Vine barza? 30

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

zozela cazusem rau cand am vazut iarasi rosu, dar acum m-am ridicat, trebuie sa renasc din propria-mi cenusa.nu ma las pana nu vine bebe.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa Cris,bravo,asta-i atitudinea!!Doamne-ajuta!!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina70 spune:

Buna fetelor,

As vrea sa va intreb si eu ...pe cele cu experienta... daca ati avut asa numita sangerare de implantare?
Dupa una-doua saptamani de la ovulatie, ati avut scurgeri sau chiar pete de sange fara sa fi fost CM?
Eu, nu am nimic...

Dupa cate zile de la ovulatie v-a iesit pozitiv testul de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

am citit ce a ti scris voi si nu mi vine sa cred ca eu care sunt insarcinata,nu stiu inca ce sa fac.a fost o vreme cand asteptam si eu nerabdatoare sa nu mai vina,insa acum este un moment foarte nepotrivit.dar daca toate s ar intimpla cand vrem ceea ce vrem ce farmec ar mai aveea viata?va doresc la toate sa va indepliniti visurile,si eu sa iau o hotarare inteleapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by ernestine

am citit ce a ti scris voi si nu mi vine sa cred ca eu care sunt insarcinata,nu stiu inca ce sa fac.a fost o vreme cand asteptam si eu nerabdatoare sa nu mai vina,insa acum este un moment foarte nepotrivit.dar daca toate s ar intimpla cand vrem ceea ce vrem ce farmec ar mai aveea viata?va doresc la toate sa va indepliniti visurile,si eu sa iau o hotarare inteleapta.

vezi ca ti-am trimis un email.
te pupic

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Fetele, buna dimineata!

Primiti-ma si pe mine printre voi, va rog!
Am implinit in octombrie 30 ani si imi doresc (ne dorim, eu si sotul meu) tare mult un bebe, care se cam lasa asteptat.
Cu toate acestea, luna asta imi doresc din suflet sa NU fii ramas cumva gravi, pentru ca am facut VARSAT DE VANT... Mi-e tare teama sa nu fii ramas chiar in inainte sa se declanseze boala, am inteles ca poate fi foarte periculos pt. fat!
Acum, cum o vrea Dumnezeu.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

Chiar daca sunt noua pe forum vreau sa va spun ca va citesc de foarte multa vreme, iar concluzia la care am ajuns este ca intr-adevar aici se leaga foarte multe prietenii...sincere si unite prin acelasi ideal....de a avea un bebe.
Sarind peste aceasta introducere siropoasa......as vrea sa va intreb daca testul de sarcina Barza a dat la cineva vreun rezultat fals pozitiv?
Pentru ca pe 20.01 am facut 2 teste de sarcina...firme diferite, unul Barza si unul Help parca si la amandoua mi-a aparut cea de-a doua liniuta fff slab vizibila....dar e acolo, cu siguranta (avand in vedere ca abia de atunci pot spune ca a fost prima zi de intarziere a CM).
Sper ca nu v-am zapacit si m-am facut inteleasa...
Oricum bafta si la cat mai multe burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ioana eu am facut un test barza si mi-a aparut liniuta aceea fff slaba.Am repetat testul dupa vreo 4 5 zile si s-a ma intesificat dar rosie clara a iesit la testul surechek.Cum mi-a spus si mie cineva de aici de pe forum,inarmeaza-te cu ochi de vulturi ca ai mari sanse ca liuta slaba sa devina o liniuta in toata regula!Bafta!Sa ne dai de veste!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

De-a abia acum am vazut subiectul asta....o idee nemaipomenita. mcrissa
Sa dea DD sa vina barza cat mai repede la toate fetele.

Si eu am avut toate simptomele de sarcina...problema este ca inca le mai am ... nu a venit ciclu, dar si BHCG-ul ramine mic, mic, iar teste negative....de toate felurile.

Dar nu mi-am pierdut speranta, si noroc ca suntem aici impreuna, si vedem ca se poate (musette)

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirero1976 spune:

Buna,fetelor,va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.Astazi sunt in ziua 24,imi vin de regula la 26 de zile.Sunt in a 2-a luna de stimulare.In martie 2007 am pierdut sarcina de 6 sapt.-avort spontan,sarcina obtinuta tot in urma stimularii si a hsg unde totul era in regula desi nu am ramas niciodata in 10 ani.Simt ca innebunesc,de regula sanii ma dor inainte de a-mi veni nepoftitii,acum nimic.In schimb simt intepaturi,la inceput pe stanga acum par a fi dureri de menstruatie.ce-as mai putea face,sa incep cu tb desi eu sunt sigura ca ovulez dupa aspectul secretiei precis in ziua 13.Va rog , raspundeti-mi!

Mergi la inceput