Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am intrat sa ma plang...sunt bolnava moarta, tusesc de nu mai pot, am febra, abia ma misc, ma ustura gatul de zici ca m-a frecat careva cu smirghel pe el, aseara n-am dormit de rau ce mi-a fost. In rest toate bune si frumoase..

Va pup, we placut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai sa ma plang si eu: tot la calculator, inotand prin cele 98 de teme. La o materie. Ca la alta mai am vreo 30 + vreo 50 de lucrari pe hartie da' astea suporta cateva zile amanare.

Nu ca in rest ar fi toate bune si frumoase
De fapt in afara de pb cu taica-meu, sa bat in lemn, in rest ne merge binisor: copiii-s sanatosi, ne intelegem bine, de foame nu murim... ce mai vreau si eu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ma primiti si pe mine sa ma plang? Fetelor, nu stiu ce sa mai fac cu Rianna. Adica, am epuizat toate solutiile, ultima ramanand s-o mutam cu noi in pat si gata - iar asta nu vreau sa reprezinte o solutie. Se trezeste in fiecare noapte, se da jos din pat, si vine la noi in camera. Nu mai e chip s-o ducem inapoi in patut, se intinde pe jos in hol daca vede ca usa dormitorului nostru e apropiata (nu o inchidem nicidata), iar daca e deschisa intra in camera si se culca pe jos pe mocheta daca noi ne dam drept adormiti. Nu i-e frica de nimic, nu se trezeste intotdeauna din cauza durerilor de masele... pur si simplu nu vrea singura in camera. Iar noi suntem terminati - si ea la fel - din cauza lipsei de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sal'tare
meemsulici, nu stiu ce sa zic, puneti-i un gardulet la usa de la camera, gen d-ala pt scari. si sa doarma pe jos la ea, eventual pune-i o saltea, fa-i un culcus. am auzit de multe cazuri de copii care dorm pe jos.
lavi, ai grija sa nu te ineci in temele alea.
io am intrat ca sa dau raportul pt. dna antrenoare si sa-mi laud puiu, asa ca cioara.
RAPORT: n-am stepperuit, ca nu m-am mai uitat la un film de nu mai tin minte + tv e in camera unde doarme ana momentan, asa ca no way sa gafai langa ea. am facut in schimb 15 min de pilates si niste mersu piticului, mers pe varfuri, d-astea.
azi e a doua zi chocolate free.
azi n-am facut ezercitii fizice ca am fost in vacanta (adica un copil l-am plasat la mama toata ziulica )
si cu celelalt am avut program - ne-am dus dimi in mall sa-i mai iau niste ciorapi si a stat o ora si ceva la locul de joaca, l-am luat mort de oboseala, dar a facut ceva progrese in relatia lui cu bilele, in sensul ca "si-a inmuiat" picioarele in groapa cu bile, a iesit dupa 5 secunde da' macar n-a mai urlat de frica lor.
am venit acasa si a dormit de pranz -lucru nemaipomenit, nemaivazut
si cand s-a trezit l-am dus la film - la bee movie - unde s-a comportat peste asteptari - adica a vazut linistit cam 3/4 din film, dup-aia am mai iesit la o plimbare si sa luam suc, ne-am intors si a stat iar cuminte pana la sfarsit. AM COPIL MARE!
de cand il culc in patul mare vrea sa adoarma cu cineva. in seara asta eu eram cu el si gabi nu reusea sa o adoarma pe anais. si mi-a zis andrei : anais pange.
si eu: da, daca ma duc la ea sa o linistesc si tu ramai singur faci nani, nu vii dupa mami?
si el: da, mami, du-te ana. si a adormit singurel, manca-l-ar mama.

chiar, voiam sa va intreb daca voi traduceti ce se vb prin filme, desene etc. ca io nu-i traduc nimic, da' nu mi s-a parut ca ar fi interesat de vreo traducere. chiar mi se pare ca interesul e mai mare asa.
gata, noapte buna, ca maine sunt io de serviciu dimineata la copii.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, ce veste buna! -am pe Stefanel si va tinem pumnii si la EEG!

Madau, sanatate multa!

Meems, nu stiu ce sa zic... Sper sa fie doar o perioada si sa-si revina, chiar nu stiu ce sfat sa dau !

Lavi, spor la treba !

Corap, da ai copil mare, nu gluma! Sa-ti traiasca!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara colectie!

Mada , multa sanatate si refacere rapida!

Camy , ce face Daria ii mai cade parul acum dupa ce ai tunso? Va

Corap , e mare locul de joaca de la mall vitan? ca eu stiam ca sunt doar niste bile si inca ceva parca, jos langa cafenele.

Felicia , am vazut pozele, e o scumpa Ilinca si a crescut mult. E super haioasa in parc cand rade pe balansoarul ala. Iar pozele de la Antipa sunt chiar reusite, nu am mai ajuns de ani buni acolo (spre rusinea mea )

Eu nu am vesti prea bune, Mihai iarasi scoate unghia-una deocamdata, asa ca am o stare de tot rahatul...scuzati expresia

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau- un ceai fierbinte si o aspirina de la mine, sa te faci bine.
catutza- tinem pumni, sa nu mai doara asa te tare.si nervi de otel.
meems- stii,cand ziceam cum dorm eu pe covor?
la noi e cam la fel- adica doarme in camera ei, pana la fix 2 noaptea cand vine la noi in pat.
de multe ori o duc inapoi la ea in camera ,dar de cele mai multe ori doarme cu noi de la 2, stiu ca nu e bine dar, ce sa fac? ma oboseste dute-vino asta de tot. eu astept sa mai creasca , ma gandesc la ce zicea madau- odata in pat cu tine, nu o mai dai jos pana la 18 ani- si asta e grav.
lavi- Claire e inca posesoare de toti dintisorii.fetele tale se cearta? doamne ,cum a rezistat mama cu noi 2? la noi toata ziua e un - stai ,dai, lasa-o,nu mai tipa.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- felicitari pt poezia moderna.
felicia -e o scumpa Ilinca cu obrajorii ei rosii.
eu am fost ocupata azi - a fost preotul cu binecuvantarea casei,am facut ordine ,am pus masa ,fetele au fost exemplare, Ady statea mirata si asculta cum canta preotul, era tare fascinata de toata ceremonia.
week-end placut, la toata lumea.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pumba, draga mea... fix la tine ma gandeam eu azi la amiaz cand am "incercat" covorul din camera fiica-mii Am insistat sa doarma la ea in camera, dar nu a fost chip sa ies de-acolo pana n-a adormit. Nu stiu la noapte ce-om face... Si eu sunt super satula de acel du-te/vino si sunt atat de obosita incat as dormi si in cada daca m-ai pune. Asa ca la noapte daca vine iar in vizita la noi in dormitor, cred c-o sa sfarseasca la noi in pat. Si eu ma gandesc adeseori la ce zice Madau, desi si eu am dormit cu maica-mea in pat Dar pe la vreo 7-8 ani cand am priceput ca voi avea camera mea si ca e "cool" sa dorm acolo singura, m-am "stramutat" din patul conjugal.
In alta ordine de idei, vad ca te-ai "coafat", iti sade bine portocaliul.

Madau, multa sanatate!

Feli, ce dulce e Ilincutza!!

Catutza, ca una care a trecut pe-acolo cu scosul de unghii incarnate, nu pot sa zic decat offfff si recuperare rapida lui Mihai.

Lavi, ai terminat de corectat temele?

Corap, multam de idee. Usa din-aia cum se pune la scari n-ar lucra pentru Rianna ca ar escalada-o rapid si tot la noi in dormitor ar ajunge. Trece fata asta peste orice obstacol ca sa-si atinga telul, asta a fost si motivul pentru care am mutat-o din patutul de bebe in pat de copil mai mare - ca intr-o noapte a incercat sa se dea singura jos din patut si a aterizat fix in cap.

Mergi la inceput