Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 8
zouzounaki spune:
MADALINA,BRAVO MAMICO,FELICITARI!!!SI REFACERE RAPIDABEBE SOFIA,BINE AI VENIT PE LUME!!!SA FI FERICITA,SANATOASA SI BINECUVINTATA!
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
pussi spune:
madalina! felicitari mamico! sa fiti sanatoase amandoua!
ioanacarmen noi am recoltat cu Cord Blood Center!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
ella_72 spune:
Fetelor vin si eu cu ceva vesti ...am fost dimineata la eco , mi-am vazut bebele...are 10,4 sapt., e bine .Acum parca seamana a omulet .
Prof.nu mi-a dat niciun fel de analize de facut , decat ce-mi da medicul de familie.Voi cum ati facut cu analizele , ma refer la cele mai speciale (triplul test.....si altele).V-a indrumat medicul vostru sau v-ati dus voi singure ? Ca eu nu stiu cum sa procedez si cand trebuie facute......
Ella 10+
andicu spune:
Hello !
Boo si Ella, ma bucur ca sunteti bine si cresc bebeii!
Ella, eu am facut toata sarcina analizele date de dr de familie, normal cate un set pe fiecare trimestru; in plus, am facut Triplul Test la gineco ( am cerut eu) si ecografiile morfo-fetale de trim.2 si 3! gineco mi-a recomandat doar in sapt. 34-35 sa fac analiza pt streptococul Beta hemolitic ( e important la nastere, in caz de ai iti baga in perfuzie antibiotic sau te trateaza inainte de nastere, ca sa nu se transmita la bebe)si cele de sange-coagulare, etc pt nastere.
Aurel_cris, te apropii si tu de finish! ce mai trece timpul, fetelor si devenim toate mamici, ne implinim visul!
tuturor!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
ella_72 spune:
Multumesc mult Andicu . Maine merg si eu la medicul de familie sa ma ia in evidenta si sa-mi dea sa fac analize.
Sa ne mai trimiti poze cu Filip ...Doamne ce copil frumos.....
Ella 10+
andicu spune:
Cu placere, Ella, si multumim de aprecieri! trebuie sa fac poze cu el la 7 luni, ca n-am apucat!
In principiu, la analizele de trim 1 am facut : homoleucograma completa, acid seric, urina completa, hiv, hepatita B si C, toxoplasma, rubeola, CMV, listeria..plus ca trebuie sa-ti ia tensiunea mereu, sa te cantareasca si sa-ti masoare burtica la fiecare intrevedere. La urmatoarele analize daca iti ies negative, alea infectioase nu le mai repeti ( s-ar putea sa le ai deja facute, dat fiind dosarul pt FIV, nu?)
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
denisa73 spune:
Madalina felicitari si sa-ti traiasca printesa!
Eu am fost azi la control si totul pare sa fie in regula.Nu mi-a facut eco ci doar mi-a masurat contractiile.Peste o luna imi face eco.Am fost foarte ocupata cu Cristian caci de ieri merge la gradi si am tot facut tot felul de cumparaturi de aceea nu v-am mai scris.Oricum va iubesc mult si va pupic dulce!
26+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"