Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Michelle81 spune:
Irinabobe-te rog sa ma scuzi daca te-a suparat tonul mesajului meu,nu asta a fost intentia!Stiu bine ca nimeni nu imi vrea raul dar pur si simplu nu mai pot auzi"ceva nu e in regula,nu ai facut destule analize"si chestii de genul acesta care imi dau numai ganduri negre...sper sa ma intelegi...
Sufletel scump te asteptam
Michelle81 spune:
alinushca-tare figura esti.
IreneCAm-luna trecuta nu ai ramas gravida pentru ca luasesi medicamente si a fost mai bine asa decat sa fii stat cu frica dar LUNA aceasta sigur vor "intarzia"uratii noua luni de zile!
L5845 spune:
Lasa Ninia ca o sa vezi tu ca bebe vine cand nici nu o sa te astepti, Doamne Ajuta! mai ales ca acum esti prinsa cu pregatirile...poate-poate vine mai repede decat ti-ai facut plan, nu se stie . Ai gasit ceva care sa-ti placa in privinta rochiei?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Michelle si sper ca...o sa vina si vestile alea bune odata, ca nu mai am rabdare .
Lau-Meli si
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by L5845
Michelle si sper ca...o sa vina si vestile alea bune odata, ca nu mai am rabdare .
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
Sper sa nu ajungem batrane pana va dau eu vestea cea mare.
mcrissa spune:
Fetelor ati fost extraordinare azi!va multumesc din suflet pentru sustinere.nici nu as putea sa nu prind forta si sa-mi creasca aripi cand voi ma sustineti atata.sunt o norocoasa ca am langa mine fete atat de sufletiste
tin pumnii pentru fetele care au ramas in cursa!
Cristina in asteptarea mormolocului
Michelle81 spune:
Mcrissa-stii bine ca nicioadata nu am sa te las sa renunti la aceasta "lupta",chiar daca ti.a fost atat de greu azi important este ca te.ai ridicat si vrei sa o iei din nou de la capat!o sa fie bine,trebuie!!
L5845 spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Sper sa nu ajungem batrane pana va dau eu vestea cea mare.
esti o figura.
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!