Durerea unei pierderi de sarcina (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

nu m-am incurcat si nici nu m-am balbait, am zis tare si raspicat DA.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Bravo!!!!!!

Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Msaj Bis - se regasete si la fila 12. Poate nu a fost vazut din urma.
Buna fetelor !Ma numesc Alina si sunt noua pe forum , abia mi-am facut curaj sa va abordez. Inteleg ca o parte dintre voi sunt aspirante la categoria mamici. Si eu la fel. In august 2007 am pierdut o sarcina - 6 sapatamini - iar acum sunt in investigatii(deocamdata proprii). De cca. 3 luni ne straduim sa raminem gravizi si nu prea ne iese "pasientza".
Tot incerc sa ma lamuresc daca am un ciclu regulat sau neregulat. Pina la pierderea sarcinii am avut un cilcu complet neregulat. Intre 22 si 34 zile. Acum nu mai stiu ce sa cred. Folosesc pe linga calculele mele si un program Calmens , recomandat de o serie de cunostiinte care l-au folosit cu succes.
Programul foloseste datele pe ultimele 4 luni si situatia sta cam asa :octombrie pe 11 (prima zi a menstruatiei), noiembrie 15 , decembrie 18 iar in ianuarie 17.
Pe caculul meu ar veni un cilu de 35 intre oct.nov,unul de 33 intre nov.dec., si unul de 31 intre dec. si ian. Mie mi se pare neregulat. Programul imi spune ca e regulat si e de 33 zile - a facut suma si a impartit-o la 3.
Astazi mi-au facut dozarile - LH , TSH , Estradiol , FSH , TSH , T3 , T4 si incerc sa ma programez la d-na doctor care mi-a facut evacuarea in vara , pentru o monitorizare ovulatie.
Problema e ca medicii de pe aici din Oltenia sunt cam repeziti si lacunari in explicatii , nu prea stau de vorba , le cam tragi cuvintele cu clestele. Nimeni nu mi-a recomandat analize dupa avort . Nu mai vorbesc de faptul ca nici nu s-a incercat sa mi se ofere o explicatie pentru pierderea sarcinii - am 32 de ani.
Inainte de a vorbi cu d-na doctor ma gindeam sa ma informez un pic .Am ciclu regulat , nu l-am regulat , de cite zile . Nu as vrea sa ma ia repede la telefon sa imi spuna sa vin in nu stiu ce zi si sa fie degeaba. Oricum sunt cu moralul la pamint !
Voi ce ziceti ? Imi puteti oferi un sfat , o parere ? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicajung spune:

Teo2rina...felicitari si casa de piatra. sa va iubiti mult

de luni ma duc la scoala :(...am fost si vineri sa vb cu profesoara care a fost pe postul meu din sept pana acum...a fost groaznic...erau unii profesori care nu stiau ce mi se intamplase...una m-a intampinat..."ce faci, mamico?cu e copilasul?"...cu greu m-am abtinut sa nu izbucnesc in plans...ca sa nu mai zic ca am dat nas in nas si cu o profa gravida...
dar...fruntea sus...nu ma pot ascunde in casa la nesfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Casa de piatraaaa TEOOOOOO
numai apucai sa tip,,,scuzoaieleee meleeavusei musafiri,,uu venea altu plecaca'n gara..pai dehhh sa zici tu ca nu's io fata buna..pana si ungurii mii facui prieteni
da ma pun acu pe beut... hai noroc ..sa fiti fericiti si sa va iubiti mult..
mihaa tin pumnii stransi.
mcrissa "La multi ani sotzului!!"
toriceli imi pare rau ca ai aparut pe aci..dar sper sa reusesti cat mai repede si sa te muti la gravidute..
in primul rand stai calma ..esti noua pe forum si in general pana la primele 10 mesaje esti moderata..asa ca iti apar mesajele foarte tarziu..si cand apar... apar acolo unde l'ai scris ..iar noi deja trecem cu o pagina sau doua peste el..si e posibil sa nu'l vedem imediat..doar ca oricum il vedem pana la urma si iti raspundem..iti spusei sa stii
azi ai zis ca ti'ai facut dozarile hormonale..in ce zi esti?si unde le'ai facut?
in legatura cu medicii???/peste tot sunt asa .greu gaseti un medic sa stea sa'ti explice cap coada
aaa tu la ce doctorita mergi?
fetelor va pup pe toatee..revin..sunt putin obosita

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Bravoooo TEOOO !!! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

Alina, pai foarte bine ca investighezi singura. Sa stii ca nici doctorii din bucuresti nu sunt mai vorbareti sau mai explicativi. Sau cand iti explica iti zic mai pe scurt "nu <<se>> stie cauza". IN ce zi a ciclului ti-ai facut dozarile hormonale?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Liana30 , multumesc pentru raspuns.
Analizele le-am facut in a 3 zi . Desi am inteles ca ar cam fi trebuit a 2 zi (unii spun a 3 a, altii spun a 2 a) : LH , FSH , Estradiol , plus pt. tiroida mea , cam defecta s-ar spune , TSH , T3 , T4.
As vrea sa merg la Tudorache. Ea mi-a facut evacuarea si m-am simtit in siguranta . La consulatiile anterioare evacuarii a fost OK comunicativa , a dat explicatii suficiente despre procedura . La consultatiile de dupa mi s-a parut cam repezita si lacunara. Daca nu as fi avut un pomelnic de intrebari si acelea furnizate de prietena mea , nu cred ca mi-ar fi oferit din initiativa proprie niste sfaturi. Ori poate am gasit-o intr-un moment mai prost.Mai aglomerata.Nu stiu. Analizele le-am facut la PanMed.
Ai putea sa recomanzi un medic in domeniu ?

Mergi la inceput

Alinushca , in a 3 a zi. Cred ca va trebui sa ma obisnuiesc cu atitudinea medicilor. Sincer ajunsesem sa ma vad un pic plecata cu pluta sa incep singura sa fac analize de capul meu. Am pus mina , am intrebat , am mai citit pe ici pe colo si am inceput. Acum sa vedem ce iese.Despre Tutunaru ce parere aveti sau unde sa caut daca s-a mai discutat subiectul ? Multu" pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

toriceli io nu pricepui ce e aia "evacuare"?????
in leg cu Todorache?ce sa'ti spun .ea ca ecografista are nota 10..e bunaaa..dar ca medic ginecolog lasa de dorit..
hormonalele sunt bune si in z3..
Tutu e bun..io stiu cat de bun..mai lasa si el de dorit cate odata
e un subiect pe forum cu Pacientele dc Tutunaru poti intra acolo si te lamuresc ele mai bine..
apropo nu ai mes?vorbim acolo daca vrei ca sa nu le fac aici fetelor lista cu toti medicii din Craiovaplus ca io le fac si caracterizarea de termin un capitol intreg

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Toriceli,imi pare rau pt. pierderea suferita.Eu merg la dr.Goga,dar foarte buna este si Tanase.In iunie 2006 si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani si nu mi s-a recomandat nici o analiza,dar pt. ca acum m-am hotarat sa incerc din nou am facut urmatoarele analize: citomegalovirus,toxoplasma,rubeola,listeria,brucella,clamydia,rh si grup sangvin,hemoleucograma,vsh,GPT,GOT,glicemie,colesterol.trigliceride,Ca,Mg,fibrinogen,aslo,proteina C reactiva,papanicolau,examenul secretiei vaginale( si pt. candida),control ginecologic si ecograf endovaginal,abdominal si mamar.Poate am mai uitat cateva,dar acestea sunt cele mai importante.Doctorii spun ca abia dupa ce pierzi 2-3 sarcini trebuie sa faci investigatii,dar eu nu vreu sa mai trec prin ce am trecut deja de 2 ori (in 2003 a trebuit sa fac un chiuretaj terapeutic din cauza unei sarcini extrem de toxice pt. ca la 5 saptamani slabisem 10kg si incepusem sa vars cu sange).Eu iti doresc numai bine si succes in investigatiihttp://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput