Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
a treia oara cand raspund, primele 2 raspunsuri au fost sterse de anais, poate a treia oara-i cu noroc
eu scriu ca aici pot sa ma laud cu / pot sa ma plang de cupiii mei (by yhe way, ce-o mai face joy, ca plutea in ape tulburi ultima data cand a intrat), pentru ca mai aflu una-alta, pentru ca m-am atasat de lumea de pe-aici (la mamici de 2007, de ex, nu scriu, chiar daca citesc uneori.)
asa... si aveam o intrebare:
voi ati dat foarfece pe mana copiilor? (sub supraveghere si special de taiat hartii) ca pe mine m-ar tenta sa desfasor astfel de activitati cu andrei, dar ma intreb daca nu-i totusi prea mic. mie imi placea la nebunie sa decupez si sa lipesc cand eram mica. pe gabi nu l-au lasat ai lui cu foarfeca pana la majorat , asa ca si el ar vrea sa se joace cupilu' cu hartii taiate...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
EDIT: gabi citeste un forum de masini, da' n-ar scrie acolo nici daca viata lui ar depinde de asta. ma intreb daca ne citeste si pe noi cineva tot asa, fara sa scrie...
lavi02 spune:
corap, la noi foarfeca o manevreaza mai mult Silvia, ea face decupaturi si lipiri "cu logica", a invatat pe la gradi. Eu cred ca e in "programa de gradinita" chestia asta, iti trebuie ceva indemanare. Dar daca vrei neaparat si ai un aspirator bun si la indemana poti sa incerci. Exista la librarie forfecute cu varf rotund, speciale pt astia mici.
maria_alexia spune:
Corap, si al meu se joaca cu taiat/lipit si folosit foarfeca (cu vf rotunjit), dar am pe lista sa-i cumpar una de plastic, taie hartia la fel de bine. Am mai incercat si sa rupem bucatele de hartie colorata pe care sa le lipim, ii place si asta.
Evident ca exista destula lume care ne citeste "din umbra", eu inca ma minunez cat au rezistat pumba si helep fara sa ne spuna nici un cuvintel!
roxisialexia spune:
Va multumesc tuturor pentru mesaje si ganduri bune .
se pare ca am picat in mijlocul unor conversatii care imi intaresc convingerea ca sunt imensa rau de tot, asa ca la intalnire va voi trimite poza cu mine in urma cu trei ani si ceva .(yo o sa stau acasa)
Anda, eu te contrazic se poate slabi fara sport insa nu la fel de frumos...adica masa musculara are de suferit.
In schimb ai mare dreptate cu regimul de viata si nu diete, din cauza asa eu m-am ingrasta asa mult in sarcina cu alexia.
INsa trebuie tinut cont pe termen lung si la necesarul de vitamine si minerale, astea sunt testate pe mine.
Si inca ceva, fara o stare sufleteasca buna si incredere in sine rezultatele nu sunt bune.
xandra, ma simt ca un !!...te rog sa imi lasi adresa de la birou pe Pm si luni iti trimit CD-ul prin curier, promit solemn.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
corap spune:
roxi, pai cum sa nu vii la intalnire? tocmai imi faceam planuri ca imparteam un taxi pana acasa (vezi ce spuse ina - don't drink&drive)
io vin cu toate ca-s campioana de pe-aici.
Mihaelutat spune:
Roxi pai cum sa nu vii mama, ca doar e o sezatoare comunala, asa cum a propus Noki, si deci nimic de fitze si figuri, doar niste mame gospodine. Eu vin in costumatia in care mulg vaca, asa cum mi0am asumat acum vreo 2 pagini, deci nu conteaza. Si apoi noite iubim si pareciem pentru spiritul tau, asa cum nee iubim si apreciem si pe noi insene, deci iar nu conteaza kg. Ca doar suntem grase si frumoase.
Mihaela
album dn Titi
corap spune:
anais are 3 dinti, anais are 3 dinti
Madutza10 spune:
Fetele ,HELP!!!
Se chinuie fi\miu de o ora sa faca caca ,e super constipat ,n-a facut de 3 zile ,avea singe in pampers ca de dureri nu a vrut sa stea pe olita ,i-am bagat supozitor si nimic ,e moale rau de atita plins ,tipat ,il doare rau funduletu,cum sa-l ajut ,ce sa-i dau ,va rog dati-mi un sfat
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
lavi02 spune:
Madutza asa am patit cu Silvia de vreo 3-4 ori. Era iesit pe gaura funduletului partial, dar nu iesea de tot. Am mai zgarmait eu cu manusa si am mai rupt cate o bucatica. Am mai pus-o in cada, cu dusul pe fundulet sa i se mai relaxeze funduletul... cam asta.
Ina869 spune:
Neata'
Corapino, felicitari pentru dintisori!la citi mai multi!
Noki, nici prin cap nu mi-ar trece sa-i fac concurenta la scris cuscra-mii! M-as face de ras!
Cu bicicleta, de acord cu fetele care au spus ca-i pe post de cuier. Am avut mai multe aparate prin casa, am fost entuziasmata la inceput, in timp, mi-am gasit scuze si le-am gasit alta intrebuintare ( gen cuier ).Cel mai mult mi-a placut sa merg pe jos, cu vreo citiva ani inainte s-o am pe Rachie ma trezeam la 5 dimi, fie vara, fie iarna si-o luam la sanatoasa timp de o ora - doua, in functie de vreme. Atunci m-am simtit super bine. La sala, si-acolo imi place, am totul la botul calului, dar imi trebuie o motivatie , eu ma urnesc mai greu .
Madutza, ce-ai mai facut cu Orlando, s-a rezolvat?
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.