore minim (sau pana cand coca ajunge dubla).

Reteta blat pizza crocanta

faina 1 kg
apa 550 ml calda
ulei 50 ml
sare 20 gr
drojdie 25 gr

se pune apa cu faiana,drojdia si uleiul,dupa ce ati framantat cam 10 min puneti sarea,mai framantati pana cand coca se desprinde singura de pe maini.Lasati-l da odihnit (dospit)acoperit de o carpa umeda si o punga de plastic 30/45 min,apoi taiati-l in bile de cate 200 gr,aici ies cam 15 bucati

Sucul de rosii
rosii decojite in bulion 1 kg
apa 100 ml
ulei de masline 50 ml
sare 20 gr
zahar 10 gr
piper
la blender

Dupa ca ati facut blatul,indindeti-l pe bancul de lucru cu putina faina in ploaie,dupa aceea puneti-l intr-o tava in care ati pus in preallabil hartie de copt.Deasupra blatului se pune sosul de rosii in strat subtire,mozarella data prin razatoare in strat uniform,apoi depinde cu ce vreti sa o faceti la Diavola se pune salam picant,la prosciutto funghi/sunca si ciuperci,all tonno e cipolla/ton din cutie scurs uleiul si ceapa,4 formagi/4 feluri de branza (camembert,emental,gorgonzola,parmezan).
Sunt nenumerate tipuri,dupa um vedeti pizza Italiana nu este cea amestecata cum fac americani sau cei de la tip-top sau mai stiu eu ce.Voi puneti ce va place.Io v-am dat aici doar unele dintre ele.

Mergi la inceput

Am uitat sa ma plang,am avut o napate groaznica,copilul toata noaptea a marait ,s-a rasucit cand pe-o parte cand pe mine,vorbea in somn numai de mama-mama.Plus ca io m-am trezit si cu "rusii" pe cap.

Asa ca sotul ca sa-mi indulceasca ziua a facut Bomboloni ,e prima data cand le face dar i-au iesit ca io am zis ca le-a cumparat.

Mergi la inceput

Uau am fost selctata iara la concurs nu-mi vine a crede!
Se vadea ca scriu ca nebuna de una singura pe acilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am vazut poze cu Adelina si familia ei, superbe poze la sanius si in zapada. Am mai vazut poze si cu Rares cel carliontat, ce-mi place parul lui!

Am facut tiramisu, a iesit super, deja am pus pe mine 2-3 kile cu sarbatorile, tot timpul ma gandesc la dulciuri. Am notat si reteta de pizza, pana acum n-am reusit sa fac una cum trebuie asa c-o prefer pe cea cumparata.

Dupa 2 saptamani de incercari, raportam esec total in operatiunea "olita", nu vrea sa faca si pace, sta pe ea dar nu face, are locul lui dupa un scaun unde se ascunde si face acolo. Curios este ca el simte ca face, pune mana in fata pe pampers si spune "caca", apoi face pipi sau kk. Probabil se inhiba cand il pun pe olita, in zilele in care l-am pus mai des nu a facut deloc kk, chiar incepuse sa faca un pic si cand l-am pus n-a facut nimic. Cateodata la dus mai face pipi si spune "caca", deci el intelege clar ce trebuie sa faca dar nu vrea. Eu o sa perseverez in continuare, odata ce am inceput mergem inainte, la un moment dat o sa se obisnuiasca.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gagici eu am lipsit motivat...am racit super nasol, cu febra 39,5 si azi am chemat si salvarea ca nu mai puteam de durere in gat si de cap, respiram f.greu
acum sunt pe antibiotic dar tot ma simt rau, copilul l-am mutat la socrela, ca d-abia a scapat si el de o raceala pacatoasa cu muulti muci

Gety, super frumusei papucei fetei, vreau si eu asa ceva pt.Vladone, dar bineinteles de baietei

Monique pe mine ma dispera la Vladone ca e mega pericoloso....si-a tras mobila pe el, a bagat in gura tot felul de tampenii de m-a disperat complet, plus ca distruge totul in calea lui, eu sincer nu am mai vazut asa copilasi de varsta lui, in rest e super baiat

intreba cineva daca incurajam Bucuriile sa pape singure
eu am inceput sa-i mai dau lui Vlad lingurita in mana si se chinuie saracul sa duca si el ceva la gurita dar singurel nu-i reuseste
o sa va pun o poza cu el mancand mere rase si alte poze recente cu el, cum rade, cum papa pantofii si cum sta in pat cand se uita la tv
enjoy

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara!
Sa stiti ca am fost in Selgros si am cumparat papucei, exact cum i-a luat Gety Mariei. Multumesc pentru idee!
Am luat 2 perechi, una gen botosel, ca ai Mariei si o pereche gen opincute. Domnisoara e foarte incantata.
Lilina, multa sanatate! Imi place tare mult cum rade Vladone.
Sephora, saru`mana mult pentru retete.
Alina, multumesc pentru raspuns, erau si sandalutele o varianta pe care o luasem in calcul. Foarte frumoase pozele voastre, mi-ati facut pofta de schi, de sanius...
Lili, cum a fost la sanie? Ati avut ceva zapada?
Mira, yummy, ma inscriu la tiramisu
Princess, nu as fi crezut ca voi stati intr-un apartament cu doua camere, mi se parea a fi ceva mai spatios; oricum, e amenajat cu mult gust, ti-am spus, mie mi-a placut foarte mult.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am intrat sa va salut, am citit pe fuga, dar vreau sa citesc pe indelete maine dimineata, cand o sa fiu fresha. Mai ales ca am de vazut schema cu dintisori, retele Sephorei de salvat, pozici etc.

Va pup si ne citim maine.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, am dat click pe bomboloni si nu se vedeeeee!

Am fost si noi la Mall azi si Maria e mers si a mers si iar a mers pana i-a transpirat ceafa, mergea si gagaia, iar cand ne-am asezat la masa, era sa adoarma pe scaun, nu mai putea de oboseala.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput