Fetele Din America (99)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Lai, dupa ce se incheie, sa imi spui si mie te rog la ce universitati a primit inteviuri si care oferta a acceptat-o, daca vrei, desigur. In functie de ce face el, imi voi da si eu seama unde sa aplice C la anul si/sau daca mai are vreun rost sa aplice. .
ciuf spune:
Blackpanterro si adriana, multumesc pentru raspunsuri. In cele din urma, ieri am reusit sa dau de cei de la Paypal care mi-au spus ca intr-adevar verificarea statutului dureaza intre 3 si 5 zile si ca azi statutul va fi cleared (nu am bani in contul lor, mi se face tranzactia automat din contul meu bancar). Si asa a fost. Sellerul s-a grabit cu disputa pentru ca nu vroia sa plateasca nu stiu ce eBay fees si cred ca avea de gand sa mi le puna mie in carca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Intru si eu p-aici...
Ruxij..."LA MULTI ANI" cu intirziere!...tot ce iti doresti tu mai bun, sa ti se indeplineasca.
Andrada...eu folosesc ca detergent www.quixtar.com/products/product.aspx?itemno=E0003&ctg=637" target="_blank">SA* Biodegradable de vreo 9 ani (practic de cind cu trupele...ca atunci a inceput spalatul serios-serios)...bleach (si pentru albe si pentru culori) tot de acolo iau...imi ies rufele ca neaua. Nu-i nevoie sa te incurci cu distribuitori (mi-am facut cont singurica si nu ma zapaceste nimeni la cap, chit ca-i Amway). Tin sa spun ca detergentii sint singurele lucruri care le cumpar de la ei...in rest cam scumpe. Ma tine o cutie mare cam 4 luni si jumatate..si noi sintem 6 murdarici in casa dintre care 3 la greu (copiii si sotul). Super economic.
Ciuf...n-am mai cumparat de pe ebay de ani de zile...prea multa oferta si nu mai am simturile asa ascutite
Noi am fost aseara cu trupele la Phantom of the Opera pe Broadway...am avut parte de un cuplu brazilian in spate care a avut intentia sa trancaneasca tot showul...am fost obraznica si dupa vreo juma de ora (timp in care nenea ii traducea lui tanti cuvint cu cuvint ce cinta lumea pe scena) le-am azvirlit un "death stare" de-au amutit instantaneu (asta ca sa mai aiba ceva de povestit despre "nasty new-yorkers").
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
uta_ciun spune:
multumesc tuturor fetelor care mi-au dat idei pt rochia de mireasa...imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede, dar am tot cautat judecator si costum pt cununia civila si cumparaturi pt petrecere...dar in sfarsit de Ziua Unirii, 24 ian ne unim si noi :)
multumesc lai in special pt mesajul de la subiectul cu miresici 2008...am sa continui acolo discutia pe tema asta
in rest sunt si eu interesata de job-uri...mai avem amindoi 1 an pina terminam cu PhD-ul si nu prea stim cum se cauta, cit de devreme etc...am sa mai urmaresc discutia aici
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
ruxij spune:
Multumesc Anamaria!!
Uta-ciun, nu stiu care va e domeniul si ce job cautati, dar pt. joburi in Academia se incep aplicatiile de prin Septembrie cu un an inainte.
ocebine spune:
So, fetelor ce facem cu banii astia?
www.cnn.com/2008/POLITICS/01/24/economic.stimulus/index.html" target="_blank">http://www.cnn.com/2008/POLITICS/01/24/economic.stimulus/index.html
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Oana_B spune:
Pai, daca mai candida Bush il alegeam presedinte din nou uite vezi, are grija de noi ne da cateva sute de lei in plus la pensie, maica
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
cryssa29 spune:
Fetelor, cum aplicati ptr income tax? Impreuna cu sotul sau separat?
Mentionez ca este mare diferenta intre income-ul meu si al sotului...
/Mersi frumos!
lexi spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Pai, daca mai candida Bush il alegeam presedinte din nou uite vezi, are grija de noi ne da cateva sute de lei in plus la pensie, maica
Oana_B
parca mai era un presedinte care promitea cateva sute de lei in plus... nu i-a fost prea bine dupa...
Oana_B spune:
Iap la aia m-am gandit si io cand le-am citit www.gop.com/images/2004platform.pdf" target="_blank">platforma la alelalte alegeri(aliniatele de dupa primele trei stelute***), ala de-a scris-o cred ca a fost educat la ceceu. Nici ailalti nu-s mai breji, acu' cu alegerile parca-s toti niste tzatze cu poalele-n cap.
Aaa, care-i treaba cu RealID? Tot citesc ca e mare bai si ca e o lege ill conceived si ca unele state se impotrivesc sa o implementeze.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!