Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 16
Ninia81 spune:
TEO, FELICITARI!!!!!SA AI CEA MAI FRUMOASA CASNICIE! sa fii iubita in fiecare zi, sa te simti fericita in fiecare zi...si sa afceti cat mai multi copii!
Toriceli,imi pare rau ca ai venit si tu printre noi, cu aceeasi durere in suflet!Sper sa fii cat mai curand gravida si sa fii fericita!
Oana, sanatate multa!Se pare ca multa lume e racita in perioada asta!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
toriceli spune:
Ninia , e bine ca stiu acum si despre experientele altor femei nu doar teoretic din statistici. Chiar daca experientele noastre ne-au marcat suntem pe aceeasi frecventa "de problema". Multi nu inteleg si chiar daca sunt emapatici , tot ai sentimentul in realitate nu prea inteleg. Spun cu atita usurinta : Lasa a trecut , data viitoare va fi bine. De unde stiu mai frate ca va fi bine? Si de unde pina unde a trecut ?
Asa ca ma bucur ca am gasit acest forum. Nu se stie ,poate totusi se rezolva si la noi mai greu sau mai usor. E mult mai bine cind ai cu cine sa discuti. Pina una alta cel putin....vorbim aceeasi limba , cu certitudine ca il inteleg pe cel care imi vorbeste si la rindul meu sunt inteleasa altfel decit prin parole , parole , parole...
florelacri spune:
toriceli imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o experienta neplacuta...s te ajute DD sa ai parte de un cat mai curand posibil
teo casa de piatra si sa fi fericita
miha sper sa te aud cu vesti bune cat de curand posibil
fetelor mie mi-a picat netu ieri si azi am fost la lucru si am pierdut cam multe...vad ca ati fost tare active azi...sper sa-mi apara cat mai curand II liniute...
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
miha74 spune:
Eu am dormit dupa amiaza....asa ca acum sunt in formaaaaa
TEO- Sa fie intr-un ceas bun...si ce urez eu de obicei: CASA DE RAHAT...sa nu isi bage nimeni nasul in ea
toriceli- imi pare rau pentru pierderea suferita...da-i inainte cu acele analize ca faci foarte bine, si poate cand mergi la doctor iti da ceva cu progesteron sa iti regleze ciclul (la mine asa s-a intamplat) desi cele 3,4 zile + sau - nu cred ca sunt esentiale. Tu iubeste-te cu sotu' la fiecare 2 zile
monica- offfffffff, m-a durut sufletul, cand am vazut ce scrii....e groaznic, dar vad ca esti TARE si reusesti sa ridici fruntea sus. BRAVO TIE. fata curajoasa
oana_oana26 - Bafta maine, cine stie...poate nu e chiar asa de grav...nu ma pricep la dimensiuni...
Apropos de dimensiuni, la eco a mea de astazi zice ca endometru este 8,95 mmm, oare e de bine? Alinushca ajuta-ma....ca vad ca tu vrei sa dai la medicina
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
michelle - ai gasit rochia potrivita? sa ne tii la curent
mav- daca ai anuntat si tu asa in graba....mi-ar fi placut placere sa ne vedem...dar eu aveam programare la dentist tot cu copilul, careia i-a scos o maseluta, dar a fost foarte curajoasa. Si Laura mea are astigmatism .
M-ai amuzat la faza cu "un test mic"....suntem duse cu pluta, intr-adevar....cred ca ne poate lispsi orice din casa...dar un test de sarcina, gasim TOT TIMPUL, nu?
Noapte buna,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Idaira spune:
quote:
Originally posted by miha74
Apropos de dimensiuni, la eco a mea de astazi zice ca endometru este 8,95 mmm, oare e de bine? [red][b]
E bine dar in ce zi a CM esti?
Michelle81 spune:
Toriceli-imi pare foarte rau ca ai ajuns si tu aici...iti doresc multa putere si sa se intampla cat mai repede minunea!Stiu ca doare dar nu avem ce face(oricat am vrea) cu aceasta durere cred ca vom trai toata viata din pacate...
Sufletel scump te asteptam
Michelle81 spune:
Idaira,Miha74-da spre uimirea mea si a sotului mi-am gasit o rochie asa cum mi-am dorit.trebuie totusi sa o duc la croitor luni pentru ca imi este cam lunga ,v-am spus am 1,60 trasi de par dar in rest e ca si cum ar fi fost croita pe mine,cand am sa fac pozele va arat.
Michelle81 spune:
Oana-oana26-of imi pare rau ca te-a prins gripa,incearca mai multe metode babesti(lapte caramelizat,lapte caldut cu miere,ceai de ceapa).Multa bafta la eco sa fie asa cum iti doresti!
Michelle81 spune:
Mav-eu as fi vrut sa te vad dar sunt cam departe din pacate.lasa ca ne "vedem"aici virtula pe forum pana una alta.Ma bucur sa aud ca sebi nu are strabism si ca e totul in ordine.Figura esti cum ai povestit ca si voua vi s.a facut rau la spital.sa iti spun sincer nici eu nu pot vedea sange imi vine sa lesin...Ai spus ca ai facut un test de sarcina dar nu ne-ai spus cum a iesit sau ?