Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

cludinna bafta miine!te asteptam cu vesti.
fetelor al meu cred ca e baiat,am calculat dupa calendarul chinezesc
http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html
nu stiu cat o fi de bun, macar de fun!fetele care sunt deja mamici ne pot confirma

bebemic
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Oana ,felicitari pt. minunea care bate in burtica ta!O grija mai putin deja
clau_geo, bine ai venit printre noi, un bebe frumos si sanatos iti doresc
Au dreptate fetele cu procentajele.Eu am patit-o pe pielea mea.Acum un an si 1/2 am pierdut o sarcina de 7s (avort spontan)fara nici o durere.Te inteleg cum e ...abia astepti sa dai vestea cea mare.Si eu stau ca pe ghimpi si-abia astept sa le spun.Mi-am propus sa le dau vestea pe 1 martie cand fetita noastra face 7 ani, iar sotul 37.
In legatura cu analizele stiu ca sunt o caruta de facut si costa (mai putin sangele , urina, HIV).Eu azi am fost la medicul de familie si mi-a dat utrogestan gratuit si elevit compensat.
Va pup dulce si s-aveti grija de voi

MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3550208" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

va si va multzumesc pt gandurile bune!
va doresc si voua sa aveti parte de o sarcina fara probleme, si sa vedeti inimioara lui bb in curand!!!!!!

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna gravidutzele mele dragi!
Si eu ma simt la fel ca si claudinna adica obosita, stresata, eu am si greturi puternice in continuare nu prea pot sa mananc...si din aceasta cauza nu mai intru asa de des.O sa merg sapt viitoare la medic sa vad ce mai e cu BB .Sper sa fie bine.
Symone dupa calendarul asta care l-ai pus tu si al meu iese baiatAs vrea eu sa fie asa.
Mai citesc din urma ca vad ca ni s-au alaturat mai multe gravidutze.

Diana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna, fetelor.

Am citit ce s-a mai scris si tare m-am bucurat pentru voi.

Dupa cum v-am mai spus, eu am o eco luni de dimineata si am deja emotii, tare as vrea sa se vada ceva (data trecuta nu s-a vazut nimic).

Spre deosebire de voi eu nu prea am simptome, in afara de somnolenta si parca ceva tensiune in sani. Ma ingrijoreaza putin dar cred ca sarcina este inca mica si fiind si prima, poata apar mai tarziu simptomele. Acum, cum o vrea Dumnezeu.

teomaria, te inteleg de ce stai ca pe ghimpi. Eu nu am mai avut rabdare si deja am spus celor dragi. Este o situatie mai dificila pentru mine si am nevoie de suportul lor. Din cate se intrevede, se pare ca voi fi o mamica singura. Si totusi nu m-am gandit nici o clipa sa renunt la samburelul meu. De fapt, cred ca el imi da putere sa merg mai departe.

symonne, am incercat si eu calendarul chinezesc si se pare ca voi avea o fetitza. Hihi

oanasm, felicitari !!!!!!!!!! Asteptam si alte inimioare de BB sa apara le eco.

clau_geo, felicitari, e cu ochishori !!!! Te asteptam cu vesti bune de la eco.

4+

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Am venit si eu sa va salut si sa va pup pe toate.
Noi suntem bine, doar somn cat cuprinde si ceva tensiune in sani.
Asteptam fetele care merg azi la echo sa vina cu vesti din cele mai bune.
Apropos, dupa calendarul lui symonne se pare ca voi avea un baietel..sper dezamagirea fii-mei care mereu zice ca mami are in burtica o surioara -in fond nici nu conteaza, sanatos sa fie.
claudinnatu mergi azi la echo, asa-i?? tin pumnii sa fie bine si astept vesti de la tine
joy21ma bucur ca gandesti asa...intr-adevar nimic nu e mai extraordinar decat sa fii mamica...asa samburelul tau merita tot.
Pupam toate fetele si va doresc un we minunat

+5+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Salutare fetelor.
Iaca sunt o gravidutza de 4 saptamani si revin pentru a doua oara pe acest forum.
Sper ca de data asta sarcina sa mearga bine si sa fie totul ok cu bebe.
Anul trecut in vara am pierdut o sarcina la 8 saptamani si am fost ff trista si dezamagita si am trecut cu greu peste.
Am insa acelasi senzatii ca prima data si mi-e un pic teama sa nu insemne ceva de rau. Simt furnicaturi, intepaturi si gadileli, nu stiu exact cum sa le numesc insa sunt constante. As vrea sa stiu daca si voi ati simtit sau simtit la fel si adac e normal.
Am fost tare incantata sa aflu ca sunt din nou insarcinata- aseara am facut testul si yupiiii! erau 2 liniutze- si incerc sa imi pstrez starea de gandire pozitiva si sper ca de data asta sarcina sa decurga asa cum e firesc si sa am un bebe sanatos.

Abia luni ma voi duce sa imi fac analizele pe care de altfel mi le recomandase doctorita inainte pentru pregatire sarcina chiar in decembrie, doar ca nu am apucat sa merg. Mai luasem de la ea si recomndarea de a face analiza de coagulare a sangelui la Cantacuzino si Coltea - pentru ca ii cerusem eu in incercarea de a cauta un raspuns dupa pierderea din vara- si acuma chiar ca nu mai ezit sa fac totul ca sa fie bine.
Abia astept sa ii spun doctoritei ca evenimentul s-a produs - un pic mai repede ce-i drept- si sa vedem cum e cu ghemotocul din mine.

Va pupic pe toate si astept un semn sa aflu ce simtiti si voi.

LauraY +4

4+

Mergi la inceput

Cum pot sa ma inscriu si eu in lista de gravidutze din luna septembrie 2008?

LauraY UM:19.12.2007; DPN:24.09.2008

Pupici si multumesc

LauraY 4+

Mergi la inceput

Hello din nou.
Vreau sa comunic cand mai curand cu voi fara moderator asa ca incerc sa scriu cat mai mult.
Citesc pe nerasuflate tot ce s-a scris pana acum la gravidutele de luna septembrie-octombrie si abia astept sa ne povestim fiecare prin ce trecem, starile si emotille, lucrurile bune sau mai putin bune. Si mai ales ma bucur ca exist acest forum ca sa nu ne simtim singure si avem nevoie de un raspuns.

va pup

LauraY 4+
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Bine ai venit LAURA sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc

+5+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput