Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 4
monysorescu spune:
Blueeyes felicitari ptr bebe bine si ptr inimioara lui. Sarcina usoara in continuare!
Michelle ajut si io la sperierea uratilor tai.
Pepsi sper ca Dominic sa fie mai bine. Si tie sa iti treaca cat mai repede durerea de picior.
Mcrissa imi pare rau de Z1. E bines a faci un control si la endocrinolog. Macar sa fi tu linistita.
bb strumf
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Vad ca ati inceput deja capitol nou de cand nu am mai scris.Recunosc ca m-ati dat gata cu cei doi spermatozoizi nebunatici ...Nu stiam despre asa ceva, dar , in fine, chiar am sa caut si eu sa aflu mai multe...
Liano,drak de olteanca ce esti! Chiar te tii de capul nostru sa ne ademenesti in butoi?Las'ca nu-i rau! Mersi!
Idaira, azi tin pumnii pentru tine!
Blueeyes,esti o fericita!Te pup si ai grija de bb.
Va pup pe toate!
Apropo, eu am inceput o cura antistres .Ca sa uit , cat de cat de intamplare si sa ma simt mai bine, incep sa ma ocup putin de cum arat.Ma gandesc ca daca ma voi simti multumita, imi voi capata increderea in mine.Ieri am inceput cu dantura.Mici carii...dar trebuie!Peste putin timp (dupa ce imi revin fizic) voi incepe gimnastica .Si,stie cineva o crema buna cu efect de lifting? Pentru sani si burta?Arat ca o baba de 90 de ani.Urmeaza epilatul si gomajul...Apoi tratamentul pentru maini ,parul si...vine luna martie!Atunci, sa vezi optimism!Ca voi incepe vizitele la medic...unul bun!Nu ca ,pomul laudat" , cum zicea cineva!
inca o data, puuup!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
monysorescu spune:
Io una sunt ceva mai bine. Saptamanile astea am avut si zile mai bune si zile mai proaste (mai multe proaste decat bune)
Astazi cred ca am cazut un pic in unul din butoaiele Lianei (desi nu e neaparata nevoie ca in general sunt optimista) ptr ca sunt foarte bine dispusa si ma simt si ceva mai bine.
Ieri am fost la control la endocrinolog si mi-a zis si ea ca totul e in regula si incepand de azi scad dozele de medicamente iar la unul chiar o sa renunt. Io zic ca asta e de bine....
Urmatorul control pe care o sa il fac este ecografia morfologica si triplul test pe care le voi face pe 4 februarie (cu o zi inainte de ziua mea) si sper sa aflu si de acolo numai vesti bune.
Va doresc la toate sa aveti o zi buna(sa fiti optimiste macar pe jumate cat mine si la fel de binedispuse si veti avea o zi superba)si sa aveti parte de dorit cat mai curand posibil.
Va pup pe toate!
bb strumf
Teo2rina spune:
mcrissa, ce rau imi pare, scumpo,nu ma gandeam ca va fi la fel... tot e bine ca te-ai programat la dr. daca ai nevoie de ceva ai nr meu de tel.
mony,saru'mana muuuult de tot. o sa fac poze.
Liana, m-am impiedicat si-am picat in butoaiele tale, le-am luat la rand, ufff. parca si prea plutitoare nu e chiar bine.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
mariaanna spune:
Am mai citit si mai zic:
Pepsi, imi pare rau pt Dominic si pt terminarea vacantei.
Mcrissa, nu dispera!Redu si tu strsul, poate va fi mai bine!
Flore, nu mai fi asa pesimista!
Mony, Bravo!!!Sa ne dai vesti bune si la urmatorul control!
Puuuuuuup!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Michelle81 spune:
Mcrissa-stiu ca argumente de tipul "lasa ca vine luna ce vine,mai ai timp"nu te ajuta deloc si mai rau iti fac de aceea eu nu iti voi spune asa ceva.stiu ca e greu,incercam aproape din aceeasi perioada si minunea nu vrea sa apare.Doare ingrozitor aceasta dezamagire in fiecare luna,can dne facem sperante si putin indraznim sa speram ca poate e bebe in burtika.Nu e drept sa ne chinuim atata,dupa atata suferinta mai induram si asa ceva.Draga mea nu renunta te rog eu,nu te vei simti mai bine ci din contra...hai ridica-te din nou,sunt alaturi de tine si nu pot sa te aud ca renunti pentru ca stiu cat de mult iti doresti si am numarat cu tine luna de luna si am fost si eu dezamgita foarte tare cand am auzit ca uratii nu te-au ocolit...pana cand atata suferinta?cand ni se va trimite si noua un puisor sanatos?oare ce facem gresit de la noi nu se mai intampla minunea...of sunt sigura ca si tu iti pui aceleasi intrebari ca si mine...sunt alaturi de tine,te rog nu renunta!
Sufletel scump te asteptam
Michelle81 spune:
Idaira-iti tin pumnii pentru astazi sa fie totul bine si sa se prinda acolo un puisor de om care sa iti aduca fericirea mult asteptata!
Michelle81 spune:
mariaanna-e bine ca vrei sa incepi acest program de relaxare,poate asa te vei mai destinge putin.ma bucur ca te aud mai optimista!
Teo2rina-iti doresc pentru maine "casa de piatra"si numai si numai fericire si cat mai multi copilasi scumpi ca Mihnea(ca sper ca ii faci cel putin un fratior),vezi cum a spus si Pepsi sa nu uiti ca trebuie sa spui"DA".ma bucur sa te vad atat de activa!
Pepsi-of draga de tine te cred ca te-ai speriat ieri cand l-ai vazut pe Dominik cu sange,saracul de el scapa de una da de alta iar tie ca mama ti se rupe sufletul sa il vezi asa.Bine ca nu a fost ceva mai grev,sper sa ii treaca repede repede.David ce face?imi pare rau ca nu ti.a tecut piciorul,of of!Ai mare grija de tine!te pup!
Michelle81 spune:
Monysorescu-ma bucur ca esti bine!sunt sigura si la eco morfologica si triplul test va fii totul bine,vei avea ce sarbatori de ziua ta!
Michelle81 spune:
Liana30-sunt uimita de unde poti avea atat optimism...bravo,felicitarile mele.Tu cand faci urmatorul "pas"?Numai bine iti doresc!