Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
claudinna spune:
am reveniiiiiit!!
ramo, o sa fie bine, ai sa vezi!!
fetelor, am fost ieri la medic si am vazut bebelusul...eh, eu asdha ii zic:) adica am vazut inimioara..ce sa va zic...m-am indragostit iremediabil!!! sunt leshinata...numai la palpaitul ala ma gandesc si am tot timpul in fata mea poza lui:)
din pacate azi nu o pot pune ca nu aveam scanerul instalat dar o sa va arat si voua.
in concluzie, sarcina cica are 6 saptamani....asha a zis doctorita, dar nu stiu ce sa zic...e posibil sa fie si asha...
sarcina e ok, in evolutie, colul e inchis bine, e sanatos, insa am o scurgere pentru care mi-a dat sa-mi fac spalaturi cu ceai de galbenele cu bicarbonat si apoi sa pun o crema...o perioada...mi-a luat si sa-mi faca analiza, pe vineri iau rezultatul. cred ca e candida, ca altceva nu are ce sa fie, plus ca am mai avut...se pare ca a revenit
mi-a mai dat sa iau utrogestan cate 2/zi, ca am un chist pe un ovar si a zis ca asta micsoreaza chistul si ajuta la cresterea sarcinii, mi-a mai dat no-spa sa-l am daca am nevoie si elevit, cate 1/zi...
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+
oanasm spune:
nerantula felicitari pt intrarea in legalitate, imi place cum suna:)...de ce nu incerci vopsea fara amoniac...gen casting de la loreal...cu henna am inteles ca nu e 100% ce culoare iese
claudinna felicitari pt inimioara!!!!!!! aaa...legat de scurgere...e mrositoare sau de alta culoare decat alba? ca in sarcina este o scuregre alba si cremoasa, care este normala, si se numeste leuchoree...
symonne, joy ce sa zic...eu greturi nu prea am avut de cand sunt , de vreo 2-3 zile simt asa o greata ceva mai accentuata dimineata si seara, in rest n-am treaba, iar singurele simptome sunt: somn, tzitzi sensibile si umfate un pic si foame
ramoncza tinem pumnii pt eco de maine!!!! sa ne dai de veste!
Oana
8+
o noua viata
claudinna spune:
oana, e exact alba si cremoasa si nu e mirositiare, lucrul asta mi l-a zis si doctortita
asha stiam si eu ca e ok, dar deh, ca sa mai ia un ban pe analiza...
lunea viitoare ma mai duc la cineva si voi vedea...
fff important!!
totul pentru bebe
7+
oanasm spune:
quote:
Originally posted by claudinna
oana, e exact alba si cremoasa si nu e mirositiare, lucrul asta mi l-a zis si doctortita
asha stiam si eu ca e ok, dar deh, ca sa mai ia un ban pe analiza...
lunea viitoare ma mai duc la cineva si voi vedea...
fff important!!
totul pentru bebe
7+
aha..nu de alta dar sa nu-ti strici phul cu spalaturile....cica secretia e mai abundenta in sarcina pt a proteja uterul de eventuale infectii...si pt ca se formeaza acel dop gelatinos..orcum , analiza va arata ce este! te
Oana
8+
o noua viata
Nerantula spune:
Ramonzca, multa bafta maine! O sa vezi ca totul e bine si ca sperietura cea mai mare e din cauza precedentului prin care ai trecut , dar de data asta e cu noroc !
Claudinna, felicitari! Sa-ti traiasca inimioara si s-o tina tot asa pana la adanci batraneti! Despre scurgere sa nu iti faci griji, si eu am o secretie mai abundenta si se pare ca asa e normal, insa doctorita e datoare sa investigheze. Mie asa mi se pare bine si in acest mod o sa fii si tu mai linistita.
Elevitul contine si acid folic? Ca eu am tot cautat si se pare ca acid folic simplu nu se mai fabrica ..
Oana, cu Casting l'Oreal m-am facut pana acum, insa mie nu mi-e limpede ca numai amoniacul este nociv din compozitia vopselei si, sincer, nu as risca nimic, atata vreme cat nu e un acord clar asupra subiectului. Iar Henna o sa-mi ia o mie de ani si de nervi sa mi-o pun in cap si sa rezist cu ea, am inteles ca se pune greu si miroase oribil, as trece-o in categoria 'Nu incercati asa ceva acasa!'
Miha74, tinem pumnii sa fie cu ochisori, bafta! La eco e prea devreme acum, eu sunt programata maine, insa probabil voi amana, pentru ca nu are rost sa merg degeaba.
Maria, o sa facem un club al gravidutelor fara simtome, eu de miercuri nu am mai facut nici un test si parca nu mai sunt asa sigura ca cele 5 pe care le am la colectie sunt chiar atat de pozitive , noroc cu intarzierea asta ca m-a readus cu picioarele pe pamant, desi sunt in general
4+
Liniuta noastra
mambishp spune:
Buna fetelor sunt noua venit abia miercuri am aflata ca o sa fiu mamica!
Ramonzca, multa bafta maine!
Claudinna, felicitari! Sa-ti traiasca inimioara si s-o tina tot asa pana la adanci batraneti!
Nerantula bafta maine la eco!:)
mambishp spune:
claudinna
buna ma primiti si pe mine in club:
Dn 10.10.1976
DM 18.12.2007
DPN 23.09.2008
o seara buna tuturor
Mirela
lenyi79 spune:
Salut fetelor
joy21 multumesc pentru pont, dar din pacate tot nu vrea ..se pare ca am HTML off (nu stiu din ce motive, poate e o explicatie.
claudinna te felicit pentru ghemotocul tau si sa dea Domnul sa fie bine
De fapt tuturor ne doresc sa fie bine si sa ne auzim si scriem cu bine si dupa ce ne vom vedea puii
nerantula nu iti fa griji ca daca nu ai probleme cu scurgerile maronii cu margi rosiatice sau durerile de burta e totul ok. Asa am patit eu la avortul spontan din vara , absolut neanuntat, nenimic. Tin sa va spun ca in ziua aceea am sunat doctorul si i-am spus si mi-a indicat sa merg repede la un ecograf sa vad ce se petrece...si dupa cautari grele (nimeni nu te primeste fara programare chiar daca e urgenta si inca ce urgenta era pt mine, trecem prin iad de disperare) am ajuns la ecograf la Iosup (ca sa stiti si voi) si in viata mea nu vreau sa mai am de-a face cu el pt ca a fost de o cruzime maxima in acel moment, caci asteptam un raspuns ceva orice, iar el cu calm imi spune "pai e mort" . Nu vreau sa va spun ca in momentuil acela , vazandu-i si fatza absolut imobila imi venea sa il strang de gat. Putea sa fie mai uman, insa pentru el era normal si firesc, dar pentru mine era dureros.
Nu vreau sa va intristez, am simtit doar nevoia sa va spun si poate sa va confirm asa cum auzisem si eu inainte de eveniment ca dr.Iosup ca este un om rece. Oricat de profesionist ai fi eu cred ca tre sa fii si uman.
Vreau sa fiu optimista de data asta si sa cred ca nimic rau nu se va intampla. Chiar am hotarat sa merg maine si la doctorita mea de familie sa ma mai sfatuiasca si ea cu una alta, pe langa ginecoloaga mea careia abia astept sa ii spun cat mai repede. maine ma duc doar sa imi fac analizele.
Va pupic pe toate!!
P.S. Am o foame nebuna in continuu, parca nici nu ar mai exiosta senzatia de satzietate. Eu si sotul meu ne-am hotarat sa nu spunem la nimeni din familie pana in luna 4 ca sa fiu eu mai linistita, dar imi zicea ca la cat mananc de pe acuma o sa se observe oricum cu mult inainte. Si tin sa va zic ca nu sunt mancacioasa, doar poftesc la dulciuri
LauraY 4+
[ url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1" ]Ghemotocul meu[ /url ]
teomaria spune:
'neata, fetelor!O saptamana excelenta va doresc!
mambishp,bun venit printre noi si sarcina usoara iti doresc
Claudinna,felicitari pentru inimioara!Abia astept si eu ..numar zilele pana pe 28ian. si fiecare zi e o noua victorie
Ramonzca, ma bucur ca te-ai linistit, asteptam vesti de la eco...sa nu ne "fierbi".A propos, cum de nu esti pe listuta noastra??(sau nu vad eu?)
Nerantula, Elevit contine si acid folic.Eu l-am luat compensat (e 38 cutia si-am dat doar 15lei)
Pup dulce toate fetele si s-aveti grija de voi!
MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=3550208&type=submit" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by lenyi79
Salut fetelor
nerantula nu iti fa griji ca daca nu ai probleme cu scurgerile maronii cu margi rosiatice sau durerile de burta e totul ok. Asa am patit eu la avortul spontan din vara , absolut neanuntat, nenimic.
LauraY 4+
[ url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1" ]Ghemotocul meu[ /url ]
4+
Liniuta noastra