Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Michelle81 spune:
Eu nu sunt bine...mi se pare atat de nedrept tot ceea ce se intampla...m-a deprimat si mesajul Mcrisei,draga de ea cate sperante isi facuse si intr-un moment au fost spulberate de venirea uratilor,stiu cum se simte...asa ma simt si eu luna de luna si nu mai pot intelege de ce trebuie sa ne chinuim atat de ce nu mai ramanem si noi gravide...cu ce am gresit?nu sunt stresata,nu am in cap ideea ca trebuie neaparat sa fac bebe(atunci cand sunt in perioada fertila) si nu cred ca Mcrissa a fost stresata si iata ca la noi nu se intampla...of ma simt si eu fara putere...E atat de nedreptOare voi mai avea copii sau singurii copii care ii voi avea vor ramane cei doi INGERASI DE SUS?Mi-este atat de frica...nu mai suport situatia asta...e atat de greu!
Sufletel scump te asteptam
Teo2rina spune:
Michelle,, scumpo, multumesc tare mult. eu imi doresc sapte copii, asa ca... sa va tineti tari ca o sa cam obositi cu mineglumesc, ca doar Dumnezeu stie ce ne rezerva. eu ma rog mereu sa va trimita si voua, fete dragi, un sufletel scump si drag.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
mariaanna spune:
Of, fetelor!!!Si eu imi doream sa am cel putin trei copii.Nu aveam de unde sa stiu ca mi se poate intampa si mie ceea ce s-a intamplat.Eram sigura ca eu detin controlul.Dar Dumnezeu mi-a aratat ca nu e asa!Asa ca , acum , las pe El sa hotarasca cati voi avea...
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Teo2rina spune:
Va pup pe toate, fug ca am treaba foarte multa.luni vin cu noutati, sper.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
blueeyes2003 spune:
Idaira iti urez multa bafta astazi!Sa dea DD sa se prinda bebe!Ma rog pentru tine!
Mcrissa imi pare tare rau...te inteleg atat de bine,stiu cum este sa speri luna de luna si sa vezi ca bebe se lasa atat de mult asteptat!Din pacate aceste lucruri nu depind numai de noi!Nu dispera,fii tare!
Sunt alaturi de tine!
Cristina26 este absolut superb filmuletul!Felicitari!De Ingrid ce sa mai zic!
Michelle
Flavia imi inchipui ce tare te-ai speriat cand l-ai vazut pe Dominic asa. Bine ca nu este nimic grav,multa sanatate ii doresc!
Va pe toate!Mai intru!
Mirela 9+
Our little Miracle!
danangie spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Fetelor as avea o intrebare!Mai stiti despre ce injectie vorbea LauraIoana de a facut si a ajutat-o sa ramanan gravida?care.si mai aduce aminte si stie detalii sa imi scrie va rog eu!
Da, e polidinul.Din cate imi aduc aminte, ca pe mine ma interesa tare, stiu ca tre' sa faci din prima zi a CM pana in a 6-a zi a CM cate doua fiole in seringa. Acum nu stiu daca imi explica ea acest lucru sau o fata din america, Andreea parca.
mult asteptat
danangie spune:
MCRISSA imi pare nespus de rau. Atat ce am sperat sa aud vesti bune. Sa speram ca d-zeu va scurta suferinta asta. Te
FLAVIA ce spaima tre' sa fi tras. cum de i-a spart capul? Inca este zapada la tine. Ce frumos. La mine doar 2 zile si gata. Multa sanatate.Cu o asa bucatarie ca a ta, cred ca ti-e mai mare dragul sa gatesti.
MYRY Sa speram ca asa va fi. Abia astept 8 februarie!!Ce chestie....niciodata nu am asteptat ziua mea de nastere in halul asta.
IDAIRA tin pumnii si eu pentru tine. Sa dea Domnul D-zeu si Sf.Stelian sa-ti redea zambetul pe buze, cu un bblus la purtator.
NINIA fata draga, si d-ne ajuta si pentru tine.
MARIAANNA ma bucur sa vad ca esti mai optimista. Asa tre' sa faci , sa iti distragi atentia, sa faci ceva ce iti place. Nu ma pricep la cremele astea din pacate. Dar daca intrebi cosmeticiana sigur te va sfatui. Numai bine.
MONYSORESCU asa mai cad si eu in butoi , fara motiv, dar eu cred ca-i din cauza hormonilor. Bineinteles ca sunt fericita ca sunt gravida, nu vreau sa se interpreteze gresit. Deci, esti varsatoare ca si mine!
MICHELLE sper sa iti indeplinesti dorinta asta si sa iti tii in brate copilasul cat mai curand posibil........scuza-ma ca te intreb..........te-am mai intrebat odata, dar nu stiu daca nu mi-ai raspuns ca nu ai vrut sau nu ai vazut: tu de ce nu te gandesti la o IA?
LAU am aflat ca IRDA va avea fetita. Daca vrei sa modifici.
Eu sunt bine, cu exceptia insomniilor....
mult asteptat
Michelle81 spune:
Danangie-multumesc pentru raspunsul in legatura cu polidinul,nu era oricum pentru mine ci pentru o prietena!Nu nu vreau sa incerc IA,vreau sa stiu de ce nu mai raman asa gravida,de ce imi spun ca totul e ok,toate analizele bune si eu nu tot nu raman!Am ramas de doua ori acum de ce nu mai raman??Vreau sa raman asa gravida!!Azi sunt deprimata pentru ca nu stiu ce fac gresit!Poate Dumnnezeu ma pedepseste ca am "renuntat"la fetita noastra scumpa,ca nu am avut curajul sa o aduc pe lume asa bolnavioara cum era...of ca ma da plansul...nu mai inteleg viata asta cu ce am gresit atata????!!!!!!
IreneCAM spune:
Teo, daca nu vin martorii, tre' sa aveti altii, ca e de semnat pe niste hartoage. Io zic sa ai la tine copii de pe actele altor 2 persoane care vor veni sigur si sa semneze acestea...eventual vorbiti inainte cu cine oficiaza...Hai, si acum gata cu grijile. Vorba lui Pepsi, vezi ca trebuie sa zici DA!!!! Te pup, o zi minunata iti doresc maine!
Michelle sa nu mai fi tristutza. Eu sunt bine, cred. Saptamana asta am alergat pentru dosarul de adoptie, vreau sa-l depun pana la sfarsitul lunii, sper sa reusesc de data asta. Ma simt...nu stiu cum, foarte emotionata si sper sa decurga formalitatile cat mai repede, sa obtinem atestatul de familie apta sa adopte si apoi sa apara gagalicea. Simt eu ca e pe undeva in asteptare:D.
Lacramioara, de uitat nu o sa-i putem uita pe copilasi nostrii plecati, oricat de multi am avea sde acum inainte si oricat de multa fericire ne-ar aduce. Bunica mea zicea ca pentru ea copii sunt ca degetele de la maini, de toti are nevoie, la toti se gandeste deopotriva...si pe langa cei 4 care traiau, mai avusese inca 3...:((. In ultima vreme ma gandesc des la ea, cata durere trebuie sa fi trait cand si-a pierdut primii 2 copilasi dupa nastere si apoi o fetita marisoara. Nu te mai chinui cu intrebarile, la acestea nu poate raspunde nimeni...
Aaa, si legat de prietena care te-a rugat sa stai cu fetita...e normal sa simti asa, e mult prea curand si totul iti aduce aminte de sufletelul plecat.
Eu am emotii pentru Idaira de parca as fi implicata in problema...Hai Idairaaaaaaaaaa!!!!!! Doamne-ajuta!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
florelacri spune:
flavia mai speriat cam tare la inceput,dar ma bucur ca a trecut totul cu brio,si insanatosire grabnica ,si la dominic si tie
monysorescu si mie imi pare rau ca ne cunoastem in aceste circumstante dar asta e viata,crudaaaaaa...bafta la eco si la triplu test..iti tin pumnii
michelle si eu ma gandesc daca voi avea si alti copii, sau raman cu cei doi de sus...sa speram ca la DD i se va face mila de noi...ce pot sa zic,speram in continuare
mariaanna ma bucur pentru tine ca incerci sa te relaxezi...asta e bine, un inceput bun
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange