Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelor deja iau duphaston....asa ca...ce-mi poate da mai mult??utrogestan???este acelasi lucru....poate gravibinon...mai am acasa cred ca 2 fiole ed data trecuta....dimineata am mai luat un no-spa pt contractii....stiu ce mi s-a dat data trecuta....doar ca le faceam injectabile....no-spa cu scobutil si utrogestan...+ gravibinon o data pe sapt..acum vad ca nu a mai curs nimic....decat o urma de pata azi-noapte de cativa mm....si parca nu a fost maro onchis ca data trecuta ci un bej mai invchis...azi o sa stau in pat toata ziua....maine nu o sa ma misc de la birou pana la ora 3 cand merg la dr...daca totusi mai apare ceva ...vreo durere sau scurgere o sa-l sun....

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

fetelor deja iau duphaston....asa ca...ce-mi poate da mai mult??utrogestan???este acelasi lucru....poate gravibinon...mai am acasa cred ca 2 fiole ed data trecuta....dimineata am mai luat un no-spa pt contractii....stiu ce mi s-a dat data trecuta....doar ca le faceam injectabile....no-spa cu scobutil si utrogestan...+ gravibinon o data pe sapt..acum vad ca nu a mai curs nimic....decat o urma de pata azi-noapte de cativa mm....si parca nu a fost maro onchis ca data trecuta ci un bej mai invchis...azi o sa stau in pat toata ziua....maine nu o sa ma misc de la birou pana la ora 3 cand merg la dr...daca totusi mai apare ceva ...vreo durere sau scurgere o sa-l sun....

...vine minunea!!!

ma bucur ca s-a imbunatatit situatia!!! va fi totul in regula de data asta!!!
teomaria merci de rasouns, sper ca nu te-am dat prea tare peste cap cu intrebarea, doar ca auzisem in ultima perioada de atat de multe sarcini oprite din evolutie, si facusem o legatura intre acivitatea cardiaca si pierdera sarcinii...

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

buna fetelor,ce mai faceti?va odihnitizi?
am vazut ca va faceti griji,nu va ingrijorati ca asa e si la mine,sunt momente in zi cand simt ca mi-am pierdut toate simptomele.mai ales dimineata.de ex vineri, fost la doctor, totul ok, stat mai relaxata ei sambata dimineata cand ma trezesc, sanii foarte moi, nedurerosi,m-am inverzit am zis ca gata e.ei nu pe parcursul zilei isi revin si ajung seara de nu pot dormi.
probabil cand dormim ne da si noua o pauza.mai ales ca eu nu am avut greturi deloc pana acum,altceva nu ma doare,obosita foarte putin in ultima vreme,cum sa nu o iei razna
tre sa avem incredere in noi,sa gandim pozitiv.trecem noi si de perioada asta.indata apar si fetele de octombrie.
o sa fim deja experimentatemai ales cele la prima sarcina
va urez o zi cat mai placuta!

bebemic
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna ziua tuturor burticilor!
Am citit pe nerasuflate ce ati mai scris intre timp, le urez bun venit noilor ! Sper sa facem o gasca cat mai faina si sa ne incurajam si linistim unele pe altele !
Tocmai in acest spirit as vrea sa va propun si eu sa fim cat mai optimiste, sa gandim pozitiv, ca sa nu atragem relele asupra noastra; asta nu inseamna inconstienta, trebuie sa fim foarte bine informate sa putem elimina cat mai multe riscuri, dar sa ne pastram cumpatul si sa nu ne mai facem rau cu statistici mai putin incurajatoare; atunci cand stiinta isi termina rolul, emotiile noastre pozitive si echilibrul interior sunt cel mai bune lucruri pe care le putem crea pentru comorile din burticile noastre. Aveti incredere, o sa fim, in septembie - octombrie, mamici fericite!

Eu astazi am intrat in legalitate cu sarcina, e prima zi de intarziere si pot trece asta in categoria semnelor de sarcina, ca oricum alte simptome nu exista, in afara unor sani usor durerosi.
Noi am anunta rudele apropiate si cativa prieteni, nu mai putem fara sa impartasim aceasta bucurie, si ne simtim acum foarte ... privilegiati, atinsi de Dumnezeu .

Va pup pe toate si va urez, inca o data, o sarcina usoara tuturor si mult optimism, e perioada cea mai frumoasa, merita sa ne bucuram de ea din plin!

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Eu am sarcina cea mai mica inca?

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Laura, si eu mi-am facut ieri ticker. Cred ca ai uitat sa pui adresa in " ", imediat dupa semnul =.

Iar numele pe care il dai link-ului nu trebuie pus neaparat in " ".

Sper sa mearga. Mai jos este exemplul cu ticker-ul meu. Sa-l scrii fara spatii intre caractere, exceptand partea unde dai tu numele link-ului, daca sunt mai multe cuvinte.

Daca tot nu merge, anunta-ma

[ url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=My Joy&year=2008&month=9&day=23&babycount=1" ]Joy`s Joy[ /url ]

4+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

ramonzca79, si eu am avut o pata bej sambata trecuta. Iar de atunci nimic. Eu zic sa nu te stresezi, iar pentru linistra ta sa ceri sfatul dr. cu prima ocazie.

symonne, te inteleg cu simptomele, sau mai bine zis lipsa lor. Trec prin aceeasi situatie, dar ma bucur de sarcina asa cum e, si sincer sa spun, nici nu-mi doresc prea tare sa ma napadeasca gretzurile

Pupici multi la toate dutzele, sa va bucurati de ce-a mai ramas din week-end, ca de maine iar trecem la munci.

4+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Fetelor, stiti cumva un coafor care practica vopsitul parului si cu vopsea Henna? Trebuie sa renunt la vopsitul clasic, dar e dramatic daca nu ma vopsesc deloc .

4+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juliuta spune:

Aceeasi problema cu vopsitul o am si eu... deja nu prea ma mai simt bine cu mine uitandu-ma la parul meu.. sarcina trecuta nu ma-m vopsit deloc dar era o culaore mult mai apropiata de cea naturala a mea, acuma radacinile arata cam dramatic.. Voi incerca sa ma fac cu Henna acasa dar sa mai treaca ceva timp sa stiu sigur ca bebe e bine. Nu stiu sa zic daca exista vreun coafor dar ce nu incerci singura acasa? te poate ajuta unde nu vezi sotul.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

si pe mine ma doara faza cu vopsitul....acum cativa ani am incercat sa ma vopsesc cu henna si nu mi-a iesit nimic....eu am parul negru dar fffffffffff mult par alb...am albit de tanara ..dela 17 ani...asa ca "in frunte" tre sa ma vopsesc lunar...

abia astept sa merg maine la dr...incerc sa fiu optimista dar am emotii....nu mi-a mai curs nimic...am mai gasit pe tampon "o tenta" o urma stearsa bej dar nu a curs....bine..am stat in pat...e posibil ca maine cand voi merge la serv si voi cobori scarile...sa fie ceva dar....am sperante...pt ca la sarcina trecuta prima pata a fost una de sange rosu...acum nici urma de asa ceva...

burta nu ma doare doar cate o usoara adiere dar "inside"...o mica crampa de cateva secunde...dar stiu ca aia e contractie insa nimic dureros....sper sa fie ok...si trebuie sa si cred asta pt ca Dumnezeu este mareeeeeeeeeee...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput