Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
oanasm spune:
buna dimineatza!
va urez o saptamana excelenta si fara greturi, daca se poate
mambi bine ai venit si sarcina usoara iti doresc, cu bb sanatos!
Oana
8+
o noua viata
teomaria spune:
NERANTULA, de ce plangi?!?!
MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
claudinna spune:
fetelor va multumesc pentru urari si incurajari!!
mambishp, te-am trecut pe listutza, si sa stii ca este clubul nostru nu al meu:))
sa aveti o saptamana excelenta!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+
JulyMorning spune:
Neatza, fetele!
Sa aveti o saptamana minunata, cu cat mai putine simptome neplacute!
Claudina ai vazut ca a fost bine? Felicitari pentru inimoara, sa se faca mare-mare si sanatoasa
Mambi, bine-ai venit si tu, sa fie intr-un ceas bun.
teo Ti-am vazut iubirile, sa-ti traiasca!!!!! Facem galerie impreuna, eu tot pe 28 mai merg la medic !!
Sa va zic ce-am facut in weekend? Pai duminica am avut un examen si multumita hormonilor mei razna cre'ca, m-am prezentat la ora 10, ca sa aflu ca examenul e la ora 15 de fapt . Mi-a facut bine plimbarea, ce sa zic... doar ca trezita de pe la 7 jumate, seara la 8 am cazut rapusa pe canapea In rest, sanii ma dor din ce in ce mai tare... Si maine intru in s8 !!!
Multi
_
Our future determines our past
Bebelina de S7+
claudinna spune:
july, sa-ti fie de bine!!
eu miercuri trec in 8, dar dupa doctori...sunt abia in s6?!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+
maria2004 spune:
Buna dimineata si o saptamana excelenta va doresc!!
Claudinnafelicitari pentru inimioara..cunosc cat e de placuta senzatia..sa dea Dumnezeu sa fie la fel de bine in continuare
Ramonzcasa ne dai repede de stire ce ai facut la echo..tinem pumnii stransi sa fie bine
mambishpbine ai venit printre noi si sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
Eu va povesteam ieri ca eram cam intoarsa pentru ca mi se parea ca nu mai am absolut nici un simptom de sarcina..asa incat am dat fuga la farmacie si am mai luat un test de sarcina..care bineinteles s-a pozitivat imediat, asa ca m-am mai linistit pana pe 29 cand o sa ajung la echo.
V-am pupat pe toate si aveti grija de voi!!!
+5+puiutul Maria (23.12.2004)
JulyMorning spune:
Claudinna la ultima echo si eu aveam o intarziere cam de 5 zile, dar important e ca bate inimoara!!!!
Maria lasa testele in farmacii, mai sunt si alte fete care au nevoie ... nu te impacienta, o sa vezi ca o sa fie bine, pana acum numai vesti bune am avut, asa ca la tine nu o sa aiba cum sa fie altfel.
Offf, fetelor, vad ca mai toate am trecut printr-o intamplare neplacuta de genul avort spontan, sarcina oprita din evolutie. Neaparat odiseea asta tre' sa ne poarte noroc, sa fim si noi burticoase cu acte in regula .
_
Bebelina de S7+
monica_dicut spune:
Neatza fetili
Claudinna iubita mii de felicitari, ma bucur ca te-ai linistit. Sa dea DD sa mearga bine in continuare
Noilor venite, felicitari sa va dea DD sarcini usoare si bebei la termen
Ramoncza o sa fie totul bine, ai sa vezi. Abia astept sa ne spui ce ai facut.
Eu mai am 2 zile pana ma duc la dr. Sper sa fie totul ok sa ii aud si eu inimioara.
Va dulce
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
teomaria spune:
JulyMorning, trebuie sa fie bine.
Fetita noastra de trei ani se roaga la DD sa-i aduca o surioara si-acum cateva zile m-a intrebat cat trebuie sa se mai roage.Eu sper sa fie fetita ,de dragul ei, ca pt. noi chiar nu conteaza.Ieri eram balonata si s-a uitat asaatent la burtica mea , apoi a strigat" Mami,mamai tu ai burtica!" si i s-a luminat fata ca in sfarsit rugaciunile ei s-au implinit.Din pacate insa nu i-am spus adevarul.Pana nu -i aud inimioara nu dau sfoara-n tara.Si-apoi pe 1 martie e ziua ei - surpriza o pastrez pentru atunci.
maria2004, si eu am facut vreo 5 teste, asa...pt. linistea mea!
monica_dicut, tinem pumnii sa-ti vezi inimioara!
V-am pupat!
MON BEBE5+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
JulyMorning spune:
Teo cre'ca e haioasa foc fetita ta, uramarindu-te daca iti creste burtica Eu sincer n-as rezista pana in martie... zicea ca nici sotului nu ii spui, nu? Dupa ce am pierdut si eu sarcina la fel am zis, ca nu mai spun nimanui pana nu trec de 3 luni, dar... pe parinti i-am anuntat dupa 2 zile si doar vreo cativa prieteni foarte apropiati stiu. In rest nu prea am spus nici eu. Cu astia de la serviciu nu stiu ce sa fac, sa-i anunt sau nu.
_
Bebelina de S7+