Fetele Din America (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Etichetele/pretul oricum le tai dar nu din motivul asta. Noi am fost asta vara si asta asta vara si nu ne a intrebat nimeni de cadouri!
Asa ca pune le in bagaj fara grija.

Irina spune i mamei sa mearga sa puna actele. Nu pierzi nimic. Daca au dreptul la banutii aia, de ce nu?! 7 luni, nu mi vine sa cred...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mai fetelor,eu cand am fost in tara(2005-2006) Robert avea 4-5 luni,i-am facut certificatul si am intrebat de alocatie...m-i se putea da doar o anumita alocatie,ca sunt mai multe,care era doar 240 de mii vechi,care nu inseamna decat 10$...sunt anumite sume care nu le primesti daca nu ai lucrat inainte de nastere cele 6 luni si inca alte chestii,unele nu m-i le mai amintesc exact si nu vreau sa vorbesc prostii...cert este ca doar cei 10$ m-i se cuveneau!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

CRISMIR, parca din ianuarie 2007 s-a schimbat legea si se da alocatia aceea de 2 milioane....asta n-are nici o legatura cu faptul ca ai lucrat sau nu...daca mai aveti informatii, nu ezitati sa ne spuneti si noua...am sa-l trimit si eu pe tata la Primarie sa intrebe...

Corina, da, 7 luni...nici mie nu-mi vine sa cred...parca mai ieri trebuia sa nasc....te pup si sa se prinda si la tine cat mai repede samburelul

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cele doua milione in primii doi ani de viata se dau indiferent daca persoana a cotizat sau nu (daca a fost salariata sau nu). Diferenta pana la 8 mil (adica 6)se da numai in conditiile in care parintele a cotizat cel putin 12 luni calendaristice anterior sarcinii. Eu asa stiam.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by alintaroma

Acum am o alta intrebare ....
vecina mea nemtoaica mi-a spus ca trebuie sa tai toate etichetele la cadourile cumparate aici si duse in ro ca pe ei la intrarea in germania ii controleaza in valize si daca le gaseste cadouri in valoare totala mai mare de $200 platesc taxa vamala. Eu acum nu stiu ce sa fac .... fetele care calatoriti mai des a-ti auzit de asa ceva? vi s-a intimplat ?

eu scot etichetele ca sa nu le faca cu ochiul vamesilor si sa ma trezesc fara ele. parca e forum era un topic cu gasitul in valiza a unui aparat de ras in loc de camera foto, samd.
in schimb, nu am auzit de taxa asta la cadouri. o singura data mi-au controlat bagajele si au tot incercat sa ma faca sa platesc taxa vamala pe laptopul meu, dar le-am aratat GC si au zis ca sunt ok.

in alta ordine de idei, sotul se uita la un laptop pe craigslist, gaseste o oferta, din aia too good to be true, scrie, primeste mesaj inapoi, gen ca nu sunt in state, da' trimite tu banii ca nu ii mai vezi, si ii raspundem in romaneste. numai bine ca respectivul stia foarte bine romaneste pentru unul care se dadea din anglia :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Am patit si noi la fel cu o masina. Tot pe Craigslist si tot aceasi politica: trimite banii si apoi noi iti trimitem masina; ca e in Florida etc etc. Ii zicem sa ne trimta poze cu masina si... (fraieru':)) observam ca denumirea folderului in care erau pozele era "vis_frumos" :)).
Asa ca am intuit ca ar fi roman si l-am intrebat. Ne-a trimis inapoi o injuratura neaosa:) de ne-a lasat fara grai.
Am dat apoi o cautare pe google dupa adresa lui de e-mail care continea un nume autentic american (cordesjms@aol.com ) si... surpriza! am gasit ca avea postate diverse masini la preturi incredibile pe Craigslist din foarte multe orase.
M-am enervat si le-am scris un e-mail celor de la Craigslist avertizandu-i de frauda. Nu stiu daca s-a luat vreo masura impotriva lui, din moment ce vad ca inca mai are anunturi postate pe Craigslist dar cel putin mi-am facut datoria!
In fine, asta s-a intamplat acum o luna, intre timp mi-a mai trecut rusinea ca fac parte din aceeasi natie cu astfel de specimene!!!
Se speram totusi ca frumosul sau vis nu se va realiza!!!

Editez sa pun si albumul cu pozele acestor masini la preturi incredibile http://s245.photobucket.com/albums/gg63/visfrumos1/
Intre timp vad ca a mai adaugat poze.
De asemenea, asta e povestea pe care incerca el sa ne-o vanda:
Hello
I must tell you that I`m selling this beautiful car not because I want to but because I have to.VIN Number: 4T1BE32K12U572289.The car is registered in Florida
I'm an US citizen but currently I moved with work to Canada. This has no negative effect on you because shipping is included in the buy it now price and will cost you nothing more.
When I moved to Canada a I didn`t know about the taxes for register a US model car. They are extremely high. So I decided to sell it.The car has a clear title. No damages, scratches or hidden defects and I have to tell you that the motor runs great !!
Shipping will be done with DAS insured and will take 3 days to reach your address. I will pay all shipping and delivery costs (they are included in the price).Four payment I prefer that our deal to be supervised by eBay.eBay will assign an agent that will receive the money and will place it in a trust account until they have confirmation that you accept the car. After you have received and tested the car and then approved the deal they will release the funds to me.
Please send me your full name and address so I will let eBay know that you are interested in the car.
I think that this is a fair way to make business and I hope that you will agree. I don’t touch your money until you receive and inspect the goods.
I really hope that I have kept your attention and your interest is still on, I look forward for any questions that you might have regarding the car.
Best regards
Cordes Jameson

Injuratura nu v-o trimit, v-o las s-o intuiti singuri.

Credeti ca ar trebui sa fac ceva mai mult pentru a-l opri pe individu' asta? Si ce anume as putea face?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mama mea a plecat de aici plina de cadouri pentru cei din tara, si toate aveau etichete, nu a avut nici o problema.

My mihaela,m-a amuzat anuntul tipului.Ca raspuns la intrebarea ta, parerea mea ca orice ai face tipul tot isi va posta anunturile pe Craiglist, banuiesc ca nu e singurul care umbla cu fraude mai sunt si altii, ia cei de la Craig. nu au nici un interes sa faca ceva in sensul asta, banuiesc ca si-ar face singuri reclama proasta.Oricum stai linistita ca orice nas isi are nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pe Craigslist se poate flag the post care este scam, iar cei din echipa administratoare au grija si scot posturile de acest fel. Trebuie doar sa apesi acolo unde scrie "flag this post" sau asa ceva si o sa fie sters in citeva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Imi cer scuze n-am fost atenta bine la nume, Mymirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

stiu de flag post as spam, dar la ce folos? ca nu stai si urmaresti in fiecare zi anunturile de pe craigslist. si da, am mai patit-o si cu un anunt la o masina, dar respectivul nu a raspuns la email=ul nostru. atunci nu mi-a picat bine si am vrut sa fac ceva sa il prinda pe respectivul, dar mai mult decat a trimite mesajele lui la nu stiu ce agentie guvernamentala nu am reusit. oricum, sunt dezamagita, sper sa nu auda prea multi americanii de nationalitatea teparilor, ca ar fi pacat.

Mergi la inceput