Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

mcrissa imi pare sincer rau... la DD sa te ajute si nu iti pierde speranta...si eu mi-am cam pierdut-o speranta dar aseara am luat o carte de rugaciuni si m-am rugat la DD sa imi dea putere sa merg mai departe si cat mai curand sa am parte de un
idaira sa vi cu un rezultat bun...bafta

la fel va doresc tuturor...

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

irenecam apropo de prietena mea...ma sunat de dimineata sa ma intrebe daca nu m-am razgadit si bineinteles ca raspunsul meu a fost acelasi NU...mi-a zis ca poate voi trece mai usor peste aceasta perioada daca am un copil alaturi...nu ma intelege prin ce trec deoarece ea nu a fost in situatia mea niciodata si nici nu doresc la nimeni sa aiba parte de asa ceva.
si in legatura cu bunica ta imi pare rau...ptr pierderea suferita

Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Fetelor....

sunt paranoia....nu am mai facut nici un test, dar acum 10 minute l-am sunat pe unul din medici sa vad daca pot incepe tratament cu utrogestan, ca mi-e rau sa mor, greata la greu....mi-a zis ca nu ar putea vedea nimic ecografic,....dar sa imi pun cate doua ovule de utrogestan seara, si ma asteapta peste cateva zile ....ca sigur e bb.
Si imi zice sa nu uit de acid folic...dar eu ala il iau de ani de zile.
Daca acum eu nu sunt gravidutza...trebuie sa ma duc sa ma tratez, dar la cap....caci simt uterul sau ovarele ca se misca (si imi zic ca isi face bb loc), sanii sunt impozanti, aseara al 10.00 eram pe taramul viselor...

mcrissa- no comment...

Teo- si sa ai maine o zi minunata.

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo, iti doresc sa ai maine cea mai frumoasa zi si sa fii fericita la maxim!Sa ne dai si noua tort si sampanie!
Dana,intr-adevar o sa fie cea mai frumoasa zi de nastere a ta! Si eu sunt tot in februarie nascuta!
Mcrissa imi pare foarte rau!
Irene,tare impresionant este prin ce a trecut bunicuta ta! Si a mea a pierdut doi copilasi gemeni la 11 luni de viata!Saracele cate au mai indurat si ele!
Flavia, saracuta de tine...cred ca ai tras la sperieturi...dar totul e bine cand se termina cu bine!
Mariaana,este foarte buna terapia cu schimbatul lookului!Si la mine prinde foarte bine!
Florela, d-abia astept sa te vad si pe tine mai optimista!
Michelle, sa nu mai fii trista!
L58

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

miha74, TREBUIE sa fie bebe! iti tin pumnii stransi. Mi se pare o idee buna ce zice docul. Dar trebuie si sa iti zic ca intr-o luna am avut o saptamana intreaga greturi si toate simptomele si nu era sarcina <- probabil ca avusesem ceva la stomca. Iti zic doar ca sa stii ca se poate intampla. Oricum merita sa "risti" sa iei progesteron pana te lamuresti 100% ca e bebe.

mcrissa, faptul ca ai acnee este intr-adevar un semn ca e bine sa fugi la endocrnolog. eu nu am coshuri neam pe nicaieri, dar deja imi cunosc corpul destul de bine cat sa stiu ca sunt data peste cap serios. mie mi s-a ingrasat parul de unde eu aveam parul super uscat. si am luat 10 kg in mai putin de juma de an... uite ce analize mi-a zis tutu sa fac:FSH, estradiol, LH, prolactina, TSH, glicemie, testosteron, DHEAS, insulina, hiperglicemie provocata. Nu stiu ce e nici una din astea Dar am sa le fac. Sa imi zici ce faci si tu sa comparam. Intre timp totusi Tutu mi-a zis sa ii dau inainte... eu nu sunt asa sigura ca e bine, dar am sa merg pe incredere in Doamne Doamne. Imi pare rau pentru Z1. Stiu cum e luna de luna... sper sa iti aduca si relaxare totusi uratii astia. Pe mine ma relaxeaza. Macar scap de sani ovare si alte povesti...

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Miha74, cand faci testul? Dupa simptome...si dupa trairile tale...sigur e bebita acolo!Tin pumnii sa vii cu vestile bune!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Miha, da Doamne!Fa ce trebuie si sa anunti!!!!!
Michelle,n-are rost sa te mai intrebi cu ce ai gresit...Si eu imi puneam o mie de intrebari.Dar am aflat ca ceea ce s-aintamplat, in 60% din cazuri e fara nicio explicatie...Pentru ca restul nu mi se potrivea(toxicitate sau boli..).Asa ca , fruntea sus!
Danangie,spune-ne ce mai faci si tu...
pup.

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

monysorescu, ma bucur ca intri si ne mai povestesti! ce bine ca e totul bine! Uite, propriu-zis Tutu nu s-a referit la faptul ca cei doi gigei si-au facut de cap de unii singuri. Si-au facut de cap de unii singuri pentru ca ovulul ar fi fost gol. Si totusi, eu nu am fost suspectata nici o clipa de mola. Si HCG-ul era OK si nici la ecograf nu se vedea nimic sugestiv pentru asta. Nici nu mai vreau sa ma mai intorc inapoi la gandurile alea. Eu nu l-am rugat sa imi explice ce s-a intamplat cu prima sarcina. Am auzit "nu stim exact ce a fost" de suficiente ori ca acum sa mai caut raspunsuri. In schimb cand l-am intrebat despre aspectul de ovare polichistice (ca era primu care imi zicea asa ceva) sa imi explice m-a facut blonda de vreo 3 ori la rand. Eu nu m-am suparat, dar nici o nota foarte distractiva nu are omu'. De fapt mi s-a parut ca o stana de piatra fara nici o reactie... aseptic si inchis in gandurile pe care le avea si in telefoanele pe care si le planifica in cursul urmatoarelor 10 minute. Acu sa vad ce mai fac. Nu am nici un plan. Sunt ziua 10 si desi eu ovulez undeva in Z20-Z23 am aut de dimineata 36.9 de m-am crucit. O sa ma apuc sa studiez asta. Din cate am citit poti sa determini destul de multe despre ce se intampla acolo in functie de temperaturi. Hai nu te mai tin de vorba! Ca tu ai alte probleme si griji acum. Te pup!

Mergi la inceput

mariaanna, ce ai spus tu despre controlul pe care il avem asupra vietilor noastre este valabil in orice domeniu. in aviatie am auzit prima data despre tendinta pilotilor de a fi total increzatori in puterile lor si despre discrepanta dintre asta si rata deceselor . multi oameni traiesc cu convingerea ca au control total asupra vietii lor, si nu isi imagineaza vreo clipa ca li s-ar putea intampla ceva. este firesc sa nu iti imaginezi in avans ca o sa ti se intample ceva. dar sa fii convins de asta este doar ignoranta. uite nici eu nu aveam nimic habar despre probleme pana sa pierd prima sarcina. nici prin cap nu-mi dadea ca e posibil sa se intample ceva. dar Dumnezeu a avut alte planuri. si imi pare intr-un fel greu de explicat bine ca a fost asa. pentru ca m-a trezit sub multe aspecte intamplarea asta. vroiam doar sa intaresc ce ai spus tu. ma bucur ca ai atata energie si ca scrii pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am venit... totul a decurs f bine...o usoara jena la introducerea cateterului(normal,nu!)si nimic mai mult.Trat hormonal 10 zile dupa care asteptam sa vedem ce se intimpla.Daca vine CM inseamna ca am data-o-n bara...exista si posibilitatea asta,ca vreau ca nu vreau s-o iau in calcul,da exista!!! Daca nu vine,tre sa mai astept 5 zile pina sa fac testul! Asta a fost,de-acum cu Dumnezeu inainte!!!

Florelacri foarte putine persoane au empatie,daramite cele care n-au experimentat astfel de traume! Lumea e egoista iar prietena ta nu stie prin ce cumul de stari treci tu! Avea nevoie de o favoare si erai la indemina! N-a incercat sa te inteleaga,nici sa se puna in locul tau, atita timp cit a si insistat a doua oara! Gandeste-te la tine si la lucrurile care stii ca-ti fac placere! Au inceput reducerile,de ce nu tragi o fuga si te delectezi?!

Mcrissa ce sa zic?! ca stiu ce simti si te inteleg...fa in asa fel sa-ti gasesti forta mentala de a te gandi la ceea ce vrei sa faci si sa fii multumita de tine!

Liana multumesc de oferta da n-a fost nevoie! M-am dus linistita,increzatoare as indrazni sa spun...

Miha74 ce bine ar fi sa fie asa cum iti spune corpul tau!! Eu iti doresc din tot sufletul!

Ninia merci ca te gandesti la mine!

Alinushca as vrea sa-ti spun ceva legat de probele de singe. FSH,prolactina,testosteronul,DHEAS,LH le poti face intre z 2-4,progesteronul in z 21. Referitor la glicemie,o poti face in ce zi vrei cu conditia,ca in seara anterioara probei sa nu maninci tirziu (sa iei cina in jur de ora 20) si sa nu fie bogata in hidrati de carbon( paine,cartofi,paste,fasole),pt ca-ti poate modifica glicemia de a doua zi, si sa ti-o faca a jeun,adica pe nemincate si daca se poate la prima ora. In cazul in care iti iese normala e inutil sa-ti faca hiperglicemia provocata,n-are nici un fundament .Insulinemia o poti face,dar cu siguranta daca glicemia iese normala si ea va iesi normala. Ai antecedente in familia ta de singe cu diabet zaharat?! Ca atunci se schimba datele problemei...

Flavia copiii sint copiii...si noi am fost la fel.Bine ca nu i s-a intimplat nimic grav! Eu mi-amintesc ca pe la 5 ani saream cu sor-mea pe pat si faceam tumbe de m-am lovit cu capul de calorifer.Saraca mama,ce sperietura a mai tras!!

Michelle trebuie sa-ti faci un plan de bataie,neaparat!!! Programeaza-te la dr pt o monitorizare a ovulatiei!!!! Cu cit stai mai mult si nu vezi nici un rezultat cu atit te afunzi mai mult! Si nu te culpabiliza ca nu e vina ta!!!! Nu faci nimic gresit!!!! Sint doar ganduri tipice depresiei!!!!! Elibereaza-te de ele si treci la atac!!! Eu sint linga tine,stii asta,nu??!!!!

Irenecam oare cum te-am uitat!! Merci din suflet,draga de tine...ma bucur ca esti alaturi de mine!!

Mergi la inceput