Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
si noi,tot 2 in 1,bulinuta se pare ca nu vrea sa iasa natural.Asa ca sapt viitoare ne prezentam la dr. si imi vor provoca nasterea.Vroia sa mi-o provoace astazi dar sincer nu am vrut pe 29,sa aibe si ea zi de nastere in fiecare an.Am zis ca oricum cu 2 zile in sus sau in jos,va fi singurul nostru bebeu si vreau sa ii fac tortulet in fiecare an.Ea este foarte activa,am fost la monitorizarea,totul este ok iar eu ma simt un pic mai bine.Sper sa scap definitiv de raceala pana la inceputul saptamanii sa fiu in stare sa merg pana la capat,mi-a zis dr ca nasterea provocata e de 2 ori mai grea
Asa ca sa imi tineti pumnii,ca am nevoie.la toate fara exceptie.
41
Bianca Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
Salutare de Martisor!O primavara frumoasa si calda,
cu multe flori si bebelusi dragalasi si cuminti!
Primiti de la mine acest Martisor cu drag!!
Aurel_cris, de maine incep cu majoretele! asta daca nu ne anunti tu ceva mai repede!
pese: avem la semnaturapoze noi
cu Filip la 8 luni, de ziua lui tac'su!
Andicu mami de
![](baietel.gif)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
![](copilas.gif)
andicu spune:
Salutare ! mai fetelor ce liniste!!
Eu am intrat sa-i urez lui Aurel_cris : NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!
Refacere rapida si bebelusa cuminte, grasanica si mancacioasa! tuturor!
Andicu mami de
![](baietel.gif)
La 8 luni
![](copilas.gif)
pussi spune:
salutiiiiiiii
aurica natere usoara si o bebita sanatoasa si mancacioasa.
andicu l-am vazut pe Filip ai un baietel in toata regula. Iar sar pe tine cu intrebari
:
care e diferenta intre premergator si rotobil? de la ce varsta se foloseste rotobilul? Leaganul la fel????
dar scaunelul de luat masa?
noi suntem bine, raportez 2 tuste de 5kg. bucata. Am inceput sa iesim in patru, sambata in oras la plimbare si aseara la restaurant. Ana i-a studiat pe toti de la masa, le-a zambit, cand a aparut o chelnerita s-a uitat la ea de genul"tu de unde ai aparut". Elena in schimb a stat cuminte cu pumnutii stransi de bluza mea... ca sa nu-i dau drumul.
pupici
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
andicu spune:
quote:
Originally posted by pussi
salutiiiiiiii
aurica natere usoara si o bebita sanatoasa si mancacioasa.
andicu l-am vazut pe Filipai un baietel in toata regula. Iar sar pe tine cu intrebari
:
care e diferenta intre premergator si rotobil? de la ce varsta se foloseste rotobilul? Leaganul la fel????
dar scaunelul de luat masa?
noi suntem bine, raportez 2 tuste de 5kg. bucata. Am inceput sa iesim in patru, sambata in oras la plimbare si aseara la restaurant. Ana i-a studiat pe toti de la masa, le-a zambit, cand a aparut o chelnerita s-a uitat la ea de genul"tu de unde ai aparut". Elena in schimb a stat cuminte cu pumnutii stransi de bluza mea... ca sa nu-i dau drumul.
pupici
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Pussilina,1. in premergator il poti pune mai de la 7-8 luni, eu l-am pus cand a implinit 8 luni, cand se ridica singur in picioare, din patut! in rotobil il pui mai tarziu, cand se poate sustine singur sa faca pasi; asa eu il tin de manute si paseste, dar e nesigur pe picioare, rotobilul cred ca ar merge mai peste vreo luna.2.leaganul se poate folosi cam de la 6 luni - sa stea ele bine in fundulet. Asta pe care il avem noi e pana la 25 kg dar sunt si leaganele alea electronice in care le poti pune deja, dar sunt mai scumpe ( adica asta a fost 200 lei, alea sunt minim 400 lei) si greutatea maxima e 12-13 kg. SI la asta se regleaza spatarul, doar ca impingi tu la el.3. Scaunul de masa- eu l-am pus pe Filip de pe la 5,5 luni, cand deja statea bine in fundulet, mai devreme i-am dat sa pape in bouncer. Noi l-am "mostenit" de la nepot, ca alea sigure si bune sunt cam 400-500 lei..am inteles ca e f la moda Chicco Polly , care e 5o0 lei.
Ai fete mari si frumoase! ma bucur ca sunt cumintele! Filip deja a inceput sa vocifereze, si in carucior si in lume, vorbeste si el , se cearta, vrea jos..deja nu mai e asa usor sa iesim cu el!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
peseu : aaa, si poti " sari" pe mine cu intrebari oricand!
![](icon_smile_big.gif)
Andicu mami de
![](baietel.gif)
La 8 luni
![](copilas.gif)
pussi spune:
andicu m-ai lamurit dar n-am inteles
Da-mi o mpoza cu premergatorul si una cu rotobilul... sa pricep
bouncer-ul ce este? Si imi place scaunelul asta :http://www.inglesina.ro/zuma.htm cum ti se pare? mersi frumos!
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
andicu spune:
Pussi, premergatorul arata asa , rotobilul, eu inteleg ca arata cam www.kiddy.ro/premergatorcufunctii-p-523.html" target="_blank">asa, iar bouncerul este balansoarul ala pt bebei mai mici, genul asta.
Si scaunul de la Inglesina arata super! noi suntem in cautari de scaun de masina nr 1. ( 9-18 kg sau 9-25 kg) si nu ne putem hotari.
Andicu mami de
![](baietel.gif)
La 8 luni
![](copilas.gif)
digeka spune:
Neata fetelor!
Ce mai e nou?
Aurel - ne bucuri cu ceva? Asteptam cu nerabdare!!
Andicu - ai un flacau in toata legea Sa-ti creasca mare si sanatos!!
Dar unde au disparut toate mamicile fericite?
E atat de liniste pe aici 8+
RalucaSB spune:
Buna mamicutelor si viitoarelor mamici,
Nu v-am mai scris de mult pentru ca am fost plecata si nu am mai avut acces la internet. Acum vreau sa recuperez timpul pierdut si ma apuc sa vad ce mai e nou pe aici si sa vad ce mai faceti, cum va mai simtiti.
Noi suntem bine am fost la 3D si avem un baietel, tare si mare. Suntem asa de fericiti, mai ales taticutul, k asa de mult isi dorea un baiat, baietii sunt febletea lor nu? Am si ales numele. Se va numi STEFAN-OCTAVIAN.Ce parere aveti?Avem 27 de saptamani, ET = 27.08.2007 iar DPN = 02.06.2008. Tre sa fac cezariana deci DPN o sa fie mai repede. Din cauza dioptriilor prea mari pe care le am nu imi da voie sa nasc normal, dar asta este vom trece peste asta cu bine. Asa sper. Am si eu o intrebare : Cezariana se face cu 2 saptamani inainte sau atunci aproape de DPN? Si cat timp o sa stam in spital?ca am auzit k ma tine si inainte cu cateva zile.
BBei sanatosi si frumosi va doresc din tot sufletul.