Fetele Din America (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc frumos, mamidematt.
La fel doresc si eu tuturor fetelor ce trebuie sa nasca...nasteri usoare, refaceri rapide si bebei sanatosi si papaciosi.

Astazi mergem in Mall, sa-mi iau vreo 2 sutiene de alaptat, de la Mothercare. Am vazut unele ce par foarte comfortabile, care pot fi purtate peste noapte.

Pupicei dulcei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

La spital iau numai ce e necesar sa fac un dus, si haine pentru bebe, pentru mine si sot(a dormit cu noi in spital). In rest iti dau ei tot ce iti trebuie. AA, mi-am luat sosete ca le tin in picioare cand nasc. :) Succes si bebe sanatos.

http://ksmommy.wordpress.com/

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu sosete in picioare cind am nascut. Sotul trebuia sa imi faca masaj pe talpi in timpul contractiilor, am vazut insa ca imi trec durerile numai cind imi scoate sau imi pune sostele. A repetat actiunea de vreo citeva sute de ori, am avut nastere indusa,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nu mai tin minte mare lucru. Stiu ca mi-am luat la mine o gentuta in care am avut camasa de noapte, pampersi, sosete, chestii, nu mai stiu exact ce, ce gasisem si eu prin carti ca tb luat, dar stiu ca pana la urma am folosit camasa lor. Nu mai stiu dc. aveam sosete sau nu cand am nascut :)) Io nascui prea repede cred (in 45min), de nu mai tin minte nimic:)) Cert e ca mi-am pus in valiza tot ce am gasit pe listele din carti, dar nu prea am folosit mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidematt spune:

hei, cu placere
am si eu o intrebare : deci, eu stau aprox jum de an in rom, jum de an in us, pentru un timp. ce steag ar trebui sa arborez aici? us sau ro?
pentru cine a fost...inca nu ne-am facut asigurare medicala , deci va trebui sa platesc, cam cat costa o ecografie intern ginecologie si unde ar trebui sa merg? eu am probleme la cateva luni...si acum sunt in dilema, as vrea totusi o alta parere de aici, ca in rom...inca nu am raspuns clar
va astept cu vreo idee si va multam anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Honey vezi ca si la Motherhood Maternity au sutiene de alaptat foarte comode.

Mamidematt in problema cu steagurile eu zic sa le pui pe amandoua..
Cat priveste ecografia din cate stiu eu mai intai iti trebuie o trimitere de la medic. Ecografia intravaginala in sine nu e asa de scumpa, eu am platit una acum vreo doi ani si a fost sub 200$ mai exact 130$.

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Honey, eu am ramas insarcinata la 3 luni dupa ce am venit din RO. La fel de derutata am fost si eu, ca de-o viata stiam treburile romaneste. Am facut bagaj american, nici prea mare, nici prea mic, dar n-am apucat sa scot mare lucru din el. Am incercat sa port camasa mea de noapte, dar mult mai comoda era a lor. Sosete mi-au pus ei cand m-au dus la cezariana si erau asa de bune, c-am ramas cu ele. 3 zile Petrut a fost imbracat in bluzite si paturicile lor, apoi am decis ca-s mai bune ale mele. Hainutele mele (Carter, nu orice ) erau prea groase, i-am pus body si costumas, asa ca intr-o ora a facut febra, s-a deshidratat si asistenta m-a intrebat "ce-i cu atatea haine pe el?" L-a dezbracat rapid si a trebuit sa mai stea 1 zi sub observatie .
Sfatul meu e sa faci totul ca aici.
A, si ce scie in carti ca sa-ti iei haine pe care le purtai cand erai in luna a 5-a, la iesirea din spital, la mine a fost adevarat.
[Prietena mea la 10 ore dupa nastere arata de parca n-ar fi fost insarcinata vreodata, dar asta-i raritate]

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by mamidematt

hei, cu placere

pentru cine a fost...inca nu ne-am facut asigurare medicala , deci va trebui sa platesc, cam cat costa o ecografie intern ginecologie si unde ar trebui sa merg? eu am probleme la cateva luni...si acum sunt in dilema, as vrea totusi o alta parere de aici, ca in rom...inca nu am raspuns clar
va astept cu vreo idee si va multam anticipat

don't worry , be happy

La cabinetele de pe aici o ecografie intravaginala este in jur de 190 de dolari (fara asigurare). Cu asigurarea mea de la universitate am platit 10%.
Oricum pretul fara asigurare este acceptabil, dar iti trebuie trimitere de la medicul de familie sau cum s-o numi aici.

Hei, azi mi-am luat si eu prima masinuta din viata mea, o Infiniti G20, pe care deocamdata nu pot sa o conduc pt ca am doar Learner Permit, dar vineri ma duc sa susutin examenul, ca ard de nerabdare sa ies cu ea pe sosea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidematt spune:

mersic camib si miereamara, eu am un nr de tel de la fata sotului meu de la o clinica privata si sper sa ma primeasca astia ca in 2 sapt poate incep sa ma scutur si sa cad
plecam in rom pe 9 si ma intorc in iunie(daca totul e ok cu actele mele) sa-mi tineti pumnii stransi sa ii conving pe omuletii cu halate sa ma vada la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miereamara sa stapanesti sanatoasa masinuta si multa bafta la examen!! eu tocmai am dat examenul vineri si acum sunt ita.. am avut niste emotii cat casa mai ales ca la noi in stat se da si poligon separat.. inainte de traseu.

Mamidematt sper sa te primeasca repede, daca nu te simti bine eu zic ca o sa te trimita repejor la eco, depinde si peste ce doctor dai. fa insa programarea la medic cat mai repede ca de multe ori te cheama peste..muulta vreme daca ei considera ca nu e urgenta.

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput