Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 17
Michelle81 spune:
Teo-inca o data CASA DE PIATRA si multa fericire impreuna si mai ales multi multi copilasi!!!!
Sufletel scump te asteptam
Michelle81 spune:
L5845-am vazut ca azi nu ai intrat,sper ca esti bine!
Flavia-ce mai face Dominik?Sper din suflet ca atat tu cat si copilasii tai sunteti sanatosi!
Michelle81 spune:
Fetelor chiar nu mai stie nimeni nimik de Remaliss???Sa imi trimiteti pm daca aflati ceva de ea,eu sincer sunt ingrijorata,sper din suflet ca este bine!
Michelle81 spune:
yubi-imi pare rau sa aud ca ai trecut si tu prin ceva atat de tragic!!Suntem alaturi de tine si de toate fetele care au nevoie!
Michelle81 spune:
Alina1980-nu ai mai scris de atata timp...sper ca esti bine...hai intra si spune-ne cum te mai simti.
Danangie-si tie iti doresc un sfarsit de saptamana frumos si linistit!
andreea16-ce mai faci?
Liana30 spune:
pe locuri fiti gataa saritiiiiii
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
miha74 spune:
Neatza!
o duminica agreabila va doresc!
Liana- eu tot in butoi sunt stii, am asa o stare de plutire....
La mine tot asa - fara urati, fara test cu II liniute, si dureri de ovare, pipi des...
Idaira - sunt in Z28 astazi, si ar fi prima zi de intarziere. E adevarat ca am mai avut si cicluri de 30 de zile, dar nu imi era asa de rau
michelle - ma bucur ca ti-ai gasit rochie, asteptam pozici
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
oana_oana26 spune:
Idaira,
ti-am raspuns pe PM
Multumesc pentru "leac", am sa-l pun in aplicare
Deocamdata ma preg sa merg la echo, dar nu am sperante prea mari, si la seria trecuta de stimulari (cea de acum un an si ceva) a fost la fel, la o pastiluta pe zi, cel mai mare folicul a fost de 10 mm si endometru de 5 mm iar la 2 pastiluate pe zi, endometru a crescut la 7 mm si foliculii aveau 24, 25 mm, care au devenit 2 bebelusi
Va tin la curent cu noutatile
Raceala ma chinuie in continuare, dar lupt ....
Liana30 spune:
mihaaaaaaaaa stai acolo ca stai bine..te pup si pumnii sunt stransi!!
oana multa sanatate!!
Michellee gasisi rochie?superrr bia astept sa vaz si io pozedaca imi trimiti..ca daca nu imi imaginez io
Pepsi esti lipsa la apel
danyyyy mii dor de tine ..vinooooo ca scot
Teoo pe tine te las sa te odinesti
hai va pup pe toate..revin..
o duminica minunata va doresc si daca e ceva saritii
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
toriceli spune:
quote:
Originally posted by florelacri
toriceli imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o experienta neplacuta...s te ajute DD sa ai parte de un cat mai curand posibil
teo casa de piatra si sa fi fericita
miha sper sa te aud cu vesti bune cat de curand posibil
fetelor mie mi-a picat netu ieri si azi am fost la lucru si am pierdut cam multe...vad ca ati fost tare active azi...sper sa-mi apara cat mai curand II liniute...
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
Multumesc pentru urari ! Sper si merg inainte !