Bucurii de sept-oct 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by Monique_new
Fetelor ma tot tin sa va intreb. A inceput vre-o bucurie sa bea lapte normal sau de la vaca direct ???
Cum adica?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Adica mufatzi direct la vaca? Cred ca nicio bucurie...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ahhh am uitat ce era mai important
Am facut reteta Tiramisu...este senzationala...buonissima, Sephora. Am pregatit-o ieri dupa-amiaza si apoi noi am plecat...noroc ca s-a intamplat asa ca altfel o mancam fara sa mai asteptam.... Seara am ajuns acasa ...ne-a adus socrul meu si desigur ca le-am pus si lor intr-o caserola, mama a mancat ultima portie dimineata asa incat nici o poza macar nu am apucat sa fac sa va arat. AZI fac iar altul ca nici nu ne-am facut bine pofta ...
sephora insa am o intrebare. Crema cred ca tb sa iasa mai tare un pic...nu stiu unde am gresit...am respectat intocmai...Cred totusi ca nu trebuia sa fac cu telul de la blender cand am amestecat galbenusul cu mascarpone si ricotta si apoi cu albusul...trebuia doar asa usor amestecat cu o lingura? sau tb marite cantitatile de ricotta si mascarpone?
hai zi secretul....
Mirabela tu cum ai facut ? ti-a iesit crema tare-tare de nu pica din lingurita?
oricum a fost suuuper delicios....atat de delicios ca a disparut imediat.
Am inteles ca in cafea se poate pune si putin amaretto...ii da un gust deosebit.
Mai slabesc si eu ...la sf. Asteapta in felul asta...
Itzy-Bitzy
cu
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata. Intru asa tarziu pentru ca iar am ramas fara net, cam dupa ce am scris mesajul acela aseara
Sephora, m-ai terminat cu bomboloni
Lili, ce zici de joi? As veni cu Narci la Bambi, pe la 12.30... daca esti si tu de acord.
Monique, Narcisa bea, cam de la un an, lapte de vaca, nu de alimentara. Deci trecerea de la formula am facut-o direct la laptic muls proaspat. I l-am dat diluat, atunci, la inceput, crescand treptat proportia, desi s-a prins ea ca-i pun si alte lucruri in afara de lapte. Il fierb foarte bine, la foc mic. Femeia de la care iau (o cunostinta) este foarte curata, iau si branza si smantana tot de la ea.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Buna Mamici si Bucurii!
Beatrix, si eu abia astept sa ne intalnim! Mai ales ca Maria mea va fi singura fetita din gasca si deci va fi rasfatata!
Am vazut poze super frumoase cu Ruxi, Adelina si Rares de princess! Princess, sa stii ca si Maria face exact la fel atat cu somnul cat si cu mancarea. Nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi!
Sephora, ma imbolnavesti tu cu retetele si mancaricile tale! Nah, eu de unde iau Bombolini acum? Ca mi-ai facut o pofta...!
Ramo, si eu ma bucuram ca vii din nou in Germa, ca poate ne intalneam!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Sandra cum te-am uitat eu?
Ti-am vazut gargarita..este o scumpaaaa, foarte dragalasa, iti vine sa ii papi pulpitele alea dolofane nu? daca a dat deja iama in farduri, pudre si rujuri DIOR si YSL e tareee...Si mie mi-a stricat un ruj....a pus mana pe el intr-o fractiune de secunda si l-a aranjat
Este poza aceea... "Iubire mare"...mi-a placut tare mult si acolo chiar seamana cu tine si nu cu tati cum spui tu...de aia cu voi dormind nu mai zic...e induiosatoare...
Itzy-Bitzy
cu
Monique_new spune:
Hai mai fetelor ca sunteti culmea . adica lapte neprelucrat , lapte de vaca de la tara.
Ma refer daca ati renuntat la laptele praf special pt bebelusi formula.
Va intreb pt ca eu am posibilitatea sa iau de la strabunici deci din sursa sigura si este chiar bun.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
itzy-bitzy spune:
eiii am inteles toate ideea dar suna funny...
Itzy-Bitzy
cu
Monique_new spune:
Bine ca ne-am lamurit.
Daca va bea Cosmi vreodata direct " mufata " la vaca am sa va anunt .
xandrutza_76 merci.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Zina
Buna dimineata!
In primul rand va urez La Multi Ani si sanatate bebeilor, si voua la fel.
Puiutul meu Rares face acum in 26 ianuarie, 1 an si 3 luni.
Sper sa nu va suparati ca intru si eu acum aici pe forum, lucru care nu l-am mai facut de mult timp. Va rog din suflet sa-mi raspundeti la cateva intrebari: cand se face urmatorul vaccin, cel de dupa 1 an? Pe foaia de vaccinuri scrie ca intre 13 si 15 luni. Doctorita noastra ne-a spus ca de-abia la 2 ani mai facem vaccin.
Care este programul de mese al bebeilor vostrii si ce le mai dati de mancare? Ca eu nu mai stiu ce sa-i dau. Si de cate ori dorm ei ziua? si cat? Sunt multe intrebari, dar tare as vrea sa-mi raspundeti, eu nu prea am timp sa mai deschid calculatorul si chiar as dori sa stiu aceste lucruri.
Rares inca mananca noaptea, pe la 1, 1 si ceva, o sticla de lapte, si mai bea si ceai. E in regula? Si nu doarme prea bine, acum cred ca-i ies si caninii si este mai agitat.
Va pup pe toate si astept cu nerabdare sa-mi raspundeti.
Ma duc sa culc puiutul.
Zina si bebe Rares
Zina uite raspunsurile mele:
1. Vaccinul il face asa tarziu pt ca nu ti-a spus poate de cele optionale...Noi am optat si pt ele...
2. 3 mese/ zi dimineata la trezire (9-9.30) lapte, la 11 - fructe, sandwich cu branzica pt copii - petit Louis, Kidiboo, Apetito, cascaval, branzica cu ousor fiert, la 13.30 - supa/ ciorba/ mancarica gatita, si seara iaurt, paste, budinci, mamaliguta cu branza si smantana, sau sandwich. Intre mese nici eu nu ii dau de obicei...dar cand ii dam ...biscuiti, sau mandarina, putina banana...Pt ca mananca bine la mese si nu prea vreau sa isi strice foamea cu gustari...
3. Doarme la pranz dupa ce papa, pe la 14.00 ...cam 2-3 ore . Un singur somn/ zi...ff rar de 2 ori...
4. Noaptea nu se mai trezeste . Am alaptat-o pana la 1 an dar de la 10 luni i-am introdus formula de completare si de atunci nu se mai trezeste. S-a mai intamplat cand i-au iesit caninii sa se mai trezeasca dupa suzy ...dar de obicei doarme bine...(22.30/ 23.00 seara- 9/9.30 dimineata)
numai bine si te asteptam sa fii mai activa pe forum
Itzy-Bitzy
cu
AdinaF spune:
Monique, si pe mine m-a distrat faza cu "Muuuu" :)
Lili, cred ca le-a cam speriat pe fete cuvantul "deseuri" :). si noi am primit odata cadou o cutie mare cu ciocolatzele Ritter sport, baiul la ele era ca scrisul de pe eticheta era in limba rusa , dadusera comanada gresita probabil la masina de inscriptare. Si asa se vand direct de la fabrica pe un pretz de nimic. Am tot zis ca dam si noi o raita pe-acolo.
Noi operatziunea olitza am inceput-o de la un an, dar numai dimineatza, dupa ce se trezesc, e un fel de ritual, ei chiar se bucura cand le vad. Cred ca le place sa stea la taclale unul in fatza celuilalt. De ce e oare rau sa-i obisnuiesccc cu "obiectul"?
Mai mult de un minut-doua nu stau pe ea oricum.
Gety, eu faceam calculul cu dintzii pt amandoi impreuna.
Azi a fost iarasi o faza de tandretze intre pruncii mei, de mi-au si dat lacrimile. Stateau amandoi in fund si se jucau, iar Alex dintr-odata sare si il cuprinde pe Fabi dupa gat, isi pune obrazul langa obrazul lui, si dupa cateva secunde se rastoarna amandoi pe covor, dar asa imbratzisatzi...si radeau cu o pofta amandoi...
In ultima vreme tot mai des se intampla astfel de situatzii, dar niciodata n-apuc sa.i filmez, de fapt nici nu respir, sa nu-i deranjez.
Daca dispar de pe forum, sa stitzi c-am murit de dragul lor...
O zi faina tuturor!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)