Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 21
camelia_daniela spune:
Hello!
Madau, ma bucur ca ati stat de vorba si ati lamurit "problemele"! Eu va tin pumnii si sper sa se revolve si sa va regasiti linistea si fericirea in familie!
Am luat si eu rezultatele la analizele Dariei si au iesit bine in principiu. Sideremia a iesit sub limita inferioara si tre' sa bagam iar suplimentare de fier si restul sunt ok (ca, mg, trigliceride, colesterol, ASLO)! La exudat tot a iesit panarama aia de stafilococ!
Oare e posibil sa ii cada parul de la lipsa de fe?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
corap spune:
ambiance-i ala de pe calea floreasca, nu? sa nu fac confuzii. eu vin cu metroul + piciorul
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
corap spune:
cami, ce ma bucur ca sunteti ok. huo, stafilococul.
daca nu v-ati prins, eu dorm acum, ca azi-noapte iar am avut show cu ana, si gabi nu putea sa se trezeasca... asa ca acum am lasat cupiii la gigi si eu m-am cufundat in dormitor. acu' vad ca-i scoate afara
Mihaelutat spune:
Ambiance e pe Radu Beller, de la piata Dorobanti inspre Calea Floreasca. Corap la ce statie de metrou cobori? Ca vin eu sa te iau cu masina. Vecina Noki mergem cu o masina amndoua?
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Hello!!
Madau ,deci tre;' sa ma pregatesc si eu de divortz :"))) ,glumesc ,la noi sta treaba cam la fel ,pe domnu' meu il supara aceleasi lucruri ca si pe cuscru dar al meu e mai tolerant ,a zis ca el pentru familie trece peste orice ,sa vedem pina cind ,la noi e cam jale cu sexu' ,el venind numai dupa 23:00 acasa iti dai seama ce chef mai am ,copilul abia adormit dupa o zi de frecus ,eu facuta baita ,cu ochii-n gura de somn la tv dar sper sa-mi revin curind din starea asta si sa-i dau mai multa atentie!
La intilnire sigur nu am cum sa vin ,joi o sastea mama cu baiatul sa merg la gineco unde o sa pierd ceva timp deci vineri e exclus sa mai apelez la ea mai alea ca e sor'sa in vizita pentru vreo saptamana :((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
corap spune:
pai cobor la orice statie daca ma pescuieste cineva de-acolo
Mihaelutat spune:
Corap la Stefan cel Mare iti e ok? Ca vin eu la metro si te pescuiesc. Daca ai alta ruta zi o statie si vedem cum facem.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
vineri la ce ora?
deci:
eu
corap
mihaelutza
noki
miri?
xandra
pana acum
cine mai vine?
cine face rezervare pentru masa vineri. sau mese dk suntem mai multe.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mitzo, nu stiu zau cum ne organizam vineri, pentru ca eu am uitat un mic amanunt: mama are o potentiala petrecere si cum e odata pe an acest eveniment, nu am cum sa-i zic sa nu mearga. Deci sunt la mana lui Adila. Pe care cel putin acum imi vine sa-l strang de gat!!!!
Maduzta- tinem pumnii la ginecolog!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!