Bucurii de sept-oct 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
ramomar spune:
sephora hai tradu reteta ca mie imi ploua in gura de cand i-am vazut si la noapte cred ca o sa-i visez. Si uite asa cu retetele tale o sa mai dau si eu cateva kg la sfantu-astepata...
sa stii ca si Patry pupaceste tot ce prinde, mai nou trebuie sa pupam atat ea, dar si eu, personajele din cartile cu povesti
aa si ma bucur ca te-ai impacat cu prietena ta. Cateodata e bine sa mai lasi din orgoliu si sa faci primul pas
Monica, ai fost tare de tot
si noi am trecut la laptic de vaca de 2-3 saptamni. La inceput i-am dat milli rosu, iar acum ii dau laptic direct de la vaca, o pun la supapa , ii aducem de la tara, de la bunica sotului. Desi s-a constipat destul de rau saptamana trecuta, nu am renuntat si ii dau in continuare ca ii place tare mult. Momentan am remediat problema si sper sa nu mai apara.
Adina ce as vrea sa vad si eu bucuriile tale cum se dragalesc, cred ca sunt asa simpatici. Si eu mor de dragul ei cand asa din senin vine ne ia dupa gat si ne da cate un pup din ala zdravan
Adina daca n-ai disparut de dragul gemenasilor, imi zici si mie te rog cum se zice supozitor in germana? mercic anticipat
lexi sa stii ca si eu m-am gandit la o intlaneala, poate in toamna. Poimaine pleaca colegi de-ai mei spre Germania, dar eu am putu sa iau hoatararea sa stau acasa. Nu pot sa stau atata timp fara mogaldeata mea, ca nu bine se ajunge din Germania si se pleaca in Grecia, iar pe amandoua nu pot sa le refuz. Pupici multi Mariei cea frumoasa.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Itzy, am inteles, cateva picaturi. Cand o sa fac, o sa va spun cum a iesit.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
itzy-bitzy spune:
Ramomar ITI JUR CA VOIAM SA SCRIU ACUM UN MESAJ PT TINE in care sa te intreb daca cumva "ai de lucru?" nu aparusei la shueta
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
Itzy, am uitat sa-ti multumesc pentru idee!
Gety, Narcisa merge bine cu papuceii si e tare mandra de ei. Asa s-a bucurat cand i-a vazut! Chiar ma bucur ca i-am luat, multumesc pentru sugestie
Cu puzzle-ul se joaca frumos, doar ca, din cand in cand se enerveaza cand nu nimereste din prima sa puna piesa la loc. Dar nu se descurajeaza.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
si noi am trecut la laptic de vaca de 2-3 saptamni. La inceput i-am dat milli rosu, iar acum ii dau laptic direct de la vaca, o pun la supapa , ii aducem de la tara, de la bunica sotului. Desi s-a constipat destul de rau saptamana trecuta, nu am renuntat si ii dau in continuare ca ii place tare mult. Momentan am remediat problema si sper sa nu mai apara.
Ce aduceti de la tara, supapa?
poze cu noi
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
[b]Itzy, am uitat sa-ti multumesc pentru idee!
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76quote:
Ce aduceti de la tara, SUPAPA?
poze cu noi
Am o hlizeala azi in mine...abia astept sa plec acasa...Visez la tiramisu...ca azi nu am mancat decat un kiwi si 2 mandarine...
O sa ajungem cu tiramisu asta ca fetele cu bomboanele "bucurii"...atata am vb despre el...offtopic
Itzy-Bitzy
cu
Sephora spune:
Itzy Da copii gen pitica Cristinei se vr chema Tira-mi-su de ....
Hai ca ma pun pe treaba ca vad ca trage lumea de mine....
Da si io ma bucur e o prietena tare draga,dar asa-i cand vb gura fara tine si io m-am ofticat eram si cu neuronu si azi i-am trimis mesaj ca mi-e dor de ea si ea ma sunat si am vb o ora,stam si in acelasi bloc si nici nu ne salutam macar,naspa.
ramomar spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76quote:
Ce aduceti de la tara, supapa?
poze cu noi
nuu supapa, lapticul ; ne intelegem ca turcii
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Itzy Da copii gen pitica Cristinei se vr chema Tira-mi-su de ....
Hai ca ma pun pe treaba ca vad ca trage lumea de mine....
Da si io ma bucur e o prietena tare draga,dar asa-i cand vb gura fara tine si io m-am ofticat eram si cu neuronu si azi i-am trimis mesaj ca mi-e dor de ea si ea ma sunat si am vb o ora,stam si in acelasi bloc si nici nu ne salutam macar,naspa.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Eu nu prea fac asa ceva...la mine daca ai calcat pe bec...la revedere si un praz verde! desi nu stiu daca e bine sa fiu asa transhanta...
hai va pup ..o tai acasa la mea
Itzy-Bitzy
cu