Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Michelle din modul in care mi-ai raspuns citesc un pic de iritare sau enervare pentru ceea ce ti-am scris. ti-am spus de la inceput ca nu as vrea sa te superi pe mine, nu am de gand sa fac polemici la acest capitol. am crezut ca suntem aici sa ne ajutam si sa invatam una de la alta. daca ti-am spus de trompe era tocmai pentru ca tu mi-ai spus ca nu ai facut nici o verificare a acestora ci te bazezi doar pe analize. NICI O ANALIZA nu iti spune daca trompele sunt permeabile. singurele metode in care poti afla treaba asta sunt HSG , histero, sau laparoscopia. in rest daca faptul ca dr tau are atatea competente iti da siguranta de care ai nevoie si te faci sa nu mai cercetezi ce se intampla cu tine este alegerea ta.
eu ti-am dat acest sfat pentru ca trecutul nu mai poate fi schimbat, iti inteleg durerea, chiar daca nu am pierdut o sarcina la fel de mare ca a ta am pierdut si eu 2 si durerea e mare, si am aceeasi durere in fiecare luna in care vine cm-ul si nu raman gravi. dar refuz sa ma afund in situatia asta sa stau sa plang non stop trecutul care oricum nu poate fi schimbat si sa nu fac tot ce este posibil si tine de mine ca in viitorul apropiat sa fiu iar gravi.
inca odata scuze pentru ca mi-am permis sa iti dau acel sfat de a face si alte verificari. iti urez mult noroc in continuare si cu asta eu am incheiat aceasta discutie.
fetelor scuze daca am mai deranjat pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Felor dar ce e atat de greu de crezut ca am facut toate analizele necesare si mi-au iesit ok????????Sa vad dau scris sa le vedeti ca sa ma credeti??Nu imi mai bagati alte ganduri ca ceva nu ar fi in regula in cap,nu sunt eu destul de deprimata acum sa ma gandesc si la alte prostii???De ce ma faceti sa imi pierd increderea intr.o doctorita extarordinara??Eu cred ca aici nu si-a luat diploma doar asa de ochi frumosi ci pe adevarat MERIT!!!Ea stie mai bine!Nu ma mai speriati ca sunt prea sensibila si ma cufund si mai rau decat sunt cand ma faceti sa ma gandesc la tot felul de alte prostii!

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Draga mea Michelle,

Din punctul meu de vedere a avea incredere in medicul tau e absolut primordial(cum am mai scris,mie mi-au trebuit 3 ani...)deci un prim pas il ai facut.Eu psihic am inceput sa ma simt mai bine din momentul in care mi-am facut un plan.Aveam la ce ma gandi, aveam motivatia, stiam ca trebuie sa incerc...nu-mi puteam ierta faptul ca las timpul sa treaca aiurea,nu mai puteam sa stau efectiv fara sa intervin cu nimic. Luna de luna,ma rugam ,imploram sa ramin insarcinata,sa fiu mama,iar asteparea asta imi termina neuronii. Spuneam de monitorizarea ovulatiei pt ca o vad extraordinar de utila si poti intilni momentul potrivit pt a concepe.
Tu stii f bine ca sint alaturi de tine indiferent ce vei decide !!! Te pup fata scumpa!!!

danaintr-adevar...incep emotiile....

Mergi la inceput

Irinabobe-nu m-am suparat pe tine insa nu imi face bine sa mi se puna la indoiala cuvintele medicului in care am deplina incredere si sa mi se bage in cap ca poate ceva nu e in regula.

Mergi la inceput

Idaira-felicitari pentru ziua de azi!!te astept cu testul pozitiv in doua saptamani!
Ma duc la monotorizare in februarie.pe 24 sotul e programat la spermograma si pe 5 primim rezultatele de aceea nu am fost luna asta la monotorizare sa avem si rezultatele sotului,mai departe nu mai stiu!

Mergi la inceput

Idaira-vezi ca astea 14 zile trebuie sa fii relaxata,sa nu te ebnervezi pentru nimik si sa nu faci efort ca sa se prinda bine micutul nazdravan!

Fetelor ma scuzati dar asa sunt eu,scriu ceea ce gandesc ca e dur,ca e bine ca e rau...e ceea ce simt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Ma bucur sa citesc asta....Tre sa iasa bine rezultatele iar luna februarie poate e cea norocoasa!!!!!

PS: Faci bine ca-ti exteriorizezi sentimentele! Pe de alta parte,trebuie sa ai mai multa incredere in tine...esti atit de fragila...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Ma bucur sa citesc asta....Tre sa iasa bine rezultatele iar luna februarie poate e cea norocoasa!!!!!

PS: Faci bine ca-ti exteriorizezi sentimentele! Pe de alta parte,trebuie sa ai mai multa incredere in tine...esti atit de fragila...

Ai mare dreptate...

Mergi la inceput

Irinabobe-sper ca nu te-am suparat cu mesajul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Lianooooooooooooooooooo - hai cu butoiul ala incoace, ca uite fetele ce fac

Michelle- hai nu fii tristulica, ai facut bine ca ai scris ceea ce ai simtit, dar gandeste-te ca fetele de aici nu iti vor raul, ci doar iti impartasesc din experientele lor. Din pacate nimeni nu perfect....dar faptul ca ai incredere in medicul tau este nemaipomenit, inseamna ca poti discuta cu ea orice... Iti tin pumnii luna asta sau incrucisez degatele ca sa fiu ca si la capitalisti

alinushca- nu am exclus nici eu "stricatul" la stomac, dar si gandul ca as fi gravidutza ma face sa zbor....daca nu e sa fie....macar m-am simtit si eu cateva zile gravida , si de diseara incep sa pun utrogestan

dana - si stai cumintica

cmyry -

musette - de ce nu ne spui ce faci???? te-ai suparat pe noi??????

irene
- super initiativa...sotul meu se gandeste la varianta asta de cand am pierdut a doua sarcina...dar ma incapatanez eu sa mai incerc...iar el ma face masochista

Pupici multi pentru toate fetele,
Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput