Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Madalina, nastere usoara si o printesuca sanatoasa si frumoasa sa aibe mama!

Marilou, felicitari! Sa-ti traiasca minunea mica!

Pussilina, sa-ti traiasca comorile proaspat crestinate! Sunt adorabile! Multumesc de felicitari...Eu am avut "hard time" de la nastere si nu prea mai sunt activa...

Aurel_cris, mai ai putintel! Ma bucur ca ati reusit sa va mutati!
Ce bine ca a venit si mami tau!

Alina, ella, sarcini usoare, fetelor si sa va vedeti puiutii sanatosi si frumosi in brate cat mai la termen!

Pupici!

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Madalina, cred ca inca nu ai nascut, asa ca nastere si refacere usoara.Bine-ai venit pe lume SOFIA, sa fii sanatoasa si cuminte
Cris, doamne mai asa de putin, ma bucur tare mult pentru tine, ai reusit
Fetelor mi-e asa dor de voi.Multa multa sanatate voua si bebicilor.Va imbratisez cu drag pe toate
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Are cineva vesti de la Madalina??

Meda, !

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ella eu nu simt nimic nimic. Nu am greturi sau pofte, nu am sanii mariti cine stie ce, doar in continuare somn, cateodata dureri de spate jos la noada si o foame nebuna cand ma apuca (trebuie sa mananc atunci ca altfel simt ca e nasol ). Dar in rest totul e ok.
Din pacate nu stiu in kg daca m-am ingrasat. Am senzatia ca oricum dupa tratamentul pentru FIV am pus ceva pe mine, pentru ca m-am cantarit dupa punctie si aveam vreo 2 kg in plus. Acum macar nu am mai pus peste alea.
Alina si eu am fost la eco saptamana asta si l-am vazut pe bebe si mugurasii de manute si piciorute. Mie inca mi se pare incredibil ce mi se intampla. Mai ales ca nu simt ceva specific de sarcina.

Madalina nastere usoara si un bebe minunat !!!

Va pe toate !!!

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADA felicitarii pt bebelina,sper ca sunteti bine si asteptam vesti cand va intoarceti acasa
MARILOU felicitarii si tie iubita
PUSSI ce frumoase sunt fetitele tale,iti vine sa le mananci...va pupacesc pe toate 3
CATI ai dreptate fara mami nu reuseam sa fac curatenie in casuta noastra,tu cum te mai simti psihic,sper ca bebe Mateias este bine
MEDA sincer iti spun ca nu-mi vine inca sa cred ca am ajuns aici,cand o sa vada bebelina cred ca o sa realizez.Te pup cu mare drag si sa dea DD sa te intorci la odisee cat mai curand
ANDICU vad ca cresteti mereu bebe Filip e dragalas foc,mancalar mama
IOANACARMEN ce mai faci??O sa ramai cap de lista curand....
DENISA tu ce mai faci??
DIANA iarasi nu ne mai spui nimic despre tine??
BOO,ELLA,ALINA,KLA
Ce mai fac mamicile DELFI,GINGER,CELLU sper ca sunteti bine,nu ne trimiteti poze cu bebelusi??
36+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

In 01.02.2008, la ora 16, madalina28 a nascut "o mica minune Sofia, de 3500g, perfect sanatoasa".

Felicitari!!!!!! Sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Mada, sa-ti traiasca minunea de fetita, sa fie sanatoasa alaturi de mamica ei.
Cris, asa este, deja am niste emotii...Pana atunci iti tin tie pumnii.
Pussi, Andicu cu ce firma ati colaborat pentru recoltarea celulelor?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Felicitari Madalina ! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va umple viata de bucurii !!!

Ella 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, FELICITARI MAMICO! sa-ti traiasca minunea Sofia si sa va bucurati de ea! sanatate, laptic mult si bebe cuminte!

Ioanacarmen, eu n-am recoltat celule stem ! acum imi pare rau. asta e, poate imi da DD inca un bebe peste vreo 2 ani si o s-o fac atunci!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Felicitari Madalina!Sa va traiasca Sofia,sa fie sanatoasa si sa va lumineze fiecare zi a vietii!

Flori

Mergi la inceput