Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
corap spune:
mada, tin pumnii sa se rezolve situatia cat mai repede si cat mai bine
in alta ordine de idei, mihaeluto, zi mama - organizatoare, unde facem intalnirea aia vineri?. ca joi i-am dat liber lu' barbat-mio la iesire cu baietii, asa ca musai vineri tre sa ies si io, nu de alta, da' sa nu-mi ramana dator
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
corap spune:
nici andrei nu mai adoarme singur de cand l-am mutat in patul mare - bine, cu cateva exceptii - o data cand eram singura acasa si trebuia sa-i adorm pe amandoi, si a inteles civilizat ca mama tre sa o adoarma pe anais, si o data cand m-a trimis el la anais ca "ana piinge"
dar la mine nu-i asa pb, ca in general adoarme in 10 minute cel mult -avantajul faptului ca nu doarme la pranz e ca seara cade lat - are muzica buna in camera, chiar imi place.
si andrei avea tendinta sa se joace, da' l-am amenintat ca plec si s-a potolit.
chestia mai ciudata e ca nu vrea sa-l ating, daca am o tentativa de imbratisare imi spune "nu p'ace mana, adii nani nu mana"
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
anda77 spune:
aha, deci situatia se rezolva la madau. super, ca si asa ne-ai bagat pe toate la ganduri. nu numai ca ne-am gandit mereu la tine (sa stii ca pe mess, nu nummai pe forum, toata lumea se gandea cum ar fi mai bine sa faci tu:)), dar fiecare si-a facut diverse introspectiuni legate la propria viata amoroasa:)) sau cel putin si-a pus niste semne de intrebare daca totul e in regula:), chiar daca raspunsul a fost pozitiv.
deci madau, to do list: camasi, sex, camasi, sex, camasi, sex. succes, hai ca se rezolva mai simplu decat parea
intalnirea este vineri sau sambata?
io as prefera vineri, daca nu-i bai.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Referitor la intalnirea de vineri eu propun zona Dorobanti, cafeneaua Ambiance, ca au canapele misto si se sta comod plus un frappe demential, sau Belle Epoque ca au si mancare, dar cum mai toata lumea e la cura cred ca nu are sens sa ne chinuim si sa salivam pe langa farfuriile oamenilor care manaca fara griji. De asemenea in zona ar mai fi Turabo Cafe, nou deschisa, dar mi s-a parut pricvind prin geamuri ca e cam stramta, cu scaune cam incomode, BT Cafe, White Horse, unde de regula se manca foarte bine, aspect de neglijat, pe vremuir se iscau petreceri pe nepusa masa, dar nu am mai fost ce multa vreme.
In aceasta zona avem sansa sa fim forografiate si sa aparem in reviste de scandal. Deci cine vrea sa pastreze "low profile" sa zica sa o camuflam cu ochelari si palarie.
Ora de intalnire 19.00.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
banuiesc ca stiti ca acum cateva zile s-a deschis in romania prima cafenea hard rock cafe din romania, super cafenele peste tot. este in herastrau, in fostul local miorita, pe kiseleff. vreti sa rezervam acolo? io oricum vreau sa ma duc in we, daca nu cu voi, cu aLTI prieteni.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
bun si ambiance. la white horse, din pacate, nu se mai nasc demult petrecerile de altadat.
si io votez fara mancare. dar cu diverse produse alcoolice si nonalcoolice delicioase
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Ma bucur ca se rezolva cu happy end povestea Madalinei.
Intalnire - mie mi-e indiferent locul, mai ales ca nu garantez 100% ca vin.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Bunn daca lumea zice ca ii e indiferent si se vrea fara papita ce alegem......Ambiance? Hai sa ne mobilizam astea trei care bantuim pe aici.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Bine la Ambiance, dar nu are metrou pe langa. Dar nu cred ca vine lume cu metroul..sau vine?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!