Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 16
Mihaelutat spune:
Mai doresc sa clarific un aspect inainte de a inceta cu oprice comentariu legat de situatia de fata. Nu consider atitudinea mea nici razboinica nici feminista ci una de parteneriat, mergand pe principiul "ce tie nu iti place altuia nu-i face".
Si cu asta basta.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Mada ,imi pare rau ca ai probleme cu sotul ,sper sa rezolvati cumva ,sa-ti fie bine tie si fetei ,nu vreau sa intru in detalii cum ai putea proceda pentru ca eu sint tare ,,rea'' la fazele astea ,la mine nu exista ,,mai ramanem impreuna doar pentru copil desi el nu ma mai iubeste'',eu in momentul asta m-as intreba daca nu cumva exista o alta femeie in viata lui ,sincer nu's de acord cu ce zice Anda ,in cazul meu nu poate fi asa ,mi-am impus de la inceput punctul de vedere vis-a-vis de relatia noastra ,casnicie ,copil ,viitor daca nu se poate comforma sa se duca unde-o vedea cu ochii ,eu nu accept sa cersesc sentimente sau sa astept o minune ,nu accept sa las capul jos ,sa ma umilesc atita timp cat stiu ca n-am gresit cu nimic ,adica nu am inselat ,nu am mintit ,ori ma vrei ori nu ma vrei !In primul rind ar trebui sa-ti spuna exact unde ai gresit si ce-l deranjeaza ,dc a ajuns sa nu mai fie sigur de sentimentele fata de tine,ar fi multe de spus dar nu vreau sa fiu judecata gresit ,eu am o alta viziune despre casnicie ,relatie decat alte femei ,poate nu's potrivita sa dau sfaturi.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
tania-z spune:
Pai NOKI, tocmai de aia vorbim aici de experiente PERSONALE, nu putem generaliza. E normal sa ti se intample, cum s-a intamplat Andei, sa ai tendinta de a considera un comportament opus ca reteta de succes atunci cand un comportament nu a mers. DAR nu e intotdeauna asa. Parerea mea este ca e important sa ramai tu insuti, asa cum esti in situatiile limita si cele in care nu prea iti poti "coafa" reactiile, altfel poate rezulta o relatie/caznicie chinuita cand, peste ani, vei realiza cat efort faci sa mentii ceva placut, pierzandu-te pe tine. De acord, poti slefui din atitudine, dar nu poti schimba temperamentul. De aceea cautam: persoane care ni se potrivesc, prieteni care nu ne acuza pentru ce/cum suntem, iubiri care ne permit sa fim noi insine, sa nu ne cenzuram! E clar ca daca esti directa si dintr-o bucata (nu neaparat feminista) nu ti se potriveste orice tip de barbat, dar exista barbati care sunt atras exact de astfel de femei si de aici pot rezulta cupluri puternice. Eu am exemplul parintilor mei, mama a fost dominatoare si s-a impus mereu, tata asta cauta (desi in job era un om dur, acasa era mielusel) si a rasfatat-o la maxim. Au o casnicie fericita, de mai bine de 30 de ani. Sotul meu nu pricepe, i se pare ca taica-meu "indura" multe din partea mamei mele, se mira cum "suporta", cand pentru el asta e modul de viata pe care l-a dorit si il are, ii place ca femeia de langa el sa fie hotarata si stapana pe situatie.
Noki_Lara spune:
Mitzo, atitudinea razboinica si feminista nu e lucru rau. Ba din contra, poate fi chiar constructiva, depinde insa de la caz la caz!
Da' ce te-ai suparat asa?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
bre, nu e vorba ca cineva, in speta eu, isi schimba comportamentul daca vede ca cel opus n-a mers. ideea este ca nu vreau sa ajungeti sa-mi dati dreptate cu intarziere. eu nu am vazut vreo femeie mai pisica care sa fi pierdut vreo batalie (ma refer la alea oarecum istete, nu l;a toate zdrentele pisicite) pe cand am vazut multe, inclusiv pe mine, femei dominatoare care au pierdut.
da, desigur, vorba taniei, exista barbati care asta doresc, sa stea sub papuc sau, mai bine zis, suporta mai bine decat ceilalti barbati. dar asta simti singura, daca merge sa te intinzi sau nu. plus ca exista femei care nu cauta asa ceva. de exemplu mie nu mi-au placut niciodata barbatii care m-au ascultat fara sa cracneasca, pe aia i-am parasit. iar cu cei foarte independenti trebuie sa te porti cu manusi. daca chiar vrei un barbat determinat, trebuie sa te astepti sa fie determinat in toate aspectele, nu doar in cazurile in care-ti convine tie, ca femeie.
in alta ordine de idei, in calitate de mama de copil, eu cred ca madau trebuie sa faca eforturi sa refaca relatia, sa nu renunte usor ca nu se pune familia de 2 parinti cu familia de un parinte plus unul vitreg. pt copil este complet diferit in cursul dezvoltarii. si cum sa refaca relatia? cu convingeri de genul: este confuz, ia da-l in p...ma-sii, sa vedem ce se intampla? nu cred...
de aceea sfatul meu pt madau este sa zambeasca si sa-i ofere numai lucruri bune, fara sa se astepte la return pt o perioada, eu pun banii mei 100% pe aceasta varianta ca va rezolva situatia.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Of,imi pare rau, va rog nu va certati si nu va suparati intre voi, e clar ca fiecare isi spune parerea dupa cum gandeste, fiecare judeca situatia dupa propriul comportament...eu va multumesc ptr toate sfaturile, ma ajuta sa vad si anumite perspective pe care nu le-am vazut, recunosc.
Tania m-am gandit si eu la treaba cu criza asta de 40 de ani, bine la el nu e cazul ca n-are nici 30 vorba aia, e cam devreme...insa m-am gandit automat la nasul nostru, care anul trecut cand a facut 40 de ani a fost asa de suparat incat nici macar nu si-a serbat ziua, imi povestea Marius ca si la birou a fost cu curu-n sus, nu i-a intrat nimeni in gratii, asa ca e posibil sa imprumute ceva din comportamentul lui. De fapt nu cred, sunt sigura...ptr ca a inceput sa-l idolatrizeze oarecum, in sesnul ca nasul nostru e un tip mai individualist din fire, mai independent, nasa mea l-a acceptat si il accepta asa cum e, el e din asta caruia daca i se pune pata ca vreas a plece la scufundari (marea lui pasiune), se duce isi ia bilet de avion, apoi o anunta pe nasi-mea ca pleaca, ea nu zice nimic. Nu prea ii cere socoteala cand pleaca, cand vine, ce face...dar asta e o chestie intre ei, e treaba lor daca se accpeta asa. Insa am vazut si la Marius o exacerbare a dorintei de libertate de cand cu nasul. Insa nasi-miu are i o parte buna, la el familia e pe primul plan, totul se face ptr familie.
Sincer la treaba cu NASUL..sunt 2 variante:
1. sa incerc sa-l separ de el, ceea ce e cam greu avand in vedere ca lucreaza la el, v-am spus ca-l idolatrizeaza, adevarul e ca e un om care la 30 avea cam tot ce-si putea dori in viata, a pronit de jos si e un tip super inteligent, a ajuns unde a ajuns numai prin munca. Ceea ce e cam rar in zilele noastre. Au suferit toti, dar acum e bine ptr ei. Asa ca Marius tinde sa-l copieze, e un model ptr el, imi dau seama de asta. Plus ca mai exista si oportunitatile de a lucra la el, el ne-a dat o bun parte din banii ptr amenajarea casei, si ne mai daca e nevoie ptr ca-i e dator lui Marius, i-a cumparat un teren pe care va scoate foarte foarte multi bani. Plus ca i-a promis ca la vanzarea terenului ii vor reveni si lui un lot de teren si ceva bani, o suma bunicica. Asa ca din punctul asta de vedere nu va renunta. Mai acum o luna imi spunea ca dupa ce vinde terenul pleaca de aici, ramane acasa...atunci l-am condamnat, acum ma gandesc daca nu e mai ok sa-l incurajez
2. sa incerc sa vb cu nasi-miu si sa-l mai tempereze el nitel, sa-i explic cum sta situatia, si fara sa-i spuna nimic sa-l lase mai liber, eventual sa-l trimita acasa mai devreme, sa-i dea concediu cu forta..v-am spus ca munceste de nebun. Insa e cu 2 taisuri, mi-e teama ca nasi-miu sa nu se dea de gol si sa fie mai rau, sa vina Marius sa-mi reproseze ca nu trebuia sa-l implic, sa spun "din casa", etc...
E greu intr-adevar de luat o decizie...voi ce parere aveti?
Anda ma asteptam ca postarea ta sa sune asa, am avut un feeling ca ai sa ma iei la . Nu ma plang, nu vreau sa ma plang, dar nu stiu ce sa fac si cum sa actionez. E clar ca voi incerca sa merg pe varianta "capul plecat", cu toate ca-mi mananca nervii treaba asta, eu sunt o persoana foarte deschisa si spun lucrurilor pe nume, ori e alba ori e neagra..daca stiu ca n-ai dreptate nu pot sa tac..dar asa cum ai zis si tu si cum stiu si eu, scopul principal e sa depasim situatia, apoi om mai vedea ce si cum. Sper inca ca solutia sa dea roade, adevarul e ca l-am neglijat putin in ultimul timp, Miruna si restul de chestii imi mananca destul de mult timp si energie, asa ca seara nu-mi vine decat sa dorm. Ce sa zic, sper ca si el sa lupte asa cum a promis si sa nu astepte doar de la mine, sau sa nu lupt in van.
Vorbeam mai devreme cu o tipa, psiholog care imi spunea sa-l aduc pe el la o terapie individuala, ptr ca problema e la el, cu indoielile astea
Tot Tania...poate are vreo relevanta ca socra-miu si soacra-mea nu se inteleg deloc, au ramas impreuna numai ptr copil, dar fiecare are viata lui..socra-mea e bolnava de schizofrenie si sta acasa..scora-miu e mai mult plecat cu ale lui, femei, chestii, etc. Vine acasa doar sa-i lase bani, sta o zi apoi dispare inca 2-3. Asa ca n-a crescut intr-un mediu taman ok, n-a prea stiut ce-i aia familie, maica-sa nu prea a avut grija de el, s-a imbolnavit de cand avea el 12 ani si camd e atunci si-a dus aproape singur de grija, n-a avut cine sa-l rasfete ca sa zic asa. Poate si asta cauzeaza nu? Sau poate avea vreo influenta? Ce zici?
Hai ca iar am scris un roman...cer scuze inca o data tuturor ptr acapararea subiectului si a paginilor cu problemele mele...mai las locul si altora, sper ca nu v-am plictisit foarte tare
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Nu sunt deloc suparata, ci doar am dorit sa explic un lucru care in opinia mea a fost inteles eronat.
Suparata sunt ca am un program incarcat, ca mi-a somn, ca am dileme in fata pe care nu le pot deslsi acum si ca nu am rochie de botez pentru data de 9 februarie, nici bani prea multi la dispoziteie si nici timp sa plec la plimbare prin magazine. Cam astea sunt supararile mele de moment. Cu timplu se vor rezolva toate.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Madau lasand la o parte toate sfaturile sau opiniile noastre, tu stii cel mai bine cam ce functioneaza si cat poti sa intinzi plapuma fie cu razboiul fie cu bunavointa. Eu te pup si iti doresc intelepciune si rabdar, si nu in ultimul rand optimism. Sunt convinsa ca toate vor trece si vor reintra pe fagasul normal.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
A se nota: Nu sunt suparata pe nimeni si pe nimic. Situatia data nu are nici o legatura cu mine, singura suparata ar trebui sa fie Madau ca ea trece prin momente neplacute. Eu am dorit sa clarific niste lucruri, din simpla dorinta de a nu fi inteleasa gresit. Tocmai pentru ca exista comportamente si atitudini diferite umanitatea a progresat. asta a fost tare nu?
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina Mitza, io zic ca o terapie prin shopping ti-ar prinde bine, mai ales ca chiar cauti ceva, adica rochie de gala. La Plaza au super reduceri si ti-am mai zis si de magazinul ala din City Mall. Lasa copchilul cu taticul propriu si baga o tura pe la magazine!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!