Fetele Din America (99)
Raspunsuri - Pagina 6
honey79 spune:
Bun gasit, fetelor.
Ma alatur si eu voua, de-acum...avand in vedere ca abia am venit in US si intentionam sa stam aici.
Deocamdata vin cu intrebari la voi, cele care ati nascut prin spitalele americane..referitor la.. bagajelul ce trebuie luat cu noi. Imi dau seama ca e foarte diferit de cum e in Romania,unde-ti trebuie o intreaga valiza ca sa indesi tot ce-ti cer.
So... de ce avem nevoie??In afara de camasile de noapte, prosopul,trusa de machiaj, periuta si pasta de dinti?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.
Noi mai avem pana la implinirea celor 40 de sapt.... in jur de 3sapt si cateva zile, dar.. de-acum bebe poate veni oricand si, mi-ar placea sa am totul pregatit.
Pupici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
36+
Vali
AMR 4 SAPTAMANI !!!
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by cryssa29
Fetelor, cum aplicati ptr income tax? Impreuna cu sotul sau separat?
Mentionez ca este mare diferenta intre income-ul meu si al sotului...
/Mersi frumos!
Never give up a dream!
Noi aplicam mereu impreuna.Eu nu lucrez dar si daca as lucra am aplica tot impreuna.Din cate am inteles eu primesti mai mult inapoi cand aplici impreuna.Multi se casatoresc pt asta :)
Noi numai ce am aplicat si in vreo 10 zile lucratoare ne primim banii.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by honey79
Bun gasit, fetelor.
Ma alatur si eu voua, de-acum...avand in vedere ca abia am venit in US si intentionam sa stam aici.
Deocamdata vin cu intrebari la voi, cele care ati nascut prin spitalele americane..referitor la.. bagajelul ce trebuie luat cu noi. Imi dau seama ca e foarte diferit de cum e in Romania,unde-ti trebuie o intreaga valiza ca sa indesi tot ce-ti cer.
So... de ce avem nevoie??In afara de camasile de noapte, prosopul,trusa de machiaj, periuta si pasta de dinti?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.
Noi mai avem pana la implinirea celor 40 de sapt.... in jur de 3sapt si cateva zile, dar.. de-acum bebe poate veni oricand si, mi-ar placea sa am totul pregatit.
Pupici.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
36+
Vali
AMR 4 SAPTAMANI !!!
Pt mine nu am luat nimic inafara de sampon pt dush si periuta de dinti.Acolo am primit si camasa aia de spital si prosoape.Pt Aidan am avut cateva schimburi de hainute, ei au vrut sa imi dea de la ei traditionalele hainute albastre dar eu am refuzat politicos :).Ei ne-au dat si scutece acolo si crema de fundic, desi le aveam si pe astea. A si am mai avut scaunul de masina ca sa putem pleca acasa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ciuf spune:
Vali, pentru spital nu mi-am luat decat trusa de machiaj, periuta si pasta de dinti, peria de par, ciorapi, papuci cu care sa umblu prin camera si la nursery, haine cu care sa imbrac copilul cand iesim din spital si neaparat scaunelul de masina al lui. Restul ti se da in spital.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
cenia spune:
Salut
Eu mai am mult pina sa nasc (pe 15 mai) m-am interesat si eu de bagajul pt spital.
iti dau totul de la spital, doar obiectele de uz si igiena personala sa le iei.
Daca ma vedeati in Romania ce bagaj aveam ... o valiza pe roti cu toate medicamentele, pansamente, vata, haine era o nebunie si cum era sa nasc in masina, astia au adus valiza in sala de nasteri si la sfirsit facea dr. scandal ce e cu geamantanul ala acolo. hi hi hi!!
As vrea daca va amintiti mai fetelor ce lapte praf ati folosit, ca stiu ca sunt pe doua categorii unele au mai mult zahar.
Am citit o poveste trista dar cu final fericit de o mamica care a externat-o in ziua nasterii( in Finlanda) si in noaptea aceea copilul s-a chinuit toata noaptea sa suga si a doua zi a facut o criza de glicemie din cauza oboselii si a lipsei laptelui. era atit de simplu daca mama ii dadea lapte praf, doar citeva lingurite, dar se putea evita asa ceva ... de asta vreau sa am pregatit laptele praf deja cind vin acasa cu bebe. In Romania am folosit ce era acolo cica bun, dar aici nu am nici o idee!
ocebine spune:
La spital, cum a zis si Ciuf, doar obiectele de uz personal, schimbul de haine pentru micut la externare, NEAPARAT scaunul de masine. Lapte praf, scutece, etc iti vor da in spital.
Eu la primul am avut bagaj, la al doilea n-am avut NIMIC...am nascut mai devreme de termen si fiind sarcina cu risc, sotul a zburat pina la spital (incetinit fiind de masina de ridicat gunoi care nu s-a dat la o parte sub nici o forma...gunoierul zbiera la sotul meu "Lasa, nene ca nu naste in masina"...asa ca am asteptat linistiti o strada luuuunga pina s-a ridicat tot gunoiul).
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
honey79 spune:
Va multumesc frumos, fetelor pentru raspunsuri.
Eu mi-am innebunit sotul , sa mergem sa luam ce-am crezut eu de cuviinta ca va fi necesar: 2 camasi de noapte, un halat, slapi de plastic, pt dush,chilotei ieftini (gen Dollar store) caci am cautat din aceia de unica folosinta si se uitau farmacistele la mine ca la OZN.
Scaunul de masina il avem, caci am luat carucior Graco.
Ziceti ca prosoape nu trebuie sa luam cu noi? Caci eu mi-am bagat unul mare de baie, unul mai mic pentru par si... vreo 2 mici gen batista, pt fata si sani. Ar trebui sa le scot???
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
36+
Vali
AMR 4 SAPTAMANI !!!
ocebine spune:
Nu iti trebuie prosoape, nu iti trebuie halat...nici papuci (eu circulam in sosetele acelea cu cauciuc pe talpi).
Oricum, chiar de ai uita ceva, ti se va da in spital tot ce iti trebuie.
Nastere usoara!
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
honey79 spune:
Saru'mana, Anamaria.
Ma cam deruteaza chestia asta; mi-am luat cartea "What to expect when you're expecting" si acolo... e un tabel cu .. ce trebuie sa-ti iei la Spital.
Apoi, la cursul de Childbirth,care a avut loc in Spital, ni s-au dat niste carticele care la fel... au o pagina cu lucrurile necesare pentru Spital.
Am zis insa, sa va intreb pe voi, care ati trecut prin experienta nasterii,caci...zic eu e cel mai sigur...decat ce scrie in carti.
Ma gandesc totusi ca, nu-i bai... daca n-as avea ceva anume cu mine,caci stam la 15 min de Spital si oricand sotul poate da o fuga sa-mi aduca ce-as avea nevoie.
Multumec pentru rabdare si... sper sa nu va..agasez prea tare.
Pupici.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
36+
Vali
AMR 4 SAPTAMANI !!!