Gravidute prin FIV (12)
Raspunsuri - Pagina 20
pussi spune:
Am citit la ul alt subiect ca draga noastra Aurel Cris are o mandrete de fetita pe nume Bianca,a nascut ieri,4 martie, asteptam toate amanuntele!!!
FELICITARI AUREL CRIS!BIANCA BINE AI VENIT PE LUME,SA FII SANTOASA, NOROCOASA SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII! 

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
FELICITARI MAMICII AUREL-CRIS!!!

BINE-AI VENIT PE LUME, BIANCA!
Sa fii sanatoasa, cuminte si mancacioasa! 
Pussi, multumim de veste! 
RalucaSB, felicitari pt baietel!!! sa fie sanatos si sa se nasca la termen!
Ai ales un nume foarte frumos! 
Despre nastere, nu e obligatoriu sa faci cezariana cu 2 sapt inainte de termen. Dar de la 37 sapt se considera sarcina la termen si faptul ca nu mai e nici-un risc pt bebe sa fie scos. Se zice ca cel mai bine pt bebe e sa faci cezariana la cald, adica atunci cand incep contractiile sau pierzi apa. Eu am facut la rece, adica nu s-a declansat nasterea, dar eram in sapt.39. In cazul tau probabil ca e mai bine sa nu te fortezi prea mult dar e bine sa nu te grabesti sa-l scoti pe bebe daca lui ii e bine acolo. In spital stai cam 3-4 zile, maxim 5. Eu am stat 3 nopti.
Pt listuta, trebuie sa astepti sa-si faca timp Madalina sa te treaca sau cine va incepe capitol nou. 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

digeka spune:
Felicitari AUREL CRIS!!! 

BIANCA - bine ai venit!!!
Sa-ti cresca bubulina sanatoasa, frumoasa si mamicii recuperare rapida!!!

asteptam pozici!!
Raluca - felicitari pentru BB baiat si numele super!!

pe toate!
8+
andicu spune:
Dragelor,
cum vad ca e liniste in sector, m-am gandit ca daca tot am timp, sa va deschid subiect nou, pt ca sunt sigura ca mamica Madalina este f ocupata cu bebelusul ei ca si celelalte proaspete mamici!
Aveti capitol nou aici.
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi