Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda, a mai venit nic cu vreo propozitie noua?
Cand sunt suparata imi place sa vb de copilasi iar Nichita e unul din febletile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nicio propozitie noua cred ca urmatoarea prop. peste o luna....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lavi, la ce dr. mergi la eco mamara? ca si io tre sa o fac, am amanat-o cu alaptatul dar acum e musai si ar trebui sa ma grabesc. dar nu stiu unde sa o fac, ca n-am chef sa dau peste v-o sictirita de ecografista.
mandutza, imi pare rau ca te-au lasat in ceata :(. bine ca te duci la doctorita ta intr-un final.
mada, da' cu raceala cum mai stai?
asa... sa-mi aduc si eu contributia
eu zic ca e f important ce vrei tu de la relatie si asta ar trebui sa iti determine atitudine viitoare.
mie una, faptul ca ti-a zis ca e confuz in sentimentele pe care le are fata de tine mi se pare santaj curat, adica da-te tu peste cap pt mine si eu ma mai gandesc, poate-mi revin sentimente mai calde. poate nu, dar portita e deschisa... slugareste tu ca poate o sa-mi convina.
bine, eu sunt mai radicala, pt mine in dragoste e ori laie ori balaie, dragostea nu-i cu conditionari.
da, faci concesii, ambii parteneri le fac, dar nu in privinta lucrurilor majore (bine, ceea ce e extrem de important pentru cineva poate sa fie un nimic pentru altul). noua ne-au trebuit 7 ani inainte de a ne casatori pentru a ne pune de acord asupra problemelor majore. (de ex, el voia copii - eu nu, si mi-a luat ceva timp sa-mi schimb opinia)
da, e ok sa faci concesii, pana la urma eu am hotarat sa trec cu vederea perechea de sosete lasate-n usa de la baie, el trece cu vederea ca-mi fac morman de haine peste cosul lui cu sosete curate etc. nimeni nu-i perfect.
dar sa faci concesii de genul teatrului pisicit mie mi se pare f mult, eu n-as putea sa fac asta oricate avantaje as avea. m-as nega pe mine si as fi totalmente nefericita.
sunt convinsa ca vrei tot ce-i mai bun pentru miruna si ea are prioritate, dar trebie sa vezi ce vrei si tu si ce-ti poate oferi si el. si un copil cu mama si tata casatoriti, dar cu unul din parinti nefericit si cu unul absent nu cred ca e situatia cea mai buna pentru copil.
totusi cred ca ceva consiliere psihologica n-ar strica, ca vad ca dialogul cam lipseste - "eu sunt aici, dar n-am ce zice...in afara poate de faptul ca m-am chinuit toata ziua sa fac planuri ce si cum sa facem, iar al meu barbat e inca la servici, cu nasu' bineinteles"

o si sa-ti fie bine, si tie si miruniciului.

PS: atitudinea mea nu e feminista, eu am intalnit si situatia inversa si nu e cu nimic mai fericita.
PPS: si eu cred ca ar fi o idee buna sa plecati cateva zile undeva, fara telefoane si fara nas.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lavi - de ce esti suparata?vesti nu bune de la timisoara?
madutza -sanatate si cauta un ecograf particular, sa te mai linistesti pana joi si stii cel putin in ce ape te scalzi -esti /nu esti gravida.
anda - la apel ,dau raportu- miscare pe treadmill 30 min/8 incline/speed 3.7
madau - fa-ti timp pt voi, stii zicala aia ca femeia trebuie sa fie mama ,sotie si c... in pat? nu vrea al doilea copil pt ii e frica ,acum nu aveti timp, dar cu 2 copii nici atat ,mai ales ca tu ai avut probleme. ii e teama.nu mai aduce in discutie copilu nr 2 si ai sa vezi ca v a veni de la sine. bafta.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda sa ne tii la curent cu viitoare evolutie lingvistica fulminanta a lui Nic!

corap iti scriu pe Gmail.

pumba iti dai seama ca nu-s bune... nu mai intru in detalii ca va ajung pb voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... painea nu-i pb, p-asta mi-a taiat-o un doctor pe la 3 ani.
azi am mancat o felie dupa vo saptamana fara. dar mananc cereale la md (cand apuc sa mananc md ...)
la mine pb e DULCIURELELE si CIOCOLATA si LENEA.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, noaptea trecuta a fost mai bine, in sensul ca Rianna s-a trezit undeva pe la ora 4 cred, dar a plans fara sa (reuseasca sa) se dea jos din pat, si in consecinta a adormit la loc fara asistenta. A dormit dusa pana la 8:30 (ca aseara s-a culcat tarziu, abia pe la 11 a adormit). Deci... o noapte mult mai buna decat ultimele, iar noi ne simtim oarecum mai odihniti.

Madau , putere si

Lavi, si pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Salutare!
Sint pe mare graba, fata mi-este bolnava cu febra mare de vreo doua zile, nu mai dormim de doua nopti fiindca tuseste ca un magarus, o doare in gat, am fost la dr. si i-a luat exudat faringian si asteptam rezultatul, pina atunci ii dau tylenol la 6 ore sa-i scad febra.
Joi imi vin neamurile din ohio si nu stiu cind o sa-mi fac cumparaturile, mancaricile, curatenia, ca numai dupa fundul fetei stau, nu am mai dus-o la cresa. In fine, astea sint fleacuri care vor trece, am citit rapid ce s-a scris si era mult prea important subiectul, asa ca imi dau cu parerea, sint cam obosita si fara vlaga , sper sa nu te confuzez Mada mai rau!

Mai intai de toate, ca sa nu dau curs interpretarilor gresite, eu sint o feminista convins. Adika daca unu’ ar veni la mine batut, fara o mana, un picior, cu capul spart, l-as intreba cum de le mai are pe celelalte, deci tot femeii i-as da dreptate.
Asta nu are nici o legatura cu faptul ca-mi iubesc barbatul la nebunie, il respect, il ador si consider ca nu exista om pe planeta asta cu care m-as putea (sau mai degraba m-ar) intelege mai bine.

Mada - tu, – pe linga faptul ca esti frumoasa, sexoasa, spirituala, gospodina, mai esti si desteapta. Daca le-ai exclude pe cele dintai si ai ramine cu ultimul, tot ai avea cel mai mare atu , fiindca o femeie desteapta este o femeie puternica! Sa iesi dintr-o relatie este simplu; sa stai este mai greu, fiindca trebuie sa duci o lupta acerba.Iimi scot palaria in fata femeilor care stau si lupta, fiindca nu-i usor.
Fara sa-l scuz in nici un fel, cred ca sotul tau are ideea asta fixa mai demult, nu i-a apartut asa, peste noapte, ceva l-a deranjat si de aceea i-a luat mult pina sa redea ceea ce simte. Poate ca si el a fost surprins de felul cum gandeste. Nu spunea ca “ este vanatorul iar tu asistenta sau mana lui dreapta “ ?, deci sinteti o echipa care trage impreuna, gandeste frumos si responsabil ( ca el este intretinatorul de familie si isi ia in serios rolul ). Poate se simte in pericol fiindca tu ai preluat fraiele casei, vede ca te descurci bine singura, si nu–si mai vede rostul , multi barbati se simt umiliti atunci cind vad ca se inverseaza rolurile in familie ( altii, in schimb, se simt confortabil).

In orice caz, eu una nu as renunta sa lupt , si as lupta din rasputeri. Si daca el merita, as face si compromisuri, m-as si umili pentru ca familiei mele sa-i fie bine - si implicit mie, caci fericirea cea mai mare pentru o mama si o sotie este sa-si vada familia aproape de ea.
Nu vreau sa minimalizez gravitatea gestului, sigur ca marturisirea lui te-a scos din circuit si simti ca-ti fuge pamintul de sub picioare, poate simti ca tot ce-ai cladit s-a darimat odata cu aceea afirmatie dureroasa si nu mai stii pe ce drum sa apuci, dar cand v-ati luat a fost la “bine si la rau” ; fi tu cea care ii intinde o mana – daca consideri ca merita - fi tu cea care ii pastreaza Miruniciului pe taticul ei. Crezi ca vei gasi altul mai bun? Se poate. Dar ce faci cu fata? Nu este pacat sa o tarasti si pe ea in mocirla unui divort si a unei separari?
Si in fond, pina la urma, trebuie sa stii clar pentru ce lupti; ca sa dovedesti ca ai dreptate ( ca tu esti cea care munceste, trage si el are timp de ganduri si prostii, dar cu dreptatea mori de foame) sau sa-ti salvezi casnicia.

Si chiar daca nu te pot consola prea mult - desi tare mi-as dori! - in lume sint situatii mult mai grave ( desi, intotdeauna situatia si problema noastra ni se pare cea mai grea, cea mai delicata) gandeste-te ca putea fi mai rau; sa te insele, sau sa fie betiv, sa te bata, sau sa fi fost implicat intr-un accident de circulatie si sa fi lovit mortal pe cineva, Doamne- fereste! , eh, ce faci atunci, il lasi fiindca o sa-si petreaca urmatorii 20-30 de ani in puscarie? sau daca el ar fi cel lovit si ar fi paralizat de la brau in jos, l-ai abandona?
Ideea este ca nu mai poti intoarce timpul inapoi, o sa fii ranita pentru o buna bucata de vreme si o sa planeze multe suspiciuni in relatia voastra, dar cel putin salveaza ce a mai ramas, si eu cred ca a ramas destul incat sa fiti iar o familie fericita, ca motive intemeiate sa nu va intelegeti, nu aveti. Este adevarat ca venirea pe lume a unei copil aduce multe rasturnari de situatii, dar o sa treaca si perioada aceasta. Iar in ceea ce priveste cel de-al doilea copil, gandeste-te la rece si fii sincera cu tine , crezi ca in conditiile date, ai mai face fata?,nu esti destul de prinsa cu altele? , lasa timpul sa mai treaca putin, si o sa vine si surioara sau fratiorul lui Mirunici', daca asa va fi sa fie.
Barbatii sint precum copiii ( cu exceptia ca cei dintai au carnet de conducere si salarii ) daca-i atingi si ii certi, fac si mai rau si sint mai inversunati, dar daca le vorbesti frumos si ii alinti, pot fi domoliti. Intr-o stare de stres, cearta si luatul la rost ar contribui si mai mult la inrautatirea situatiei. Este o atmosfera tensionata acum, poate ca te simti fara puteri, epuizata si gandurile de toate felurile nu-ti dau pace. Asa cum au sugerat fetele, poate ca o iesire in doi ar fi ceea ce va lipsea, poate chiar si un colt de tara, uitat de lume , ar fi ideal , nu neaparat undeva “ in lume”.

Ai procedat bine ca ai spus ce ai pe suflet fiindca uite, ai atitea pareri si sugestii, poti sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine, de multe ori cind sintem implicati intr-o situatie nu mai vedem lumina de la capatul tunelului, desi ea exista, intotdeauna.

“Barbatul este capul , femeia este gatul; iar capul se invarte in directia gatului" ; o femeie poate sa invarta barbatul in directia in care vrea ea, daca are si “sculele” necesare; rabdare, tact, perseverenta. Eu sint convinsa ca vei reusi!
.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata.
Dupa ce m-am chinuit doua luni sa il determin pe fi-miu sa adoarma singur, dupe un ritual bine gandit si stabilit, si tocmai cand credeam ca am reusit, s-a dus totul de rapa...De la iesirile des impreuna pe parcurcul carora, din motive de spatiu, Titi a dormit cu noi in camera si cumulata cu pasiunea pasagera a lui George de a dormi cu copilul in pat, s-a terminat, Titi nu mai adoarme decat pe canapeaua din camera lui cu unul din noi langa el. Nu ar fi o asa mare problema dac ar adormi repede, insa de cele mai multe ori asa ii ia cel putin 45 de minute sa adoarma ca sta de joaca, de fapt asta a fost si un motiv pentru care am inceput sa il dezvat de adormitul impreuna; se lua cu joaca si ii fugea somnul. Un alt dezavantaj este ca, daca se trezeste noaptea, doreste sa reluam ritualul de adormire, cu unul din noi, neputand sa adoarma singur.
Am incercat sa il dezvat iara dar plange pana vomita, de la un punct nici macar prezenta mea in camera nu il mai linisteste. Nu vreau sa il traumatizez dar nici sa ii conditionez somnul de prezenta cuiva langa el...Cum ati procedat voi?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat
Dupa ce m-am chinuit doua luni sa il determin pe fi-miu sa adoarma singur, dupe un ritual bine gandit si stabilit, si tocmai cand credeam ca am reusit, s-a dus totul de rapa...De la iesirile des impreuna pe parcurcul carora, din motive de spatiu, Titi a dormit cu noi in camera si cumulata cu pasiunea pasagera a lui George de a dormi cu copilul in pat, s-a terminat, Titi nu mai adoarme decat pe canapeaua din camera lui cu unul din noi langa el. Nu ar fi o asa mare problema dac ar adormi repede, insa de cele mai multe ori asa ii ia cel putin 45 de minute sa adoarma ca sta de joaca, de fapt asta a fost si un motiv pentru care am inceput sa il dezvat de adormitul impreuna; se lua cu joaca si ii fugea somnul. Un alt dezavantaj este ca, daca se trezeste noaptea, doreste sa reluam ritualul de adormire, cu unul din noi, neputand sa adoarma singur.
Am incercat sa il dezvat iara dar plange pana vomita, de la un punct nici macar prezenta mea in camera nu il mai linisteste. Nu vreau sa il traumatizez dar nici sa ii conditionez somnul de prezenta cuiva langa el...Cum ati procedat voi?
Mihaela

vlad doarme singur de la 9 luni. incepand de pe la 1 an, ia biberonul, zice la toata lumea nani si se duce la culcare.
ei bine, aceasta poveste frumoasa ar trebui de fapt spusa la trecut. de sarbatori au venit finii nostri la noi, motiv pt care a trebuit sa dormim cu cupilul in camera.
de atunci nu mai doarme singur, ma dispera! trebuie sa stau cu el in camera pana adoarme, si, vorba mihaelei, timp de 45 min, o ora! asta pentru ca nu e obisnuit sa doarma cu cineva si se foieste la el in pat de te innebuneste pana adoarme.
nici eu nu stiu ce sa fac, daca-l las plange de se invineteste.
pareri, solutii?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput