Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra eu zic ca problema mea sa fie un semnal de alarma ptr toata lumea, si nu glumesc aici, sunt absolut convinsa ca de fapt marea si reala problema a fost sexul...apoi restul au venit in completare, ca sa fie mai multe motive, sa dea bine la "public". Nu ca ar fi un real motiv, peste care nu poti trece faptul ca nu ai camasa calcata. Ma bucur ca al tau e mai tolerant, si al meu a fost...dar uite ca odata si odata a intarcat balaia. Multumesc lui D-zeu ca mi-a spus si nu si-a gasit vreo demoazela care sa-l multumeasca, tot e bine. Ceea ce-mi intareste convingerea ca totusi se mai poate repara ceva. Ai grija, stiu cum e sa-ti pice ochii in gura de somn, si dupa mancare, gatit, alergat dupa plod, nu vrei decat un dus bun si o perna sa-ti pui capul, dar uite ca mai avem inca un "copil" in familie si tre' sa-l multumim si pe el

Cu intalneala, nu promit nimic, daca pot fac tot posibilul sa vin si eu la o barfa mica. Pana la ce ora preconizati sa stati? Mi se pare cam greu de ajuns de unde stau eu, trebuie sa tai tot Bucurestiul...si la ora aia e cam dezastru...dar incerc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la stefan cel mare e ok, adica tot acolo coboram si s-o iau per pedes. io vin sigur

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Intalnirea e la ora 19. asa am propus eu si nu m-a contrazis nimeni. daca aveti alta propunere de ora e ok.
daca vreti in Dorobani la Ambiance sau la orice alta locatie din zona fac eu rezervare ca trec pe acolo in drum spre casa.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mada, pai nu veni cu mashina. daca vrei sheruim un taxi, adica il iei tu si ma pescuiesti din drum. si nici nu-ti mai bati capul cu parcarea.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Ok Corap. Deci te pescuiesc de la Stefan cel Mare si te depun tot la Stefan cel Mare la plecare. Iti dau pe pm mobilul meu sa ne gasim in ziua cu pricina.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corap, in caz ca pana la urma nu te potrivesti cu nimeni cu masina -ceea e putin probabil, dar zic si io - sa stii ca f aproape este statia Aviatorilor, NU Stefan cel Mare. de la care meeeergi de behai. Pe cand de la Aviatorilor in maxim 10 minute ai ajuns.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Bai fetele stie cineva sa schimbe subiectul ca amev deja 22 de pagini. Eu habar nu am deci nu ma bag.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mada ,ai dreptate ar trebui toate sa incercam sa le dam mai multa atentie ,la ei chiar daca nu recunosc ,sex-ul e pe primul loc iar noi dupa un copil nu mai avem chef ca inainte ,am o gramada de prietene care trec prin asta ,eu am incercat sa fiu altfel dar oboseala nu-mi da voie ,poate daca as munci ,m-as detasa un pic de rutina si frecusul de acasa ar fi mai bine dar curind nu se poate ,pina nu duc baiatul la gradi .
Iti tin pumnii sa rezolvati problemele fara sa ajungeti la despartire !!

Azi am fost la Altex sa -mi iau televizor (lcd),il iau in 20 de rate cu dobinda 0% ca nu-mi dadea mana momentan sa dau 40 de milioane pe el ,sint tare bucuroasa ,maine cred ca mergem sa-l luam

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza, sa-l amortizati sanatosi!!!

Cami, ma bucur ca e bine Daria. Cat despre monstrul respectiv, va disarea si ala pana la urma!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Poftiti la subiect nou

Mergi la inceput