Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by madau
Io am intrat sa ma plang...sunt bolnava moarta, tusesc de nu mai pot, am febra, abia ma misc, ma ustura gatul de zici ca m-a frecat careva cu smirghel pe el, aseara n-am dormit de rau ce mi-a fost. In rest toate bune si frumoase..
Va pup, we placut
si eu la fel, zici ca sunt un magarus. fara febra, din fericire.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mihaelutat spune:
Vecina Noki nu se poate pentru ca George e in buda la serviciu, l-au sunat inclusiv sambata noapte sa se intoarca la Bucuresti, este problema mare. Iar locul de unde as vrea sa imi iau rochie este indepartat, adica Paris, Roma, Milano, deci la bugetul actual nu se ia in discutie. Oi vedea eu pe unde scot camasa.Partea naspa e ca nici copilului nu i-am luat nimic, astept pe cineva sa vina din Italia sa vad ce aduce.....
Mihaela
album dn Titi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Madaule, deci oarecum am avut dreptate cu nasii. Eu cred ca il influenteaza mult, dar problema e ca nu vad cum sa contracarezi asta. Numai cu atitudine pozitiva din partea ta.Eu insa nu m-as duce sa vorbesc cu nasul, ca e foarte posibil sa-i spuna si in acest caz nu stii cum reactioneaza Marius.
Ce zici de ideea data de mine, un week-end petrecut doar tu cu el undeva departe de tot si toate??? N-ai idee ce bine ne-a prins noua, ca si cuplu, escapada la Viena!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
uau in ce subiect am nimerit!!!
MADAU imi pare taaaare rau ca esti nevoita sa treci prin acest chin.
nici eu nu vreau sa-ti spun fa asa sau invers, doar ca ar trebui cumva sa imbini ce a zis Miri, Mihaela si Anda.
toate au dreptate in felul lor.
eu una, as incerca sa refac casnicia cu un mic compromis din partea mea. dar nici sa stau numai cu botu' pe labe si sa merg in varfurile picioarelor de frica ca-i vin iarasi idei de idei.
intra-adevar poate fi o "criza" trecatoare, la fel de bine poate avea o baza solida pe care poate o veti depasi acum, dar va reveni mai tarziu.
clar nu poti sta cu mainile in san, asteptand ce??? sa vezi daca si ce sentimente mai are pt tine?? pai daca nu comunicati nu ajungeti la niciun rezultat.
ce usor este sa dai sfaturi...eu sunt in aceeasi situatie, doar ca eu sunt cea care sunt in dubii. si pt ca al meu refuza orice comunicare si merge pe ideea de "lasa-ma sa-mi treaca/te las sa-ti treaca" problema este mult prea adanca.
daca de ex avem 1-2 zile cand merge binisor treaba, a treia zi sigur expplodeaza. si asta pt ca au ramas probleme nevorbite, nelamurite, care la cea mai mica disputa inofensiva (gen te-am rugat sa numai lasi sosetele sub masa) revin in atentie. si ca atare ne infierbantam mult peste masura.
si doar se stie ca de la dragoste la ura nu este decat un pas.
am multe ex sa-ti dau si tot cu dilema asya ma confrunt si eu. sunt momente cand "ura" (nu-i chiar ura, dar nici dragoste nu o pot numi) fata de cristi imi intuneca judecata si il balacaresc nu prea religios, imi amplific starea de nervi, supararea is ma gandesc serios la despartire.
STIU CA TREBUIE SA COMUNICAM SI SA NE RAGASIM. si daca nu se poate, (la noi cred cu tarie ca ne putem rezolva problemele) nu pot sta intr-o relatie doar ca trebuie sa fiu in randul lumii cum zice soacramea.
(ei asa au "facut" casa fiecare cu treaba lui si cu amantul/amanta lui)
s-a trezit alex, poate apuc sa mai revin
Joy de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Madutza10 spune:
Fetele ,plec sa-mi fac echo abdominala si la san ,va rog sa-mi tineti pumnii sa nu fie ceva grav sau sarcina ,mi-e tare frica ,pupici!!
Mada ,sa dea Dumnezeu sa rezolvi problema cum e mai bine ,cred ca e bine sa apelezi la nasul tau .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
mandyksch spune:
Dragele mele,
In sfarsit reusesc sa intru sa va scriu una alta si despre noi.
E clar ca nu resuesc sa tin pasul cu voi.Scrieti foarte mult si eu nu as apuca sa va raspund.
Multumesc celor care au intrebat de noi. Suntem relativ bine. Spun relativ pentru ca al meu Kriszti are o problema cu facutul kk. Este constipat.Treaba tine de dinainte de sarbatori. Face kk cu greu si am senzatia ca pur si simplu tine in el si nu vrea sa dea afara. Banuiesc ca este ceva psihologic si nu ii gasesc motivul.
Am incercat Lass Baby-la noi a fost apa de ploaie, ceaiuri laxative, multe fructe, morcov crud. Acum am trecut si la varianta Biotics Baby in laptic. Sper sa se rezolve.
Am citit pe diagonala ce ati mai scris, am citit cu stupoare si cu teama experienta crunta prin care au trecut Che, si nu mi-a venit sa cred cat de putin este intre viata si moarte. Ma bucur mult ca totul s-a terminat bine.Che l-a avut acolo pe ingerul pazitor.
Imi pare tare rau pentru Maya, sufletelul mic si chinuit care a ajuns acum intr-o lume mai buna pentru ea. Parintii nu vor fi niciodata consolati, dar ma gandesc ca pentru ea a fost mai usor asa.Multa putere le doresc parintilor ei.
Lavi, multa sanatate ii doresc tatalui tau si voua putere multa, cred ca aveti o perioada foarte grea si voi.Dar asta e viata, cu bune si cu rele.
Madau, nu vreau sa iti dau niciun sfat, nu stiu care ar fi cel mai potrivit. Banuiesc ca doar comunicand puteti rezolva problema. Si eu constat in ultima vreme ca fuga asta zilnica, munca pana la epuizare ne indeparteaza unii de altii.Nu mai comunicam suficient, suntem prea obositi, facem lucrurile mecanic. Si numaram zilele care trec, ce folos banii pe care ii castigam daca nu apucam sa ii cheltuim, daca nu apucam sa stam unii cu altii. Iti sugerez totusi un week-end doar voi doi, sa aveti timp sa puneti totul negru pe alb, sa puneti in balanta lucrurile negative si cele pozitive din casnicia voastra. Si apoi sa decideti.
Trebuie sa inchei, sper sa pot intra mai des.Chiar daca nu apuc sa va raspund punctual.Dar trebuie sa va spun ca mi-e tare dor de voi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Draga Madau, sa stii ca eu sunt alatauri de tine si te voi sustine ! Sper sa gasiti impreuna calea de rezolvare a problemelor !
Si eu am trecut prin probleme oarecum asemanatoare cu sotul meu! Laurentiu este o persoana foarte putin comunicativa si problemele noastre nu sunt rezovate in totalitate ! El nu a pus niciodata vreun semn de intrebare in ceea ce priveste sentimentele lui fata de mine insa eu pun acest semn de intrebare! El spune ca ma iubeste insa nu considera ca trebuie sa trambiteze lucrul asta,; zice ca atata timp cat are grija de noi sa nu ne lipseasca nimic eu nu trebuie sa ma indoiesc de el; insa eu , ca femeie am nevoie de mai mult decat atat! El nu are ce sa-mi reproseze mie mare lucru - nu-l dranjeaza decat faptul ca ma supar repede, ca tin supararea, ca sunt nervoasa si, ma rog, alte aspecte de genul asta!
Acum incerc sa ma controlez eu sa vad daca se schimba ceva in comportamentul lui - daca da, inseamna ca aceasta e problema si se poate rezolva usor! Eu as fi apelat si la "terapia de cuplu" dar ma lovesc si aici de refuzul lui ... in fine, om vedea! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
xandra28 spune:
WOW, acum am observat in ce subiect tumultuos m-am avantat. probabil ca orice femeie isi doreste, intr-o situatie de genul acesta, rezolvarea ei, insa modul de abordare a problemei tine de fiecare cuplu, de cum sunt fiecare dintre cei doi. daca ar avea rezultatul scontat teoria andei, atunci asa sa fie, daca modul de abordare al mihaelei da mai degraba roade, atunci acolo e solutia.
nu stiu ce sa spun, complicat si deprimant in acelasi timp, sunt convinsa, cel putin in cazul vostru, madau, ca solutii exista.
tin pumnii si sa ne tii la curent.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Multumesc din suflet inca o data, am primit si foarte multe mesaje cu sfaturi, ati fost minunate
Am sa incerc sa mai discut cu el, sa incercam sa punem lucrurile pe un fagas normal, sper ca D-zeu sa ne dea rabdarea si intelepciunea necesare sa reusim sa trecem peste greutati. Eu stiu ca Miruna are nevoie de ambii parinti langa ea, el e mai putin convins de asta (deh..barbat ce poti sa-i zici? ), dar pana la urma ptr ea muncim, ptr ea trebuie sa si luptam.
Am sa va tin la curent cand mai am noutatiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
xandra28 spune:
gata, tacere totala? acu', cand as avea si eu timp de haladuit pe forum? biiiine.......
corap, voiam sa-ti tot zic despre problema ta cu copilasii de-acu 2 saptamani (cred). am discutat cu o prietena de-a mea, psiholoaga, care si ea vrea 2 cupii unul dupa altul si te-am dat exemplu
i-am povestit atunci ce-a patit anais si mi-a spus ca andrei nu trebe pedepsit in situatii d-astea, trebuie stimulat sa se joace cu ea, laudat, implicat in treburile casnice (gen schimbat pampersi), in fine, nu pedepsit.
probabil ca stiai chestiile astea, ti-am zis si eu sa ma bag in vorba
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut