Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

MADALINA, FELICITARI MAMICO!!!
Candva imi scriai ca voi fi o super-mamica,
ei sunt sigura ca si tu vei fi o super-super mamica
care impreuna cu sotiorul ei
vor avea mare grija de micuta Sofia sa aiba o viata fericita si implinita.
Doamne ajuta!

Eu sunt Ok, inca lucrez mult, mai am contractii dureroase
pt care iau No-Spa, dar bebele creste bine,
in urma cu vreo 2 saptamani i-am facut primele "poze"
in 4D. De la 1 martie voi intra in concediu pt risc maternal
si voi intra mai des pe forum.

Aurel_cris, LilianaFi, Medamaya,si pe tot restul fetelor va pup cu drag
Diana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ella eu sunt bine, nu pot sa ma plang de ceva anume. Ma mai doare burta din cand in cand, de ieri am inceput sa iau Magne B6 si No-spa. In rest somnul ma omoara, ajung acasa la 6-7 si direct in pat ma pun, chiar daca nu adorm imediat, dar nu sunt in stare sa fac nimic altceva. Si dimineata e asa greu cu trezitul si venirea la servici . Eu de greturi nu pot sa ma plang, ca nu am avut nici macar o data.
Alina am vazut ce ai scris tu legat de greturi si imi pare tare rau ca nu ti-e bine
Legat de analize, intrebai ieri. Eu am fost la dr cu care am facut FIV-ul si mi-a zis ca pana nu trec de sapt 11-12 nu imi da sa fac nimic. El vine in tara in jur de 20 febr si a spus ca sa ne vedem atunci si imi va face eco pt masurarea pliului nucal. Si poate atunci sa-mi mai dea si altceva de facut daca e cazul. Oricum eu le am pe toate facute in sept, inainte sa incep tratamentul de FIV.
Mai am o programare la ecografie la dr Pop in 14 febr (pe asta am facut-o la plesneala acum cateva luni, nici nu stiam ca o sa fiu gravi, dar s-a potrivit) si sunt tare curioasa ce imi zice si el.
In rest eu iau Acid Folic si 4 Utrogestan.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Boo de greturi si eu am cam scapat....nu am avut cine stie ce dar nu prea pot sa mananc . Nu-mi place nimic....am slabit 2 kg. Asta e....
Nici mie nu mi-a dat de facut analize, doar sa ma inscriu la medicul de familie si stie med.de fam. ce sa-mi dea.
Dureri de burta nu am...foarte rar.Nu am luat niciun fel de calmante.In schimb sunt putin racita , tusesc de nu mai pot....si nu stiu ce sa iau...
Burtica nu se cunoaste inca........

Ella 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MADALINA, FELICITARI MAMICO!! SA VA TRAIASCA PRINTESA SOFIA!
PUSSI, felicitari pt Botezul Tustelor!
AUREL CRIS, felicitari pt casa noua! BB-lina va "umple" casa, cum se spune. Nu stiu sa pun poze, cred ca am sa trimit pe e-mai-lul comun.
Ioana, scuze ca iti scriu asa tarziu. Nu am prelevat celule stem, nu m-au convins contractele firmelor. Dr. Predoi nu este la Sp Universitar. Nu am avut cum sa schimb salonul. In salon era cald, nu l-am imbract in hainutele de acasa decat la plecare. Sincer, nu am fost in stare! Mi l-au adus in salon dupa 5 ore!
Tarife: dr. 10 mil sau 300euro, anestezie 2 mil, asistente sala 250 fiecare, asistente post operator cate 100mii sau 200 mii, fiecare, asitente salon 5omii sau 1oo mii, pt asistenta de BB, musai cate 100 mii. infirmiere cate 20mii. cam asta
Va pup pe toate, BB s-a trezit, m-ai intru cand pot.

Va scriu in mare graba, nu stiu cum se descurca mamicile de gemelasi (toata admiratia!), dar eu nu am timp de nimic!
BB e sanatos, a crescut 6cm si are 3700g.
Am avut ceva probleme cu buricelul, i-a cazut f greu, a avut o mica infectie si un granulom. Tot de la spital ni se trage (si alta mamica, cu care am fost in salon mi-a povestit ca au aceeasi problema), dar am rezolvat. Bineinteles am mers de 4 ori la un chirurg, la Sp. G. Alexandrescu. Ne-am chinuit cu baita partiala. A capatat si o iritate la fundulet, de, mama nepriceputa! primesc orice safturi de la mamicile cu experienta. Am incercat 7 creme pana acum!
Dar ce vroiam sa subliniez este ca nu-mi vine sa cred, ma minunez in fiecare zi de el. Ii privesc manutele, piciorusele si ochii rotunzi si ma facineaza! Mare minune mi se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Madalina Felicitari si bun venit printre noi Sofiei. Ii doresc multa sanatate, sa creasca mare si sa fie fericita!!!

Aurel-Cris mai e putin...Sa fie cu noroc.

Cellu mamica "incepatoare" si pe bebe George. Ma gandesc la voi si ma sa fie bine...

Pussi ai niste printese superbe. Sunt asa de dulci....Felicitari pentru botez!

Andicu, bebe Filip este o minune. Nici nu-mi vine sa cred ce mare a crescut. Trece timpul...

Denisa ma bucur ca esti bine si felicitari pentru Cristian. Vai ce baiat mare ai.

toate gravidutele si mamicile. Sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiii
dream mi-e dor de tine
cellu vreau sa-ti intre bine in cap ce-ti spun: MAMA NEPRICEPUTA NU EXISTA! iti spun eu care am primit mii de sfaturi si de bagari de vina, pana am ajuns la o depresie postpartum foarte urata( cu nemancat, pierdere lactatie si plans non-stop)! Acum cu mintea limpede iti zic, fa ce-ti spune tie instinctul matern, tu sti ce e mai bine pt. copilul tau, tu esti cea care-l cunosti si cum l-ai crescut 9 luni in burtica o sa-l cresti bine si sanatos si de aici inainte! Si in primul rand bucura-te de el! Ca pentru asta te-ai luptat sa-l ai!
Diana ma bucur ca sunteti bine! si ca intri in concediu.. e bine si pt. tine si pt. BB.... se spune ca daca mama e linistita in sarcina si copilul va fi cuminte. La mine a tinut figura

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetele mele dragi maine pe la 9 ma prezint la spital sa imi scoata atele de la cerclaj,nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici....Nu stiu ce se intampla cu mine caci nu ma mai bucura nimic parca,am stat atat de mult cu frica in san pt bebe si acum ca am ajuns la final nu simt nimic.Nu-mi vine sa cred ca sa terminat batatalia dupa atatia ani de tratamente,inseminari,fiv si frica de a nu duce sarcina pana la capat,cred ca am picat intr-o mica drepresie,ma ajuns.....Dar sunt sigura ca imi voi reveni cand voi avea bulinuta mea in brate,am facut duminica si ceva poze cu burticuta.Am oprit ginypralul si noaptea ma descurc destul de greu cu contractiile si nesomnul,dorm doar cateva ore,ziua ma simt tare ametita,o cauza fiind si anemia mea.Oricum am reusit sa ne aranjam cat de cat la casuta noastra,mama ma ajutat enorm si acum asteptam bebelusa noastra draga.Sa vedem ce se va intampla maine acum daca nasc cumva sau vin acasa,dr. a zis ca ma tine acolo pana seara si daca nu se intampla nimic ma trimite acasa.
ANDICU da timpul a trecut si ma apropi si eu cu pasi repezi de marele final,nu-mi vine sa cred
PUSSI nu imi aduc aminte daca te-am felicitat pt botez,v-ati facut mari,sa iti traiasca printesele.
CELLU ma bucur ca sunteti bine acum iar PUSSI are dreptate lasa instinctul sa te conduca ca tu sti ce nevoi are bebe.O si daca pui poze pe mailul comun sa ne anunti
DIANA ma bucur ca vei intra in concediu curand,ai nevoie de odihna,ai grija de tine
DREAM te pup cu mare drag si sa dea DD sa revi cat mai curand la odisee
BOO,ALINA,ELLA,DENISA si la toate burticile
37Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Pussi draga de tine, sigur ti-e f greu,
insa depresiile si momentele f dificiele trec din fericire
iar bebelusele raman forever sa-ti lumineze viata.

Aurel_cris, da, cred ca cu toate am trecut prin ani grei de incercari pt a ajunge sa avem copii,
(eu zilele trecute mi-am gasit intr-o debara reviste
"Mami, invata sa ma ingrijesti" vechi de 13 ani,
ca sa nu mai zic de carti de povesti cumparate inca din 1986,
din liceu imi doream copii..)
vei ajunge sa simti fericirea curand,
pe moment cred ca pur si simplu esti prea obosita/epuizata.
Vei fi imens de fericita draga mea.

Va pup pe toate fetelor dragi,
multa, multa sanatate si bucurie, liniste sufleteasca va doresc,

Diana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARA76 spune:

Buna fetelor!

Mai intru si eu din cand in cand dar nu prea indraznesc de parca mi-e frica sa nu dispar dintr-un moment intr-altul din randurile voastre. Cred ca acum am 13 saptamani si ceva si stau cuminte in pat. Am cam inceput sa am contractii si dr M vad ca nu imi da nimic dacat No-spa, care parca nu prea are efect. Cum ma ridic din pat,,,,hop si contractia.
Gynipralul din ce saptamana se ia? Parca ma bate un gand sa iau asa de capul meu, ca programare la dr am tocmai pe 27 si mi se pare o vesnicie pana atunci.De sunat nu am numarul si tot asa. Stau si ma dau cu capul de pereti.

aurel cris iti tin pumnii...

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica ma bucur ca v-ati asezat la casa voastra! si tin pumnii pt. nastere! asteptam vesti!
diana cu depresiile ... ti-as recomanda din inima ca la nastere si 3 sapt. dupa, sa nu ai langa tine decat persoanele foarte apropiate: mama ta. Daca poti pregateste-i din timp pe restul.. fara vizite! fara indicatii...
lara si eu am avut contractii de la 13 sapt. si am dus sarcina pana la 36 de sapt. si 4 zile! Deci se poate! trebuie sa fi optmista si calma cu multa rabdare! Stiu ca-i greu mai ales ca si eu stateam singura si consemnata la pat si mintea imi umbla aiurea... Ca medicamentatie: am luat pe langa No-spa
6 utrogestan/zi pana la 16 sat. apoi l-am inlocuit cu duphaston 2/zi pana la 34 de sapt.
2 magne B6/zi
si saptamanal faceam injectia cu gravibinon pana la 34 de sapt.
Gynipralul l-am inceput la 28 de sapt., 1/2 pastile la 6 ore.. dar contractiile erau deja dureroase rau.
de la 25 de sapt. am facut si No-spa injectabil cand aveam contracti ca nu-mi treceau cu pastile!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput