Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by miha74

alinushca- nu am exclus nici eu "stricatul" la stomac, dar si gandul ca as fi gravidutza ma face sa zbor....daca nu e sa fie....macar m-am simtit si eu cateva zile gravida , si de diseara incep sa pun utrogestan

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Eu ma simt TOT TIMPUL gravida!!!!! Si m-am saturat! Vreau sa nasc si eu o data si sa scap! Sau poate sa imi fac o lobotomie ?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, esti super tare...auzi si tu...te simti in fiecare luna gravi....adevarul e ca ar trebui sa mai si nasti...Scuza-ma dar m-ai facut sa zambesc....
Danade acum incolo fiecare zi de nastere o sa fie superba! Mai ales cand va putea bebe sa iti zica...la multi ani, mami!
Michelle,nu te mai supara!Fiecare face ceea ce simte...
Irina,
Miha74obisnuieste-te cu starea pe care o ai acum..pt ca asa va ramane 9 luni de acum incolo!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Alinush, si io tot asaChiar la asta ma gandeam acu' 30 minute la dush (mi se parea ca am sanii cam mari)...Nu mai am incredere deloc in ceea ce simt, ca de vreo 3 luni sunt sigura ca am ramas gravi si ma pleostesc de tot cand CM vine fara nici pic de intarziere.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Flavia draga, iara treci saraca de tine prin momente din astea, te cred ca te-ai speriat tare, bine ca nu e nimic grav, asta e important. Macar e bine ca ai mai luat si tu pauza de gatit si de altele, cat a fost sotul acasa. Ma bucur mult ca nu e nimic rau cu Dominic, i-a mai trecut febra? Sper sa-ti treaca si tie piciorul, sa nu te mai chinuie durerea. mama grijulie de doi baietoi.
Teo CASA DE PIATRA!!!, sa fie intr-un ceas bun si sa va distrati bine . multi.
Liana fata activa si viteaza.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

mcrissa draga mea, imi pare taaare rau, sincer credeam din tot sufletul ca asteptarea ta o sa fie una fericita....dar, capul sus, iar daca alegi sa nu te mai gandesti la asta, foarte bine, poate te mai linistesti si tu, macar putin. Vine el si bb, cand nu o sa te astepti si atunci sa vezi bucurie. Te asteptam cu vesti de la medici, sa ne spui ce si cum.
monysorescu ce ma bucur ca ai mai scris vesti despre tine. Nu te mai stresa, ai grija de bebitz, inca nu stii ce se ascunde in burtica?Tin pumnii la analize si echo si asteptam vesti, cand ai timp.
mariaanna bravo, bine faci ca te-ai apucat de cura asta, o sa te simti mai bine, cu siguranta, eu cand ma simt asa, pe nicaieri, tot acelasi tratament aplic , face bine la sufletel.
Idaira ma sa se prinda samburel si sa ne anunti vestea mare.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Michelle fata dulce si sensibila, nu te lasa doborata, nu trebuie, incearca sa nu mai pui la suflet, desi stiu ca ti-e foarte greu. Stiu ca ti-e frica, stiu ca esti dezamagita, dar nu lasa nimic sa te doboare, esti o fata puternica si asa si trebuie sa ramai. Nimeni nu-ti vrea raul, aici ne ajutam intre noi cum putem, cu sfaturi, cu idei, cu propuneri, dar fiecare alege sa faca ceea ce este mai bine pentru el. E foarte bine ca ai gasit medicul care ti-a dat incredere, e important sa fie asa.
blueeyes ce bine ca scrii, asa stim si noi ca esti bine si tu si mogaldeata ta din burtica.
danangie sigur ziua ta de nastere o sa-ti aduca multa bucurie si numai vesti bune, meriti din plin, ca ai trecut si tu prin atatea...e vremea sa vina bucurii si impliniri.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offffff..
mcrissa

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

miha74 eu am asa...un feeling, dar mai bine te las pe tine sa vii cu vesti, dupa ce vii de la medic.Pune tu Utrogestanul si stai cuminte.
Ninia tu cu ce te mai lauzi, ai inceput pregatirile pentru nunta?
alinushca cand faci analizele? Sau poate ca o sa fie analizele de primul trimestru , mai stii? Poate ca te simti gravi in fiecare luna, ca se apropie momentul, ce zici? Figura esti .
irinabobe, IreneCAM multi si de la mine.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, nu ma mai laud cu nimic...acum sunt in cautari de rochie de mireasa si sapatamana asta voi merge sa vorbesc pentru biserica...In rest...astept sa treaca toate evenimentele si sa incep si eu cursa pt bebe...Anul asta sper sa am si eu bebe mic in burtica.Doamne ajuta!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ninia81-sigur ai sa ai si tu un bebe mic in burtika.Sper sa iti gasesti rochie asa cum iti doresti!
L5845-ce frumos mi-ai scris...

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput