Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
lenyi79 spune:
Nu reusesc sa pun tickerul acela nici pace.
LauraY 4+
[url=http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1]"Ghemotocul meu"[/url]
Joy21 spune:
Laura, bine ai venit. Avem aceeasi D.P.N.
Iti doresc bebe frumos, sanatos si la termen
4+
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Juliuta spune:
Dupa calendarul chinezesc se pare ca voi avea inca o fetita. M-as bucura enorm sa fiu sincera. Lui tati ii e indiferent, el a vrut mult ca primul nostru bebe sa fie fetita (ciudat nu?) si asa a fost, acum e un pic mai relaxat. Dupa calendarul chinezesc s-a potrivit la primul copil ( a fost fetita ) deci poate va fi la fel si de data asta.
Despre mine, parca a inceput si o usoara greata, si intoleranta la multe mirosuri, in special creme si sapunuri.
Ma bucur ca sintem din ce in ce in ce mai multe si ca se aud tot mai multe inimoare. Sper sa o aud si eu joi cand merg la eco..
Va pup.
5+
oanasm spune:
dyanira si sper sa treaca greturile cat mai repejor!!!
joy iti tinem pumnii pt luni dimineata! sa ne dai de veste ce si cum! si o si un pt mamica curajoasa!
lenyi bine ai venit si sarcina usoara si la termen iti doresc!!!
juliuta vu siguranta vei auzi si tu inimioara joi!! iti tin pumnii si numai bine!
caludinna pe unde esti!????
Oana
8+
o noua viata
cum creste
ramonzca79 spune:
fetelor...sunt suparata....m-am trezit cu niste pete maronii pe chilot in urma unei dureri de burta.....a fost o durere superficiala....mor de frica...nu mai vreau sa trec printr-un avort......
din fericire nu este abundent...sper sa treaca...oricum merg luni la dr..
...vine minunea!!!
teomaria spune:
ramonzca79, nu vreau sa te sperii dar eu in locul tau as merge chiar maine la un control, sa nu fie luni prea tarziu.Poate e nevoie de sustinerea sarcinii si-ti vor da utrogestan.Si eu am patit-o (avort spontan)fara nici o durere, doar mici pete insignifiante la inceput , nu le-am dat importanta pt. ca citisem pe net ca puteau sa nu aiba nici o relevanta (n motive)si era si duminca, asa ca am zis sa astept pana a2a zi poate nu mai apar pe hartie.A2a zi dimineata mi s-a parut ca nu mai e nimic , dar pe la amiaza a aparut o pata mai rozie, apoi o alta parca mai rosie si la ora 16 eram internata cu imineneta de avort (nici nu stiam ce-i aia).La ora 19 s-a eliminat de la sine sarcina fara nici o durere (aveam 7s).Crede-ma ca si acum ma gandesc ca poate daca as fi plecat cu 30 de ore mai devreme la spital poate altfel ar fi stat lucrurile.Te cred ca esti ingrozita, si eu stau cu teama sa n-o mai patesc o data, de aceea te rog du-te maine dimineata la un control.Tin pumnii sa fie bine si sa ne ajute DD pe toate sa avem bebelusi sanatosi.
MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3550208" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
miha74 spune:
neatza!
eu tot tarcoale va dau, sunt Z28 si tot teste negative....dar cum spune si LauraY simt furnicaturi, intepaturi...+ greatza, pipi des. Ieri am fost si mi-am facut si un BHCG si luni iau rezultatul.
Mi-am facut ieri chiar si o eco....dar nu a vazut nimic.
Mai spuneam la un topic, ca daca nu sunt gravida acum, trebuie sa ma duc sa ma tratez.... la cap.
Felicitari - pentru noile gravidutze....si la cat mai multe.
O duminica excelenta va doresc!
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
maria2004 spune:
Buna dimineata si de la noi si o duminica placuta va doresc
ramonzca79la fel zic si eu ca teomaria sa mergi mai repede la doctor si sa vezi ce sunte petele de care vorbesti, poate intr-adevar nu e nimic grav ci doar un tratament de sustinere a sarcinii
miha74te asteptam cu drag la noi si tinem pumnii stransi sa fie bebe.
Si eu sunt in dimineata asta cam intoarsa pe dos..pentru ca am senzatia ca nu mai am nici un fel de simptom de sarcina..nici macar sanii tensionati..iar la doctor abia in 29 ianuarie trebuie sa ajung.
Off...sper sa fie totul bine.
claudinnace faci???ai ajuns la echo??..sper ca e totul bine
pupici multi
+5+puiutul Maria (23.12.2004)
oanasm spune:
'meatza!
ramoncza tu iei ceva de sustinere? si io zic sa merg a dr! sa speram ca va fi bine! te
miha tinem pumnii sa fie cu ochisorii bhcg-ul
teomaria as avea o intrebare legata de sarcina pirduta la 7s (sper sa nu te superi pe mine..) ati apucat sa vedeti activitate cardiaca la bb?
maria te ..io zic sa stai linistita..pe cat posbilil...si eu am avut de cateva ori senzatia asta...ca nu mai am niciun simptom...cred ca suntem noi un pic prea stresate
claudinna hao da-ne de veste ca esti ok!!!
Oana
8+
o noua viata
teomaria spune:
Buna , fetelor!Eu acu' m-am intors de la biserica.,
Oana, inca nu fusesem la eco, deci nu stiu daca apucase sa-i bata inimioara.Ulterior dr. mi-a zis ca se oprise in evolutie.
Claudinna, te asteptam cu vesti bune!
Laura , bun venit printre noi!
Miha, iti inteleg nerabdarea, dar la eco in afara de endometru ingrosat,uter marit si corp galben (in caz de sarcina)nu prea avea ce sa vada acum.Doar un betahcg ti-ar putea da un raspuns elocvent in acest moment.sa fie cum vrei tu.
Va pup dulce pe toate si sa aveti grija de voi!
Ramoncza, sper ca esti bine si ca ai tras doar o sperietura
MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3550208" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”