Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt galerie si urari.Azi avem o saptamana de cand ne-am nascut, am facut cezariana cu rahie pana la urma,prima nota din viata ei a fost 10 si am vazut-o in primul minut.Suntem acasa de luni dar nu am avut timp sa intru.Poate voi pune cateva poze zilele aceste cu bubu mic.
Cris iti tin pumnii.
Va pup pe toate fara exceptii.

Madalina de Sofia01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Salutare tuturor!

Sunt noua pe aici si as vrea sa ma alatur voua celor fericite.
Eu am avut ET pe 21.01.08 si am descoperi aceasta saptamana marea si multasteptata minune.

Am incercat sa calculez DPN prin link-ul afisat, dar nu stiu din ce cauza nu merge.
E super forumul si ma bucur mult ca am dat de el - vad ca sunteti unite si va sustineti tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mada,sa va traiasca Sofia ,sa fie sanatoasa,iar tie refacere cat mai rapida.Abia astept sa vad poze cu minunea mica

Aurel_Cris:mai e atat de putin si o sa-ti tii si tu puiutul in brate!Bafta multa!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, bine-ai venit acasa cu printesa cu tot!asteptam poze!
Aurel_cris, de-acum incolo tinem pumnii si ne pregatim de galerie!
Digeka, bine-ai venit si felicitari pt reusita! sarcina usoara si bebe sanatos! cand o avea timp Madalina sa te treaca si pe tine pe lista. Sa nu te superi daca iti raspundem mai tarziu, primele tale 10 mesaje sunt moderate si noi le vedem mai tarziu; dupa ce faci 10 mesaje o sa te "vedem" in timp real!
Pussi, ce bine ca te ajuta mama ta in timpul saptamanii! eu daca nu o aveam alaturi cred ca eram si mai rau! pana isi fac ei programul e coplesitor sa te descurci in primele saptamani!x3!

Fetelor incercati sa ganditi pozitiv si asa cum a zis Pussi, nici-o mama nu se naste perfecta! e normal sa nu stii tot, e normal sa nu le faci pe toate ca la carte! intrebati la cine puteti, sunati dr de 100 de ori daca vreti, si cel mai important , urmati-va instinctul! NIMENI nu stie ce e mai bine pt copilul vostru decat voi, chiar daca e primul!!! daca ganditi asa, scapati de plans , depresii si alte ganduri rele! noi , cele care am trecut prin asa ceva, am vrut prea sa fie totul perfect din prima, si e normal sa fii dezamagit cand te astepti la prea mult din partea ta!

Avem poze de la 7 luni, sa vedeti si voi ce s-a transformat bebele lu' mama in baietel!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 7 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Andicu merci mult pt cuvintele de sustinere si sa stii ca nu ma supar deloc, eu doar ma bucur enorm fiind printre voi.

Vad ca ultimele zile e cam tacere pe aici
Ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cam liniste pe aici!!! Cris nu ne dai nici o veste?
Digeka bine ai venit!!!Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si mancacios!!!
Eu nu prea am timp sa intru,tot timpul mi-l ocupa bubulina pe mine nu ma ajuta nimeni Andicu,Pussi sunteti niste norocoase ca aveti ajutoare.Inca nu am descarcat poze dar sper sa o fac cat mai curand.
toate fetele.

Madalina 38+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Neata!

Madalina - felicitari putin intarziate si iti doresc ca minunea sa-ti creasca mare, sanatoasa si mancacioasa si pentru recuperare rapida si fara dureri.

Noi am fost ma medic si am vazut o mazarice mica-mica, cat pe ce sa ma apuc de plans pe acolo - sub usa chiar tremuram ca o varguta. Sper sa fie totul bine si in continuare.
pe toate si mai apareti pe aici.

Mergi la inceput

Mada, cu e Sofia ? cand ai timp, povesteste-ne! doarme , mananca, plange mult?? daca ai nevoie de sfaturi, intreaba! eu una, sunt pe-aici, dar n-am prea multe de spus, tot astept sa mai dati voi vesti!! mamica proaspata si printesa!!

Digeka, dupa calculator, ai avea DPN-ul in jur de 13 Octombrie 2008. Eu stiu ca se scad 14 zile de la data ET-ului ca sa afli DPN-ul, dar mai depinde si de ce-ti zice dr. Oricum, tu apartii si de "Mamici de septembrie-octombrie 2008 " .

Filip la 7 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dimineata noi suntem tot 2 in 1,se pare ca bubulina acum nu mai vrea sa iasa,ma asteptam......colul e moale,scurt,deschis putin.Imi cer scuze sa nu am mai dat semne de viata zilele aceastea dar a venit fratele in vizita si am fost ocupata.Vreau sa va spun ca mi-au scos firul vineri,a durut ca naiba dar a trecut.Contractii inca am dar nu regulate pt nastere,am avut si scurgeri vreo 2 zile dupa scoaterea firului,deasemenea ma durut burtica pe jos de am zis ca mor,parca cineva ma cioplea pe acolo....Acum astept sa vedem ce se intampla dorm cam 5 ore pe noapte si a doua zi ma doare capul.....oricum toate astea sunt normale in sarcina.
DIANA ai mare dreptate ma simt tare obosita fizic si psihic cu toate ca nu am fost la lucru
LARA sper ca te simti mult mai bine,mai intra pe mess cand mai ai timp sa mai vb.
MADA bine ai revenit acasa,cum e cu micuta Sofia??
PUSSI vai ce fete mari si frumoase sunteti,mereu va admir
DIGEKA bine ai venit in randurile noastre,sarcina cat mai usoara iti dorim
FLORI 76 merci,sa dea DD sa reusesti si tu cat mai repede sa devii
ANDICU chiar ca a devenit baietel mare Filip,e asa de frumusel...
la toate fara exceptie
38Bianca Maria

Mergi la inceput

Digeka, felicitari pt samburel! sa dea Domnul sa fie tot bine de-acum incolo!

Aurel_cris, mai ai taaare putin! eu zic sa mai incerci sa dormi si ziua, ca in curand si alea 5 ore pe noapte vor fi adunate din bucatele!.. poate ai pierdut din dop deja, daca ai avut scurgeri! Doamne-ajuta! tin pumnii de-acum pt o nastere usoara si un bebe sanatos! pregatesc majoretele pt tine si printesa :

Filip la 7 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput