Bucurii de sept-oct 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by eloise

Nici eu nu am reusit sa-l pun pe olita, am incercat de cateva ori fara sa insist dar pur si simplu nu a vrut sa stea asezat. Olita am luat-o cu luni bune in urma si am lasat-o printre jucarii, sa se familiarizeze cu ea. Deocamdata prefera sa se retraga si el in spatele televizorului pentru number 2 . A, si dupa ce-i schimb pampersul se apleaca cu respect asupra scutecului murdar si sopteste (mereu spune numai in soapta cuvantul asta, si asa pe silabe) "ca-ca".

Monique, adica direct de la ugerul vacii? Eu am renuntat de 2 zile la laptele de vaca. Ii dadeam oricum numai dimineata, seara formula. Dar se constipase rau de tot, inca nici n-am scapat de pb asta.

Si nici canita buna pentru servit laptele n-am gasit. Pe cele de la Nuby cu cioc din silicon le rupe in cateva zile, tragand cu dintii de ele.

Vorbind de dinti, noi avem dantura de lapte completa de vreo 2-3 luni deja...

A, si de 2 zile a invatat si el sa dea pupic. La cerere Da si pe obraz, si de la departare, reproducand o tzocaitura.. e asa scump...

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

super tare faza cu soptitul la pampers...

Dimineata o punem si noi la olita ...dar daca a facut deja nu mai sta....Cand ii vine sa faca in timpul zilei se apuca cu mana de pampers in fata...si atunci stim ...

EDIT: pt apa si noi folosim o canita AVENT si un pahar cu cioc...pt lapte tot biberon pt ca nu am gasit nimic...in canute scrie clar sa nu se puna formula....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ce zi superbisima, fetelor!

Da, Lexi, zici ca sunt fratiori copiii astia, avand o incapatanare nativa sau mai frumos spus o personalitate puternica! Imi vine acum in minte cum am stat eu o ora jumatate la pediatra in cabinet, cand Rares avea 1 luna, pentru ca tipa intr-una si nu ne puteam intelege. S-a ridicat biata femeie si l-a luat in brate si l-a plimbat pe holurile de la Medicover ca sa mai taca; el nimic; atunci mi l-a pus in brate si mi-a zis: "este un bebe foarte frumos, insa trebuie sa va ganditi ca este un bebelus cu multa personaliate, care stie ce vrea!" si m-am conformat. E frumos, e destept, acum mai vrau sa fie si cuminte? Ar fi chiar nerusinare din partea mea, nu?

Itzy, sar'na de complimente, m-ai facut sa rosesc!

Cum se numeste vaccinul contra varicelei: VARILIX sau VARILRIX? Sunt mai multe variante? Noi il vom face la 1 an si 6 luni.

Saptamana viitoare, pe 30, avem operatia la ochisor la clinica Oftapro. Imi vine sa plang de acum de mila puiului meu! Asta este situatia, trebuie sa trecem peste.

Va pupam!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

eloise Noi folosim pt lapte biberoanele de la Nuk cu minere care au cioc de silicon. Mie mi se par ok. Iar pt apa si ceai aveam un bibe bee wee sau cam asa ceva cu cioc la care se spala f bine supapa( practic se demonteaza) si am luat acum de la Nuby un bibe cu un fel de pai de silicon. Avem si o canuta de la Nuby dar nu imi place supapa pt ca nu o pot curata bine deci evit genul ala de supape.

http://www.nuk.ro/main.html uita-te la ...sistemul biberon-tetina first choice cu adaptor..sint unele cu miner. Poate te ajuta modelul.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Princess corect este VARILRIX din cate stiu eu...ce pb are Rares la ochisori?

Monique stiu si eu alea de la NUk dar sunt mici...de 200 ml max. Ana-Maria bea seara 270 lapte deci nu am cum sa il folosesc...si tot din silicon este tetina aia ...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

HAi ca mi-a dat si reteta,dar mi-e lene acum sa o traduc plus ca are un dar de a scrie ca e o pagina A4,numai cu explicatii.

Itzy si mie mi-a facut ieri inca nu l-am taiat ca imi place sa astept sa intrebine in el,io v-am dat reteta originala nu stiu nik de Amaretto.Nu-l fac eu,dar cand i-am spus ca si lui Lili i-a iesit mai moale a zis ca albusul se bate spuma tare cand intorci castronul sa nu se rastoarne,plus ca la sfarsit nu se mai bate cu telul ci doar amesteca cu o spatula din aia de lemn.

A noi ne chinuim cu muci,dau sinupretul si curg ca la robinet.

Azi m-am impacat cu prietena mea,io am facut primul pas (am fost certate vreo 6 luni) si suntem prietene de vreo 15 ani dar io am facut primul pas ca mi-era tare dor de ea.

Adina frumoasa faza,asa il ia si Matteo pe prietenul Rares de gat si-l pupa si mai cad impreuna dar lui Rares nu-i prea place.
V-am mai spus sau ma repet asta micu al meu e tare iuberet,doamne ce ne mai pupa si ce se mai lipeste de noi,il pupa si pe Igor toata ziua,se pupa in oglinda,pupa ursuletii de plus ati vine sa-l mananci.Daca n-ai vedea la el si gesturile astea de tandrete ai zice ca-i jucarie de aia pe baterii Duracel.

Daca-mi vine chefu va pun reteta.Acu sunt si la CM asa ca am o stare de ciufutenie cronica

A copilu nici nu vrea sa auda de pus la oala ,cand rostesti cuvantul incepe sa planga asa ca i-am ascuns-o ca o taraia prin toata casa numai la 00 noaptea.

Si Matti mananca Milli cu 2 cupe Lactana de vreo luna si ai e tare bine vad,ca mananca numai lapte .....

Inca una si ma duc ,ieri faceam pipi,Matti langa mine normal,il vad ca rupe hartie igienica si baga mana si ma sterge (binenteles ca nu a ajuns unde trebuia) dar sa vedeti ce l-a dus capu.

Mergi la inceput

Ahaaaa, m-am gandit eu ca asta era secretul....deci nu mai tb bautut cu telul decat albusul ...eram sigura...lasa ca in seara asta iese strong. Amaretto am inteles ca ii da asa o... savoare cafelei in care se pun piscoturile...fiind liqueur de migdale...

tu pune mana si tradu-o si scrie cu TOATE EXPLICATIILE...NU TAIA NIMIC !!!!!!! SA REDAI CU FIDELITATE ACOLO SECRETELE ITALIENE

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

V-am mai spus sau ma repet asta micu al meu e tare iuberet,doamne ce ne mai pupa si ce se mai lipeste de noi,il pupa si pe Igor toata ziua,se pupa in oglinda,pupa ursuletii de plus ati vine sa-l mananci.Daca n-ai vedea la el si gesturile astea de tandrete ai zice ca-i jucarie de aia pe baterii Duracel.

si ana-maria face la fel...ne innebuneste ca pupa toott, si personajele din carticele, imaginile la tv, in ziare si reviste...ne arata cate un animalut sau vreun bebe, spune fiecare cum face si ii pupa...ca sa nu mai zic de toate jucariile (animalute) ...ce le mai pupa si pe alea...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, sa stii ca daca ajung vreodata in Bucuresti, te calc Da` te anunt din timp, ca sa te pregatesti Ma bucur ca te-ai impacat cu prietena ta.
Matti, are grija de tine. Chiar, ce idee a avut
Itzy, cred ca o sa-ti fur si eu ideea cu Amaretto, vedem ce iese.
Adina, pupici gemenilor, cred ca sunt tare simpatici!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

[b]

Itzy, cred ca o sa-ti fur si eu ideea cu Amaretto, vedem ce iese.

Sa pui asa cateva picaturi, nu mult ... ca sa ramana si gustul de cafea...eu nu am pus ...mi-a sugerat o colega astazi la birou...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, citind un mesaj de-al tau din urma, voiam sa-ti scriu sa faci orice sa pui mana pe reteta. Dar in ultimul mesaj am citit ca deja ai obtinut-o.
Si zi-i sotului, ca atunci cand o sa trec prin Bucuresti (ca n-am trecut pe acolo din 1988, nu radeti, chiar n-am avut drum prin Capitala), sigur o sa trec si pe la restaurantul lui cand o sa si-l deschida.
Asteptam pozici cu papuceii cumparati de sora ta, poate ii plac si ai la schimb cu ceilalti.
Ce-ai facut la concurs?
Multumesc si eu pentru retete.

MamiLili, o pozica cu M tuns?
Am salvat si schema cu dintii, cred ca o sa ma uit de fiecare data cand o sa-i iasa vreunul, ca nu reusesc sa-i memorez.
Voiam sa intreb de numele bombonelelor, dar a facut-o Eloise in locul meu, asa ca, ccc cu prima ocazie cumpar si eu de la Kaufland, chiar daca sunt la cura de slabire, ca prea le-ai descris frumos.

Tanima_i2002, bine ati revenit acasa. Imi pare rau ca nu v-ati simtit ca acasa acolo unde ati fost, depinde si gazda.

Mirabelac, Maria merge binisor cu papuceii, numai ca mi se pare ca i-s un pic cam mari, am gasit cea mai mica marime nr. 22 si astept sa-i mai creasca un pic talpeta.
Dupa exemplul tau, cum s-a trezit Maria la scurt timp am pus-o pe oala, n-a facut no. 1, dar m-am ales cu un no. 2, cum zice Eloise.

Sandra, noi vaccinul "V" l-am facut in noiembrie, ca in octombrie era fata racita, iar vaccinul "P" il facem poimaine.
I-am dat si Mariei o lingurita de plastic cat o hranesc eu si azi cat cautam reclame la TV si-a bagat lingurita in gura. Numai ce-am vazut-o ca mesteca. A doua oara n-a mai repetat, in schimb imi dadea mie sa mananc din lingurita ei. Eram foarte fericitaaa.

Alina Morostes, am vazut pozici frumoase si iar mi s-a facut un dor de duca...
Maria de mentine de o luna la greutatea de 12 kg.

Xandrutza, cum merge Narci cu papuceii?
Cum se joaca cu puzzle-ul cu animalute?

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput