Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Pumba, Cami, Roxi, multumesc ptr incurajari si ptr ca sunteti aproape de mine
Din pacate problemele sunt mult mai grave, nu tin doar de oboseala, stres, etc...sunt probleme legate de niste discutii mai vechi cu sotul din dotare, au aparut iarasi neintelegeri, sunt si bolnava, si stresata si totul se amplifica. Acum mai nou s-a trezit ca el nu mai vrea inca un copil, sau cel putin nu acum...ptr ca el e foarte confuz in ceea ce priveste sentimentele fata de mine. Va dati seama cum mi-a picat asta, efectiv parca m-a lovit in moalele capului, mai ales ca stie cat de mult imi doresc un frate sau o sora ptr Miru....azi am stat de vorba sa vedem ce e de facut, sa salvam ce e de salvat...insa e tare greu, ptr ca efectiv n-am avut nici cea mai mica idee despre asta, vom incerca, sper sa si reusim. Parca nu mi se intampla mie, parca traiesc intr-un cosmar...imi dau palme si spun ca nu e adevarat. Nu stiu incotro s-o apuc, ce sa fac...nu pot sa cred.
In fine...scuze ca m-am descarcat aici pana la urma, n-am cu cine vorbi, mi-e tare greu. Sper ca DD sa ne fie alaturi si sa reusim sa trecem peste asta IMPREUNA
Pup si scuze daca am dernjat sau intristat pe cineva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Buna seara colectie!
Roxana , eu am nascut prin cezariana dar pot spune ca nu am avut dureri deloc.Mie nu-mi e neaparat ca se opereaza....ma supara ca pierde tura la munca si la tura asta se castiga mai bine, ma supara ca iar va fi in medical si ma supar ca nu ii trece, dar de data asta sper ca va fi difinitiv, adica ultima operatie.Voi ce a-ti facut azi, a-ti ajuns la circ?
Mada , i-mi pare rau ca treci prin asa ceva,incearca sa fii tare si stai de vorba cu el ca sigur veti rezolva toate problemele (finii mei au avut de curand probleme, au ajuns si la psiholog si au rezolvat in mare parte, le-a spus ca marea problema e comunicarea si stresul de zi cu zi). Nu te retrage de pe forum, mie i-mi esti draga si in niciun caz sa nu i-ti fac carare la vene!!!
Camy , ce bine ca nu ii mai cade parul asa rau! Voi ce mai faceti, cum va mai e?
Ieri am fost la mama la curte, toata ziua sa jucat Bia si prin casa si pe afara si azi cine stranuta de zor si tuseste? sper sa ii treaca ca e bleaga rau si ciufuta.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
madau-noi te iubim si sunt sigura ca vei regasi resursele sa te regasesti pe tine/voi.
suntem aici, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
corap spune:
mada, nu stiu ce sa zic, ca in ultima vreme numa' de barbati cu sentimente neclarificate aflu (+ 1 femeie). si majoritatea tot cand s-a pus pb de copil no 2. iti tin pumnii sa-ti fie bine.
joy, eu nu mai alaptez de vreo luna. ca n-a mai vrut. si m-a muscat. si sugea si scuipa cu bolta laptele dup-aia. da' tu tot nedormita esti... pai credeam ca ai luat ceva masuri deja... si ai grija de tine
pumba, pai mai lasa si tu mozzila aia si treci la ie deca vrei paru' oranj
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
corap spune:
a... catutza, cu unghia incarnata, eu cunosc multa lume (cumnata-mio, o verisoara, cea mai buna prietena a mea si un coleg de serviciu). toti cu dureri groaznice, cu unghiile scoase de mai multe ori.
singurul care si-a rezolvat pb definitiv e cumnata-meu, care a lasat unghia sa creasca pana a trecut prin carne - vo 2 luni a avut dureri groaznice, dar a meritat. in fiecare zi cel putin dimi si seara curata locul cu apa oxigenata si punea baneocin pudra. si-atat. dupa ce a trecut prin tesut si a crescut si-a taiat-o oarecum cu colturi si e ok, n-a mai avut nicio pb
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
meems spune:
Madau Nu lua pauza de pe forum daca tu crezi ca noi ti-am putea fi de ajutor. Si cu siguranta vei gasi in noi macar un umar de sprijin daca nu altceva. Poate e ceea ce americanii numesc "the 7 year itch" - parca voi abia ce ati sarbatorit 7 ani de casnicie, nu?
Roxi, Esti o draguta ca ai postat acele articole pentru mine. Le citisem (sau citisem ceva similar) in engleza. Din toate motivele enumerate acolo, nu se prea potriveste mai nimic in cazul nostru, decat poate o unsoara anxietate... Rianna mai are momente cand plange in somn, dar se linisteste singura si adoarme la loc. Problema e cand se trezeste spre dimineata (de obicei intre 6-7) si plange pana e treaza bine, si abia atunci se da jos din pat si vine la noi in dormitor. Deocamdata nu am cedat, nu am lasat-o la noi in pat, si sper sa reusesc sa fiu ferma in privinta asta. Azi-dim. de ex. s-a trezit pe la 6:45 si s-a dus taica-sau si-a stat cu ea. S-a linistit in patutz si-a stat acolo vreo 45 de min., fara insa sa adoarma. Deci unul din noi va trebui sa stam cu ea la ea in camera, intinsi pe jos ca Pumba Sper din suflet sa fie doar o faza; ieri eram si eu super obosita si-mi cautam cararea la vene (vorba lu' Madau), dar azi sunt un picutz mai optimista.
Noki, am incercat sa-i explic, am practicat acel du-te/vino de zeci de ori, de am facut santz in parchet intre camera ei si dormitorul nostru... Nu vrea si pace. Cu cat insist mai mult s-o pun la ea in patutz, cu atat se enerveaza si tipa mai tare si se da mai repede jos din pat sa vina la noi.
Anda, eu zic ca il poti muta linistita pe Nic in pat de adult daca acum nu ai nici o problema cu el in ceea ce priveste somnul. Nu te lasa descurajata de povestile noastre.
catutza spune:
Corap , pentru raspuns. Sper ca la el sa fie definitiv acum sa nu ma ajunga pe la spital pentru asa ceva. Nu stiu daca la el se va putea sa stea pana creste prin carne pentru ca deja la o unghie are puroi (a tasnit intr-o seara dupa ce a ajuns de la munca iar acum ia antibiotic ca sa treaca puroiul pana vineri cand merge la doctor).
Sa va spun faza tare ieri la mama : tata a vrut sa doarma putin si sa pus in pat iar Bia cand a vazut a inceput sa traga de mama si ii spunea " buna pup bunu a bot"
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Madau tre sa pun si eu dusul rece pe tine. si mie mi-a fost pus. sper sa ai rabdare sa citesti pana la capat.acum 3 ani l-am prins pe Sorin in offside.cand l-am intrebat ce l-a atras la ea mi-a spus ca"era tot timpul vesela, zambitoare si plina de viata".nu o sa aiba legatura frazele intre ele. scriu cum imi vine. intotdeauna va aparea una langa Marius care fie din plictiseala, fie ca are bani,il va flata, ii va sugera cu perdea ca ea l-ar trata alfel dc ar fi impreuna. barbatii cedeaza si cand relatia e beton, dar cand are crapaturi.
pe barbati ii derajneaza femeile bolnave, vesnic suparate, nemultumite,stresate.dc vrei sa-l faci pe al tau sa-si aduca aminte de cine s-a indragostit tre sa tragi tare de tine, sa te inchizi. tre sa faci asta 2 sapt-o luna. ia magneb6, vitamine, ceva.
trimite-i sms ca ai o surpriza ptr el si pregateste-i felul lui preferat de mancare. dc e dezamagit de surpriza nu-i pune farfuria in cap, zambeste si spune-i ca vine mai tarziu surpriza.avantajul tau este ca esti frumoasa, ingrijita, arati bine. tre sa-l folosesti. pune-ti parfum seara la culcare, pijama sexi chiar dc ti-e frig.la mine functioneaza camasile scurte de noapte care se ridica singure.
canta-i in struna, compatimeste-l, lauda-l, spunei ca te bucuri ca esti cu el, dulcegarii care chiar dc par prosii sa stii ca functioneaza. spune-i ca arata bine dimineata, ca-i vin bine pantalonii pe fund.sunt lucruri care le stii, si el le stie dar ii fac bine cand le aude.
stiu ca spun prostii cand tu esti cu nervii prastie si de abia te tii pe picioare, dar acum el e vulnerabil si poa sa calce in strachini.si ma rau-sa constate ca-i place.
mie imi place viata ta, tre sa lupti putin sa o pastrezi.si casa ca te muti in februarie sau septembrie o sa te astepte.ti-am spus asta ptr ca am fost patita si astea au fost solutiile ca sa pastrez relatia.
ma duc si eu la culcare.sambata fuseram intr-un bar ,am sarbatorit o prietana. a fost ultra super .am testat 4 cocktail-urimai vreau.nu mai zic ce greu mi-a fost azi dormita de la 4 la 8.
Noki_Lara spune:
Mneatza! Ce face colectia? sper ca mai vesela pe ziua de azi!
Madau, eu una am avut mereu admiratie pentru felul tau de a fi si modul in care gestionezi zecile de sarcini zilnice plus una bucata copil...nu chiar usor de crescut.Deci felul tau de a fi este clar cel care pana la urma sunt convinsa ca te va ajuta sa treci peste toata treaba sta: esti o persoana puternica!! Trebuie sa rezisti, ca daca nu o faci tu, nu are cine s ao faca in locul tau! Poate ai rastalmacit spusele lui marius, poate le-ai rupt de context...gandeste pozitiv. Eu am vazut cum se poata cu tine si copilul si departe de a mi se parea un om indiferent. Probabil ca e o perioada proasta - e normal sa fie asa, cu atatea p cap cate aveti voi. Incearca sa iesiti un week-end impreuna, lasa copilul cu mama, si plecati undeva doar voi 2. Fara priteteni, cunostinte, nasi!!! si altele! Si odihneste-te! Lasa forumul daca consideri ca iti omoara mult timp, mai bine dormi in timpul; cat ai posta, ca sigur aia itit reface sistemul nervos. Noi suntem alatutri de tine, ne esti draga, ne gandim la tine si ne rugam sa treci repede peste aceasta grea incercare. Si de cate ori iti vin idei cu vene, pistoale etc uita-te la zambetul Mirunicii. Nimic nu poate fi motiv mai bun pentru a lupta in viata decat propriul copil.
Miri- da' stiu ca si tu ai trecut prin incercari nasoale, doamna!
Meems- eu cred ca asta e solutia - cea de a sta pe rand cu Rianna la ea in camera, ca ea s a inteleaga ca nu e chip sa ajunga in patul mare, ci ca trebuie sa stea la ea in patut. Pana ii va trece angoasa, care e clar ca exista si trebuie sa aiba si o cauza, doar ca nu ai descoperit-o inca. Dar eu zic ca va trece si faza asta. Cu timpul si cu nervii tai incercati la greu, dar va trece! Pupici multi si rabdare de fier!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata coelctie.
Madau imi pare rau ca te-am lasat bine si te gasesc rau. Sfaturile lui Miri sunt bune, contin o doza de adevar, insa eu sunt in permanenta frustrata de faptul ca noi, femeile, trebuie mereu sa calcam ca pe oua pe langa ei, ca sunt stresati, ca sunt confuzi, ca au tot felul de probleme exsitentiale....Asta pentru ca au prea mult timp liber, dupa parerea mea. Adica eu de ce mama naibii nu am probleme existentiale: pentru ca nici macar nu am timp sa ma gandesc la altceva decat la cum sa rezolv totul in timp util si sa apuc sa si dorm cateva ore si sa fac si ceva de mancare si sa imi rezolv si sarcinile la serviciu. Si dupa toate astea trebuie sa fiu calma si zambitoare. Da ei de ce mama naibii nu se gandesc sa ne faca ei nou o surpriza si sa isi afiseze toata ziua fata zambitoare, sa nu se mai palnga ca sunt stresati, sa il gesesc seara parfumat si in tanga sa dea din fund pe langa [pat, asta ca sa ma sparg eu de ras. Zau asa, eu m-am saturat sa fiu delicata si atenta ca e domnu'streasat.....
Bun, reusind sa imi vars nervii pe supararea lui Madau, ma duc sa beau o cafea si sa fumez o tigara ca mi-a sarit mustarul.
Mihaela
album dn Titi