Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ina, poate e vreo boala a copilariei, ca si astea vin cu febra mare. Pupam Rachelina fierbincioara.

Cami, bine ca Dariuca e bine. Tinem pumnii sa scapati si de crocobaur.

Tania, sa fie sanatos Che si sa uitati de episod. Bine ca n-au ramas sechele de nici un fel la inimioara.

Feliiiii, m-a prins si pe mine febra triburilor. Da' rau de tot. Tu mai joci??? Imi amintesc cand ziceai tu ca fugi la triburi, pe-atunci habar n-aveam ce-s. Acu' stiu. Nu ma culc pana nu mai verific situatia si la fel, dimineata, sa mai dau vreo comanda ceva. Sper sa nu ma fugareasca sotzu' cu noua mea pasiune, cu tot.

Am fost duminica la teatru cu Alex. Tura asta n-am mai nimerit-o prea bine (Ioana, n-ati pierdut nimic ). Au fost multe masti,o gheonoaie urata, scorpia la fel si cu efecte speciale gen tunete/fulgere care-au tintuit plodul in scaun. So, data viitoare intreb daca e spectacol potrivit pt. 2 ani, ca asta a fost pt. muuuult mai multi ani.

Ne gandeam sa mergem la dansuri. Cica primesc copii de la 2 ani, am si vorbit cu instructoarea. Poate facem duminica o incercare.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput