Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Xandra acu' il arhivez si ti-l trimit, sa vedem daca merge

Anda din cate stiu Dordia s-a mutat si n-are net acasa...nu stiu insa de ce nu intra de la sv, poate nu are cum, habar nu am
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Chiar ma gandeam si eu deunazi la Dordia, Ela si la cuscra-mea Mandy, ca nu prea au mai dat pe aici! Ma mai gandeam si la Ionikka si la Soandso !Ce-or mai fi facand !??! Sper sa fie bine, sanatoase voioase impreuna cu copii din dotare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Intru repede inainte sa ma apuc de teme. Pana acum am bagat o tura de piata deja.

Nati vorbeste binisor in propozitii, ma mira ca a progresat rapid; greu i-a fost pana i-am dezlegat limba si a trecut de la 5-10 cuvinte la mult mai multe.

Madutza felicitari pt progresul rapid cu olita! Super ca a invatat cand a vrut el, nu te-ai chinuit luni de zile cu el.
Vor mai exista scapari. Pampersul de noapte se va elimina de la sine, attunci cand il gasesti uscat timp de vreo saptamana. La Silvia evenimentul a fost pe la 3 ani. Pampersul de zi pe la 2 ani si 3-4 luni.

Anda bravo pentru efortul mobilizator cu sportul! Aici m-ai prins si pe mine, mi-ar face bine niste miscare organizata (singura forma de sport care mi-a placut in anii de scoala a fost aerobicul din anul I de facultate). In schimb eu merg pe jos de cate ori am ocazia, de la mine la Unirii, la Universitate, samd. Acum cu kg stau fix pe fix cat mi-as dori, dar asta se datoreaza stresului din ultima vreme.

meems multam de oferta dar nu vreau sa ma descarc pe aici, prefer sa fie un loc unde sa ma inveselesc si sa ma "iau cu altele".

Ina Silviuca a lasat-o mai moale cu perlele, vin mai rar, a cam crescut. Acum e foarte preocupata cum va fi la scoala. Si a vazut ceva film cu sirene la TV asa ca ea si colegele ei de gradi se cred sirene si fac diverse experimente in cada

Nu mi se pare OK mancatul dupa spalatul pe dinti. Spalatul pe dinti schimba ph-ul din acid in bazic. PH-ul acid e intretinut de mancare, in special de lapte si fructe. El favorizeaza cariile si candida bucala (mi-a explicat ORL-ista, nu-i de la mine).

pumba valeu! Dar de ce-i trebuie internare pt cateva carii???

Mergi la inceput

Mie mi-e dor de bb_alinus imi pare rau ca nu mai intra.
Mandy intra din cand in cand pentru ca e foarte ocupata cu serviciul.

Chiar, voi de ce scrieti la colectie?

Eu scriu pentru ca:
-nimeni altcineva nu ma suporta sa vorbesc atata despre copii (majoritatea prietenelor mele+sora-mea inca n-au si nu-si doresc)
-e o atmosfera placuta, ne mai amuzam
-aflu diverse chestii despre copilasi pe care nu aveam cum sa le aflu altfel
-sunt cateva fete in grup pe care in mod special ma bucur ca asa am avut ocazia sa le cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Xandra l-am arhivat deja de vreo 3 ori dar imi da un rahat de eroare...mai incerc si-l trimit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madau, fisierele video sunt deja comprimate, nu-ti mai ajuta la nimic sa mai incerci inca o arhivare, e posibil sa iasa chiar mai mare decat fisierul de start. Incearca sa-l trimiti asa cum e, nu stiu exact care e limita la trimis fisierele pe YM dar pe mail sigur nu poti trimite mai mult de 10M (pe gmail parca au marit limita la 20M, dar oricum probabil nu te incadrezi...)
Incearca mai bine sa folosesti un server pe care sa urci fisierul si de unde sa poata apoi sa fie downloadat... Ceva de genul http://www.easy-share.com/ (limita acolo e de 100M, daca e mai mare atunci trebuie sa mai cautam...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, fix din acealeasi motive ca si tine!
Intrebarea e cum sa procedez corect cu spalatulo seara pe dinti? Adica ea se spala sau nu pe dinti - pe mine mai nou nu ma lasa, doar mozoleste ea ceva pe acolo, dupa care facem baie, ne imbracam si papa bibele d elaptic, dupa care imediat zice nani si trebuie s-o bag in patut la nani. No way s-o mai duc la spalat pe dinti si altele. Ceva sfaturi?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Pai mutati spalatul pe dinti la sfarsit. Oricum, pe termen lung asa e corect si asa trebuie sa se intample, nu?
Va organizati voi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noi aveam la un mom. dat rutina de seara asa:
- baita
- laptic
- poveste
- nani. Ar fi incaput lejer un spalat pe dinti dupa poveste, din pacate pe atunci nu executam manevra asta.
Acum avem si noi poveste, baita, dinti, laptic, nani si nu mai merge sa mutam spalatul pe dinti...

Cred ca va trebui sa revenim la varianta initiala, sa rupem adormitul de laptic (de fapt asta e marea problema peste tot, vad) si sa-l legam iarasi de poveste, intr-adevar e mai corect asa...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madau, nu te mai stresa cu arhivatul, nu merge, asta e!
si-asa esti tu incarcata de treburi, te mai insarcinez si eu!
las-o balta, oi vedea eu ce-oi face. te rog.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput