Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 11
digeka spune:
Salutare!
Aurel_cris - succese si te steptam cu noutati, sa te aiba toti ingerii in paza si sa dea DD sa ai o nastere usoara.
Noi peste doua saptamani avem intalnire cu BB sa ne spuna dr cum succesele si cum crestem.
pe toate
aurel_cris spune:
ANDICU merci mult pt majorete,bubulinei mele cred ca ii place la caldurica caci nu da semne sa iasa.Eu nu stiu daca ma scarmanat asa bine dr. pe acolo la scoaterea firului mai exista dop la mine???Scurgerile cred ca au fost normale caci sa umblat inauntru,si la cum a mai tras de mine pe acolo.......
Pupam pe mami si baietelul
38+Bianca Maria
madalina28 spune:
Cris punem majoretele la traba si tinem pumnii stransi stransi pt mamica si bebelina
Cam liniste pe aici eu una nu prea am timp sa intru decat din an in Paste,sa va spun cate ceva despre Sofiuca a luat in prima sapt 250g a recuperat pierderea din maternitate,e o fomista daca nu ii dau sa manance atunci cand cere mai intarzii 2-3min sa ma spal pe maini sau sa o schimb e jale ne stie tot blocul,ii place la baita nu scoate nici un sunet,are nopti cand se trezeste la 3ore nopti cand imi doarme si cate 4-5 ore neintrerupt,colici inca nu avem si sper sa nu facem am inceput sa beau eu ceai pt colici sa vedem poate poate.
Va pup pe toate si sper ca data viit cand intru sa pun si poze cu bubulina.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
ciarli spune:
Buna fetelor,
Va pupam si noi cu intarziere.
Nu stiu daca o sa apuc sa termin tot, dar o sa revin in cazul in care ma cheama papusile.
In primul rand FELICITARI MAMICILOR: CATI, MARILOU SI MADALINA!!!!! SA FITI SANATOSI MAMICI SI BEBICI!!!!!!
In al doilea rand Aurel_Cris bafta si sa dea Dumnezeu nastere usoara si sa fiti sanatosi!!!!
In al treilea rand:FELICITARI NOILOR GARVIDUTE!!!!!
Dragele mele Cellu, Pussi si Andicu, va pup si sper ca sunteti bine. Nu am apucat sa vad pozele cu puii vostri, dar o sa intru acum.
Eu am scapat de depresiile post partum, pur si simplu nu am timp sa ma gandesc la mine, doar uneori inainte sa adorm, dar prea putin.
Din pacate pe noi ne chinuie niste nenorociti de colici de nu stiu ce sa mai fac ca mi-e o mila de papusile mele de nu mai pot si nu stiu ce sa mai fac si cum sa le mai alin durerile, accept orice sfaturi de la mamicile cu mai multa experienta. In rest sunt atat de dulci si, asa cum zicea si Cellu, ma uit la ele si nu-mi vine sa cred ca sunt ale mele, ca Dumnezeu si Sfanta Fecioara mi-au ascultat rugaciunile. Le multumesc in fiecare zi.
Sunt suparata ca nu alaptez, mi-a venit latele foarte tarziu, cam la 10 zile dupa nastere, apoi am facut niste rani de plangeam cand alaptam. Nu aveam lapte nici sa satur un copil, daramite doua fomiste ca ale mele, ce mulgem eu doua ore nu le ajungem nici pe jumate la o singura masa. Acum mancam Humana. Incerc sa nu-mi fac reprosuri, dar as fi vrut ca fetitele mele sa beneficieze de laptica de mama..Sper ca voi sa aveti..
In rest, crestem, crestem,la o luna Leia are 3.600 g si 51 cm iar Maia 4.300 g si 53 cm. Nu seamana deloc intre ele, Leia semana mai mult cu tati, iar Maia cu mine, o sa pun si eu poze cu ele sa ne laudam.
Va pupam pe toate si mai intru cand mai am voie de la stapanire.
Ciarli, Leia si Maia
andicu spune:
Pupam si noi gravidutele,mamicile si bebicii!
Ciarli, imi pare rau ca treci prin momente mai grele! stiu ce spui ca de-alea am patit si eu : depresie,mastita, renuntat la alaptare..
Filip,insa, creste f bine si frumos si cu lapte praf, asa cresc toti, sunt fff multi bebelusi la fel,n-a fost sa fie si n-ai de ce sa-ti faci procese de constiinta, important e ca sunt sanatoase si nimic nu conteaza mai mult!!
Pt colici la Filip a mers cu Bonisan, apoi am auzit ca mai au efect Colic Baby si Baby Gripe Water, sunt naturale toate. POti sa alternezi, sa-i dai o data un model, a2a oara alt model, e ok. Incearca sa le incalzesti cu fierul un scutecel si sa le pui pe burtica, caldura le ajuta si le calmeaza. La fel statul pe burtica si masajul usor cu palma intinsa, in jurul buricului, in sensul acelor de ceasornic. Poate iti ajuta...
Cu depresia, daca nu trece, du-te la un psiholog! te ajuta f mult, si trece mai repede, nu fa greseala sa te chinui atat pt ca si daca iti trece din propria vointa, fara consiliere , risti sa recazi dupa o perioada, cum am patit eu!!
Trebuie sa te gandesti ca e normal sa fie greu, nimeni nu se asteapta de la tine sa le poti face pe toate, AI NEVOIE DE AJUTOR, cine poate, sa ti-l dea, dormi cand apuci, si mai ales, gandeste-te ca toate astea or sa treaca!!! cam 3 luni dureaza greul, apoi lucrurile incep sa se aseze! nici eu nu credeam cand mi se spunea, dar asa a fost! daca mai ai nevoie de lamuriri, eu sunt aici si te ajut cu placere din ce stiu!! poate pui niste poze cu frumoasele tale ( nu mai zic ca sunt indragostita de numele lor!
Madalina, ma bucur ca Sofia e o fetita cuminte si mancacioasa si ca are deja un program bun! o sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai bine! sper nici sa nu aveti deloc colici si sa te lase sa te odihnesti! asteptam si de la voi poze!
Eu am pus la semnatura ultimele poze cu Filip si cateva poze cu mamicile de COnstanta care m-au vizitat vineri.
Filip m-a topit, spune "mama" , prima oara pe 14 februarie dimineata , l-am auzit in babyphone strigandu-ma, a2a oara aseara, la fel, plecasem din camera si era cu taica'sau si plangea dupa mine, atunci a zis "mamam " si a3a oara azi, tot cand am iesit din camera," ma--ma" ... se pare ca zice numai la nevoie, dar e bine si asa! nici nu pot sa va descriu ce-am simtit! nu-mi inchipuiam ca exista asemenea sentiment!!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
kla78 spune:
pup proaspetele mamici si pe bebiciii mici!
e cam lniste pe la subiect se vede ca multe au nascut si nu au timp sa scrie cred ca in curand asa voi fi si eu doamne abia astept!!!
AUREL-CRIS urmezi tu sa-ti ti bebelina in brate,iti doresc recuperare rapida si bebeica mancacioasa si cumintica!!
in rest eu sunt bine,nu am apucat sa citesc ce s-a mai scris dar recuperez eu,am o intrebare e normal sa nu-mi simt bebeicul in fiecare zi???adica 2 zile l-am simtit inconitnuu apoi 2 zile foarte putin ,acum cred ca iar incep sa-l simt mai tare,oare de ce depinde asta???
va pup pe toate fara exceptii si sper sa intre si proaspetele gravidute nmai des!!!
22+
digeka spune:
Neata!
ma bucur mult ca a aparut miscare pe aici.
Madalina - sa-ti creasca bubulina mare si frumoasa, bucura-te de fiecare clipa, ca repede mai cresc, nici nu stii cand.
Andicu - ce frumusete de flacau are mama - e o minune - sa-ti fie sanatos
Ciarli - asteptam poze cu papusile tale
pe toate
aurel_cris spune:
DIGEKA mai ai putin si mergi la dr. sa iti vezi bebele,multa bafta te asteptam cu noutati
MADA sper ca sunteti bine tu si Sofia,merci pt majorete
CIARLI sper ca sunteti mai bine,bebelinele nu mai au colicii si asteptam pozicile cu printesele
KLA merci pt majorete sa sti ca si eu aveam perioade in care bebelina era mai linistita atunci mancam ceva dulce si incepea showul
ANDICU cred ca ca te-ai topit auzindu-l pe Filip spunandu-ti mama,e un sentiment minunat
Fetelor bulina mea cred ca nu mai vrea sa iasa,ma tine doar pe jar.Se misca la greu nu ma lasa sa dorm,o simti jos,ma dor oasele pe acolo,contractii as avea dar nu pt nastere,col la fel scurt si moale.Am intrat in sapt 40 si nu-mi vine sa cred,eu care am avut inima cat un purice ca nu duc sarcina pana la capat acum o sa ajung oare la inducere.....
Am pus niste pozici cu burtica la 36 de sapt. e o incercare sa vad cum pun pozele bebelinei cind va binevoi sa isi faca aparitia.
Camera ei inca nu este gata caci trebuie schimbat tot pus termopan...,patutul l-am pus la noi deocamdata.
la toate
39+Bianca Maria
http://good-times.webshots.com/photo/2415648630103063595lAVpcw
andicu spune:
Oauuu, Cris, ce bine arati!!! sice burtica frumoasa ai!
Majoretele au ramas, sa stii, ca doar n-o sa ramana bebelina acolo pana la majorat!!
Kla, se intampla sa-l simti pe bebe in unele zile mai putin..mai doarme si el..in plus, e inca mic si mai are destul loc asa ca nu e nimic daca nu-l simti mereu!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi