Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 18
anda77 spune:
corap, doamna cu 2copii:), eleva mea de la grupa de miscare, io ma duc la sala, dvs ce faceti? ati mai facut ceva? ca ati inceput placut prin a-mi raporta, dar vad ca v-ati lasat pagubasa cu contorizarea. cealalta eleva a mea, colega de la servciiu, trage chilu azi desi sta langa sala unde ma duc ca cica nu si-a facut tivul la pantalonii de trening care ii sunt lungi:)))si altii n-are:)
in schimb la masa de pranz si-a luat legume fierte cu gratar de pui, sub privirile mele agere:)
sa vad poimaine daca mai inventeaza altceva ca a promis ca-si face tiv:))
meems, cum a fost noaptea asta cu rianna? tot intre dormitoare?
cuscra, s-a mai linistit rachelina? ce se mai intampla pe-acolo?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Xandra eu sunt aici, dar n-am ce zice...in afara poate de faptul ca m-am chinuit toata ziua sa fac planuri ce si cum sa facem, iar al meu barbat e inca la servici, cu nasu' bineinteles.
E clar, relatia noastra se va duce dracului din cauza lui, trebuie sa-l convoc la o discutie ca nu se mai poate. Iar m-a bufnit plansul ca o proasta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
eu o tin pe a mea. stiu ca e de patriarhat atitudinea dar asa cred ca se rezolva problema de fata. un wk in 2 in care nici sa nu deschizi subiectul sensibil, doar sa-i canti in struna cu tinuta de rigoare.
Madau lasa plansul. lui Marius nici nu-i trece prin cap ca tu te dai acum de ceasul mortii.offf prea iti pasa de toate.uita-te la un film de dragoste, o comedie romantica, o comeddie neromantica, nu stiu ce altceva ti-ar ridica moralul.
lavi02 spune:
Eu sunt pe aici dar prinsa pana peste cap cu temele, examenele si studentii. Plus necajita cu ale mele familiale.
Multumesc tuturor pt gandurile bune .
pumba am noroc cu Silvia ca e foarte dornica de prietene si de companie asa ca ii face unele concesii lui Nati (ca e mai mica si nu-i asa priceputa la toate cele) numai ca sa aiba cu cine se juca. Se mai si cearta, se mai joaca si separat dar parca se joaca mai mult impreuna, in buna intelegere.
Interesant si instructiv subiect cu casniciile; si eu ma cam simt cu musca pe caciula ca mi-am cam neglijat sotul de cand cu pb cu tata, nu-i a buna.
madau am si eu un amendament, ref la nasul tau: daca toata ziua esti la munca si afaceri si dai banii in casa dar in rest iti faci fel de fel de mofturi in afara familiei (gen scufundari samd) nu mi se pare ca esti asa om de familie: da, te achiti de datoria materiala ca sa zic asa dar... parca timpul petrecut impreuna e mai valoros.
Ce cred eu ca ar trebui - sa-l delimitezi putin de atitudinea asta: (muncesc toata ziua, aduc bani in casa asa ca familia e cazul sa fie multumita iar eu sa-mi vad de ale mele), sa-i zici: eu cred ca muncim prea mult amandoi, hai sa mai amanam o luna cu apartamentu' si hai s-o taiem amandoi vreo saptamana la Paris sau unde vreti voi. Sau chiar si cu copilul, toti 3, sa impartiti 7 zile 24h/24 responsabilitatile de parinti; sa fiti o familie 24h pe zi, nu 2 ore/seara. Doar voi 3, nu cu alte familii, sa nu se faca grupul barbatilor la bere si grupul femeilor cu copii si biberoane.
miri__b spune:
hai ca am primit asta pe mail . e in ton cu subiectul.
DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e
tarziu. Cred ca ma voi duce in pat."
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru
cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar,
pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea
pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat,
calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la
loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe
bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o
notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si
ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le
pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."
"Sunt pe drum," raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a
doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a
doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
just...Minunat!
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in
particular," Ma duc in pat."
Si o si face ... fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai
mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai
repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca
pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
SI APOI DUCETI-VA IN PAT!
corap spune:
andache, aici sunt, n-am mai dat raportu' ca azi am fost pe drumuri si azi-noapte m-am trezit din ora-n ora, asa ca-s cam vraiste.
azi sport=0, da' am mers mult cu picioru' prin oras (vo 3 ore). in schimb maine ma duc sa-mi fac abonament la sala, ca am pus mana pe ceva bani si noaptea asta-i randul meu la nani, e gabi de garda la copii. dpv alimentar stau binisor - inca rezist sugar free.
xandra, sa stii ca m-am intrebat daca am facut bine ca l-am pedepsit atunci pe andrei. ma feresc destul de mult sa-l pedepsesc pentru fapte in legatura cu anais, dar atunci chiar a fost nasol, pentru ca am simtit ca m-a testat pe mine - ceva "ia sa vad ce se intampla daca o dau cu capul de mobila" - pentru ca: stia ca-l vad, stia ca doare, stia ca nu face bine. si n-am vrut sa-i arat ca-i merge asa. in rest, de jucat se joaca mult impreuna, au activitati comune, andrei nu face galagie cand doarme ana - eu zic ca sunt pe fagas normal relatiile intre ei. si andrei mi-a declarat odata "p'ace ana. mumoasa ana. popic" (imi place de ana. e frumoasa. pupic (i-a si dat un pupic). sau cand plange sau se loveste anais se duce sa o pupe si sa o impace. sper sa nu mai fie cazul sa-l pedepsesc, ca mi se rupe sufletul.
urmeaza mesajul pt mada, ca sa nu lipsesc cumva , da' ma duc momentan la copii, ca-s calare pe gabi
revin
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Madutza10 spune:
Gata ,m-am intors de la dr ,m-am dus bou ,am venit vaca ,am facut eco la sani ,sint ok si abdominala totala ,colecistu' alungit si nu stiu cum ,ficatul cam ,,obosit'' ,genital apar niste chisturi care pot fi alea inainte de ciclu sau ceva dereglari ,totul in limite pina aici dar timpita de ecografista m-a cam speriat ca vede ceva ce pare a fi sarcina dar nu e sigura ,daca este asa, e prea mica sa se vada ,desi intarzierea aia de Cm am avut-o in decembrie ,ar fi trebuit sa am cel putin 4 saptamani ,pina la urma m-am enervat si mi-am sunat ginecoloaga pe care-am mintit-o ca am probleme mari si tre;' sa ma vada cat mai repede :)) ,m0am chemat joi ,ma baga intre 2 consultatii programate ,ca pina pe 13 februarie cind am eu mor de frica si stres ,scuzati pomelnicul dar sint suparata ,dezamagita dupa o zi de ecografii ,endocrinolog ,m-am intors acasa dupa 6 ore:(((
Miri ,daca vrei sa slabesti eu zic sa faci aerobic o perioada ,apoi dupa ce slabesti fitness
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
lavi02 spune:
Madutzo si eu tre' sa intru in revizie generala, eco mamara trebuia s-o fac din octombrie-noiembrie, inima imi bate ca nebuna, pe la TM am avut tensiune, o prietena rezidenta de cardio zice ca s-ar putea sa fiu anemica si de aici pulsul crescut... sa-mi fac niste analize. Dar n-am timp si nervi acum.
N-am chef de viata si de gatit, mananc prostii si nu ma ingras din cauza stresului... sunt intr-o stare de tensiune cvasi-continua.
Fa-ti un test maine dimineata cu prima urina; daca ar fi sarcina asa mare n-are cum sa iasa negativ.
Ciclu peste sarcina am avut si eu la Silviuk, dar a fost mai scurt (fix 3 zile) si ceva mai anemic decat de obicei.
Oricum e bine sa mergi la dr gineco si daca e vb doar de dereglari.
sanatate multa!
anda77 spune:
miri, sala unde merg este vis-a-vis de cinema aurora, n-ar fi asa departe de mosilor, deci e la intersectia dintre ferdinand(fostul dimitrov) si mihai bravu.
madutza, pana ajungi la ginecolog, mai du-te la alt ecografist pt punctul care s-ar putea sa fie sarcina. altfel n-ai de ce sa fi stresata, inteleg ca esti bine in rest. punctul ala ori e sarcina in evolutie ceea ce ar explica sanii umflati si durerosi de care te plangi, ori e sarcina oprita din evolutie ceea ce ar explica sangerarea ori nu este nimic ceea ce nu explica nimic. zic si io...mai baga o ecografie urgenta maine , undeva, poate reusesti. n-ai vreun prieten pe la vreun spital sa te bage rapid?
corap, bun si mersul pe jos, decat nimic, asta sigur. maine te intreb daca ti-ai facut abonamentul, sa stii. e bine ca ai taiat dulciurile. cu painea cum stam?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"