Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanacarmen spune:
Am ajuns acasa de ieri.
Vineri, la ora 14.45 am nascut-o pe Alexandra. La 2 ore dupa operatie mi-a adus-o la san si ma uitam disperata ca nu stiam ce sa fac cu ea ( inca nu-mi simteam picioarele de la anestezie). Ma dor de 3 zile sanii de mor, sunt umflati ca niste cimpoaie si sunt foarte tari, nu stiu ce sa ma mai fac cu ei si ce este ciudat ca in timp ce o alaptez la unul din sani, din celalalt curge siroaie. Voua vi s-a intamplat?
Mi s-au umflat de 2 zile foarte tare picioarele in dreptul gleznelor si nu stiu ce sa fac, iar la dr n-am cum sa ajung. Aveti idee ce se intampla?
De Alexandra va spun ca a luat nota 9, pentru ca doctorita mea a zis ca da 10 numai la nasteri naturale...
Din cauza pozitiei pe care a avut-o in burtica, a gasit- o cu displazie de sold, i-am facut ecografie si acum trebuie monitorizata lunar.
Deocamdata atat despre noi.
Cris ce faci, ai nascut?
pussi spune:
ioanacarmen felicitari mamicoooooo! sa-ti traiasca sanatoasa, desteapta si frumoasa Alexandra!
Despre sani, sa te mulgi daca ea nu papa tot, adica o lasi pe Alexandra sa se sature si dupa te mulgi pana ii simti mai moi si mai usori... o sa-ti intri in ritm, dupa 2-3 operatiuni de genul asta. Si eu am patit asa de am ajuns la febra, si sa-ti pui compresa cu apa statuta pe ei daca te dor.
In legatura cu picioarele, stiu ca unii medici dau in cazul asta o dieta pe baza de orez ... dar tu si alaptezi asa ca nu te pot lamuri in totalitate. Parca Ayumi o mamica de gemeni a patit ca tine, dar intra destul de rar. Stiu clar ac dupa cezariana, eu stand mai mult in spital, mi-au recomandat sa nu stau cu picioarele in jos, atarnate ci sa-mi pun un scaun sau ceva sub ele.
Cu soldul, sunt dese cazurile, ideea e sa se descopere la timp.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Monica-Elena spune:
ioana carmen felicitari ptr mica printesa. In legatura cu sanii este f normal sa cuga si celalalt san cand ii dai s amanance. cum este normal ca atunci cand se apropie ora d emasa sa inceapa sa iti curga ambii sani. eu ii dadeam lui Mihnea sa suga la o masa din ambii sani ca s aii goleasca, daca nu ii dai la ambii sani la o masa te mulgi. Atentie compresele cu apa rece opresc lactatia si cele cu apa calda o stimuleaza, la fel cum si punerea copilului la san des o stimuleaza.
Va doresc sa cresteti mari si frumosi!
digeka spune:
Draga IOANA CARMEN - felicitari pentru mamica fericita si pentru bebita ce a aparut
Iti doresc recuperare rapida si bebelina sanatoasa si mancacioasa
si asteptam pozici cu minunea
7+
andicu spune:
IOanacarmen, FELICITARI PENTRU PRINTESA!!! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! iar mamicii, refacere rapida!
Pentru picioare umflate dupa nastere, mie mi-a dat dr Aspenter 1 saptamana, 1/zi , pt circulatia sangelui .
Despre sani, cum ti-a zis Pussi, mulge-te la cel care ramane plin pana il golesti! pune-le in recipiente sterile si apoi la frigider sau la congelator ( frigider - in 24 ore il poti folosi, la congelator sta si cateva luni), apoi poti sa-i dai la biberon cand nu esti in zona , e pacat sa-l arunci. Cat despre alaptat, pe mine m-au invatat ca la urmatoarea masa sa incepi mereu cu ala de la care a supt ultima oara, ca e mai gol, si apoi sa continui cu celalalt.
Recomand pompa manuala de la Avent Isis, f buna!
Digeka, felicitari pt samburica! ma bucur ca e la locul lui si creste cumintel!
Am implinit 8 luni !
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
aurel_cris spune:
CIARLI,PUSSI,MONOCA ELENA,DIANA,DIGEKA va multumesc fetelor pentru incurajari dragele mele.
IOANACARMEN felicitariiiiiiiiiii,bine ai venit pe lume ALEXANDRA
PUSSI scumpe printese mai ai.
Fetelor care va pricepeti la listute,treceti-o voi si pe IOANACARMEN la mamicute.
Eu tot cu burtica sunt astia sunt nebuni,ma lasa sa stau ca la carte cica nu ma taie pt cezariana ca nu poti avea decat 2 nasteri,parca eu as face copii natural cu nemiluita.Oricum nu am cu cine sa ma cert m-au invitat in fiecare zi sa imi monotorizeze inima fetitei dupa ce trece si termenul de 10 zile imi vor provoca nasterea.Cezariana no way,decat daca Doamne fereste suntem in pericol eu sau bubulina.Cine ar fi crezut ca o sa iau tratament pana la 36 de saptamani sa tin sarcina si dupa care sa trec termenul si sa nasc tot cu medicamente provocata,de ras nu.Ce sa mai sa fim noi bine asta este important.
Astazi ma duc la dr iarasi pt monotorizarea inimii,mai nasol e ca ma prins o gripa si e vai de capul meu.
40 +6zileBianca Maria
digeka spune:
Andicu - merci mult!!
Si voua la mai mult si la mai mare
Hai Aurel, ca noi stam in continuare cu pumnii stransi si asteptam in curand noutatea mare!!
pe toate.
7+
andicu spune:
Aurel_cris, sunt alaturi de tine! eu inca n-am obosit sa pun majoretele, asa ca astept momentul!
Stai linistita, o sa fie bine si o sa va intoarceti acasa sanatoase, tu si printesa ta!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
Moniland spune:
Multumesc dragelor. Si eu vreau la odisee, dar se pare ca nu ajung prea repede.
Sarcini usoare si copii mancaciosi!!!!
ciarli spune:
Buna fetelor,
Nu am timp sa scriu mult, nu va suparati pe mine, ma gandesc la voi!!!
Aurel, nastere usoara si eu iti tin pumnii.
Ioana, despre sani ti-au scris fetele, asa ca nu ma repet. Despre picioare, si eu le-am avut umflate, de ziceau ca sunt de porc. Stai linistita, ca e o reactie normala a organismului. Eu nu am luat nimic, nu am facut nimic, mi-au trecut in 2-3 zile de la sine, adica s-au desumflat. FELICITARI PENTRU PUI, SA FITI SANATOSI!!!!
Va pupam pe toate fara exceptie,
Ciarli, Leia si Maia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia