Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Liana30 , "evacuare" este chiuretaj. Dar ma cam doare sufletul cind il scriu si cind il pronunt. Nici cu termenul asta avort , nu prea ma impac. Suna asa , rau. Pe messenger ID cosminalintarus , e la comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Teo,casa de piatra si sa fiti sanatosi!Liana,de Dr. Goga,ce parere ai?http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Tudorache,la mine a dat-o in bara,cand dr.mea m-a trimis la ea pt. ca ma suspiciona de sarcina oprita in evolutie si nu avea ecograf endovaginal.Desi sarcina era oprita de 3 saptamani ,ea a zis ca parca vede ceva batand (inima)si datorita ei am stat 16 ore in contractii si hemoragie pt. ca speram sa fie asa cum a zis ea.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Yubi pe astea le-am facut: citomegalovirus,toxoplasma,rubeola,clamydia,rh si grup sangvin,hemoleucograma,vsh,glicemie,colesterol.
Ca,,aslo. Au iesit bine .Le-a vazut si medicul de familie si Tudorache - ginecoloaga .
Calciu prost - 7 si nu mai stiu cit.Pe restul , le copiez si ma duc sa le fac. In cursul saptaminii viitoare. Fac tot. Sa stiu o treaba .
Am facut de 3-4 ori pina acum si mamara si tiroida , inclusiv la Parhon - 3 noduli , unul aparut dupa sarcina , tiroida 2 noduli lobul drept micronoduli lobul sting. Nu am facut tratamentele , presupuneau nu stiu ce calmante. Atunci am refuzat . Acum daca se pune in discutie , accept.
Endovaginala , abdominala nici nu mai stiu de cite ori am facut. La endovagina 3 fibroame - diagnostic Tudorache . Unul mare si doi mici. Mi-a spus ca nu sunt pozitionati intr-o maniera care sa imiedice o sarcina.
Imi pare rau pentru experienta prin care a trebuit sa treci. Si eu incerc din rasputeri sa fac tot ce pot sa evit o noua experienta de genul asta. Mult , mult noroc pe viitor !
Despre Goga am auzit lucruri bune. Doar ca nu are aparatura performanta. Si despre Tanase , opiniile sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Idaira,
multumesc mult ca ti-ai amintit de mine
Nu am mai avut timp sa va scriu , iar de citit, asa pe bucatele, sper sa recuperez
Sunt racita bine, asta dupa ce sotul a chinuit vreo saptamana si nu a scapat fara antibiotic
Asta a fost prima luna de stimulare, dar se pare fara succes, in Z 10, endometru de 5 mm, cel mai mare folicul de 8 mm
Maine ar fi z13, merg din nou la echo, dar la cat sunt de "infundata" as prefera parca sa nu fi crescut nici un folicul ca sa nu ma zgarii de ciuda
Ma tratez cu osciloccocinum, propolis cu vit C si am bagat si un antinevralgic astazi ca-mi pocnea capul
Incerc sa evit pe cat se poate medicamentele
Cam atat despre mine
Va citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

yubi de Goga nu stiu ce sa'ti zic ..nu am probat'obafta multaaa..
oleleeee pazea fetelor ca va invadeaza oltencelecu mine in frunte binenteles
ne iertati ca mai deviaram spre Oltenia

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Despre Goga am auzit ca este foarte atenta , meticuloasa .Da explicatii , merge pe nastere naturala daca nu sunt probleme , nu isi uita pacientii de la o consultatie la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Idaira,
multumesc mult ca ti-ai amintit de mine
Nu am mai avut timp sa va scriu , iar de citit, asa pe bucatele, sper sa recuperez
Sunt racita bine, asta dupa ce sotul a chinuit vreo saptamana si nu a scapat fara antibiotic
Asta a fost prima luna de stimulare, dar se pare fara succes, in Z 10, endometru de 5 mm, cel mai mare folicul de 8 mm
Maine ar fi z13, merg din nou la echo, dar la cat sunt de "infundata" as prefera parca sa nu fi crescut nici un folicul ca sa nu ma zgarii de ciuda
Ma tratez cu osciloccocinum, propolis cu vit C si am bagat si un antinevralgic astazi ca-mi pocnea capul
Incerc sa evit pe cat se poate medicamentele
Cam atat despre mine
Va citesc si revin

Nu te necaji din cauza endometrului de 5mm,tine cont ca el creste pe masura ce se apropie ovulatia,datorita modificarilor hormonale,iar foliculii trebuia sa creasca sub stimulare. Neaparat sa mergi la echo si nu mai gandi negativ pt o nenorocita de raceala!Ce,ea te controleaza pe tine sau tu pe ea??!!!Uite,mie imi merge f bine in raceala urm remediu:o ceapa taiata pusa intr-un borcan si 2-3 linguri de miere de albine.O inchid ermetic iar sucul rezultat a doua zi ,il strecor si il beau. Repeti operatia pina te insanatosesti!La mine are efect!
Sanatate multa!!
Aaaa,ce dr te urmareste?!

Mergi la inceput

Am omis : din ce am discutat cu proaspete mamici sau gravidutze, am inteles ca pentru Eco si Tanase si Goga trimit la Tudorache.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dragelor, scuzoaiele mele, vorba oltencei, am venit ieri acasa, dar abia acum (aproape 2ore) am intrat pe forum... si pana am citit ce-ati scris.... am obosit si am uitat ce vroiam sa va spun...

sooo, n-a vrut nimeni sa ma vada.... ma rog, mai putin michelle, eu am tot asteptat sa sune telefonul...

sebi va purta in continuare ochelarii pe care i-am facut in noiembrie, are astigmatism, nici urma de strabism (ceea ce e f bine! am scapat de-o mare grija) si mai mergem la control peste 4-5 luni (dr de la BUc i-ar fi dat dioptrii putin mai mari decat cele primite de la Cta, dar si ochelarii pe care-i avea sebi erau in limite, asa ca a hotarat ca e ok sa-i poarte inca 4-5 luni si apoi mai vedem).
mi-a placut modul in care s-a desfasurat consultatia la otapro, sunt profesionisti!

m-a amuzat discutia voastra in jurul ideei "mereu ma simt gravida"... desi stiam ca era imposibil sa fi ramas... chiar ieri am facut si eu un test mic ca aveam sanii asa grei si durerosi si cu areolele marite... si mi-era greata... si mi-am zis ca mai bine stric un test si-mi iau linistita antibioticele in continuare, decat... oooofffff.... sunt dusa rau cu capu'...

TEO, FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!! Te pupacesc mult!
MIha, ma rog mult pt tine, sa fie bb mic in burtica ta! Abia astept sa ne scrii minunata veste!
Flavia, bine ca a fost mai mult sperietura... Stiu din experienta ce-a fost in sufletul tau cand ti-ai vazut puiul cu sange pe fata....... dar asta e, se mai intampla si accidente... ca baba frumoasa si copil cuminte... mai rar... Bine ca ai fost pe faza si nu te-ai pierdut cu firea... Acu' imi vine sa rad, dar cand am fost ultima data cu Sebi la cusut buzica... am lesinat amandoi... si eu si ta-su.... ca la un moment dat, eram toti trei intinsi pe cate o canapea la urgente, si copilul curajos ne intreba "da' ce vi s-a facut rau??? haha, ce parinti sunteti voi?!"

va pupacesc pe toate!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput