Vine barza? 30
Am redeschis un vechi subiect, pentru ca vad ca tot apar subiecte unde ne intrebam daca suntem sau nu insarcinate, ce simptome avem, ce presimtiri avem.
Am stat putin pe ganduri inainte sa-l deschis pentru ca eu ma intreb de cateva zile daca sunt sau nu insarcinata.Oare absenta oricarui semn poate fi un semn?de obieci ma doare burta cu cateva zile inainte sa apara uratzii, dar azi sunt Z29 din 30 si nu am nimic.
paote sanii putin umflati si uneori la ovare simt asa ca un cutit o secunda.
Cristina in asteptarea mormolocului
Raspunsuri
andriushca spune:
ma bucur ca ai redeschis acest subiect, eu zic ca era nevoie. peste tot sunt subiecte de la care invariabil se ajunge la aceasta intrebare: "vine barza sau nu vine?"
si acum on topic, la mine nu a venit barza nici luna asta, sunt deja z4. am avut si eu balonare (burtica ca de luna a 3-a), sani umflati, intepaturi pe la ovare si uter, usoara greata, scurgeri abundente, etc...
dar cel mai tare indiciu e sa nu mai vina nesuferitul asta de CM. eu "simptomul" asta-l astept si cand il voi avea voi sti cu siguranta ca vine barza. in restul nu mai cred!
iti tin pumnii sa nu mai vina.
pupici!
andreea
ZOZOLINA
http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png"[/url]
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
zozela spune:
Mama Cris de cand te urmaresc!!![]()
M-am abtinut cat am putut sa nu te stresez at.cand am vazut ca nu mai vii pe la randunici..dar acum,cand am vazut ca ai redeschis subiectul "Vine barza?!"..n-am mai rezistat!!Sa dea D-zeu sa fie ditamai barzoiul si sa-ti aduca o bobitza grasunica si sanatoasa tun!!Doamne-ajuta!!

Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
mcrissa spune:
andriushca imi pare rau pentru Z4.stiu ca cel mai bun semn e sa nu mai vina nesuferitul asta de CM.eu cu fiecare luna care trece intru si mai rau in ceata si nu inteleg de ce nu apare bebe, ca am facut toate investigatiile si nu avem niciunul nimic.
luni ajung la dr.sa vedem ce-mi mai da de facut.
mcrissa spune:
zozela pup eu burticuta cu baietel.pai nu am ami intrat pe la voi la randunci ca eu eram trista si nu vroiam sa va supar si pe voi.dar va citesc mereu si stau aproape ca mai e putin si se da startul la nasteri si trebuie sa fiu pregatita pentru galerie.
Liana30 spune:
macrisa te manaca?
am zis pe 19 da?![]()
hai ca daca aparu si zuza e clar ca bemm![]()
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
alinushca spune:
subscriu si eu cu Andriushca, luna trecuta am avut toate simptomele asa de clare ca eram dead-sure ca sunt gravi, dar nu sunt
si nici nu eram eu genul usor influentabil sau usor autosugestionabila ![]()
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ? ![]()
zozela spune:
..Vorba Lianei..daca ne intalniram noi aci-nevorbite di'nainte..e un semn clar ca o sa bemmmm!!![]()
Iar cu randunicile..
Inseamna ca o sa fiti 3 la galerie!Mai e Gudinde si Mary..Cred ca atunci voi o sa fiti singurele care se mai distreaza pe-acolo
fata si Doamne-ajuta sa fie BB mitel acolo la tine in burtica!
Ela..
in 30+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Liana30 spune:
zuzoo nevorbite da gandite
azi e ziua cea mare..da gresii io ca's baba..![]()
tin pumnii macrissa te pupp
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
zozela spune:
Tot inainte Cris!!Nu te lasa doborata!!Sunt alaturi de tine!!

Ela..
in 31+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos